makisfar13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εχω ενα λαπτοπ acer και θελω να βρω καρτα γραφικων,μου ειπαν οτι περνει τις εξης:GS 8600M, GS 7900M,GS 9500M,GS 8400M αν εχει καποιος απο τις παραπανω!!
Zandim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 δεν ειναι χωρος για αγγελια εδω επισης δε θα καταφερεις να παιξεις κανενα συγχρονο παιχνιδι ακομα και με αυτες τις καρτες γραφικων
makisfar13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Zandim δεν ηξερα οτι δεν ειναι αυτος ο χώρος χτες μπηκα σε αυτο το φορουμ και τα ειχα λιγο χαμένα με ειπε ενας γνωστος μου να γραφτό. Που μπορω να το ανεβασω? Και την καρτα δεν την θελω για παιχνιδια ,δεν παίζω κανω μονο πλοήγηση!!!
razorblade334 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να βρεις τετοιες καρτες στην ενοτητα αγγελιες.μην δωσεις ομως πανω απο 20 ευρω.
Zandim Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Zandim δεν ηξερα οτι δεν ειναι αυτος ο χώρος χτες μπηκα σε αυτο το φορουμ και τα ειχα λιγο χαμένα με ειπε ενας γνωστος μου να γραφτό. Που μπορω να το ανεβασω? Και την καρτα δεν την θελω για παιχνιδια ,δεν παίζω κανω μονο πλοήγηση!!! καλως δεν πειραζει. Πως ξερεις οτι εχει χαλασει η δικια σου καρτα γραφικων? Ξερεις πως να αλλαξεις την καρτα γραφικων στο λαπτοπ σου? δεν ειναι κατι απλο αγγελιες εχει εδω: http://www.insomnia.gr/classifieds/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα