Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Ψάχνω για οικονομικό Smartwatch μέχρι 55€ από ελλαδα. Η αλήθεια είναι πως δεν σκαμπάζω πολύ από αυτα. Θελω να εχει καλή αυτονομία όσο γίνεται, να εχει δόνηση στο ξυπνητήρι (για ήχο δεν με νοιάζει) και να συνδέετε με το κινητό μου για να εχω τις ειδοποιησεις των εφαρμογών στο smartwatch. Οταν εχω κάποια αναπάντητη, sms, η κάποιο μήνυμα στο viber η κάτι sto Facebook. Απλά να με ενημερώνει όχι πολλές πολλές πληροφορίες

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Πάρε καλύτερα ένα Activity tracker και ας μη χρησιμοποιείς τα Sport tracking χαρακτηριστικά του. έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και για αυτό που το θές είναι αρκετά καλύτερα. Είναι και πιο διακριτικά http://www.skroutz.gr/c/1913/Activity_Trackers.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε καλύτερα ένα Activity tracker και ας μη χρησιμοποιείς τα Sport tracking χαρακτηριστικά του. έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και για αυτό που το θές είναι αρκετά καλύτερα. Είναι και πιο διακριτικά http://www.skroutz.gr/c/1913/Activity_Trackers.html

με αυτα θα μου έρχονται ειδοποιησεις για εφαρμογές;;; συνδέονται με κινητό; Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Τα περισσότερα απο αυτά ναι. Ολα συνδέονται με κινητό, και αν δεν κάνω λάθος, όλα έχουν και ειδοποίησεις απο τα κινητό. Απλά άλλα μπορούν να εμφανίσουν και πληροφορίες(αριθμό κλήσης η επαφή, κομμάτι του μηνύματος κτλ) και άλλα απλά δονούνται και εμφανίζουν εικονίδιο οτι κάτι έχεις στο κινητό.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/12/2016 στις 9:06 ΜΜ, lek88 είπε

Γειά σας. Ψάχνω για οικονομικό Smartwatch μέχρι 55€ από ελλαδα. Η αλήθεια είναι πως δεν σκαμπάζω πολύ από αυτα. Θελω να εχει καλή αυτονομία όσο γίνεται, να εχει δόνηση στο ξυπνητήρι (για ήχο δεν με νοιάζει) και να συνδέετε με το κινητό μου για να εχω τις ειδοποιησεις των εφαρμογών στο smartwatch. Οταν εχω κάποια αναπάντητη, sms, η κάποιο μήνυμα στο viber η κάτι sto Facebook. Απλά να με ενημερώνει όχι πολλές πολλές πληροφορίες

έχω ένα με μεγάλη αυτονομία δυνατη δόνηση σε όλα αν θες στείλε Μ viper να μιλήσουμε 6988546406

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Noah24011994 είπε

έχω ένα με μεγάλη αυτονομία δυνατη δόνηση σε όλα αν θες στείλε Μ viper να μιλήσουμε 6988546406

Γιατι δίνεις κινητό για να μιλήσουμε και δεν μου λες εδώ τις πληροφορίες απευθείας;;;; ο,τι ναναι όμως!! 😂🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...