Προς το περιεχόμενο

MSI GS73VR 6RF Stealth Pro Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα δώσεις 2κ+ να παίξεις 1080;35 fps; Άσε μας ρε φίλε

Οχι θα κουβαλαω τον πυργο στις βαλιτσες μου για να απαιξω 10 fps παραπανω.... Ασε μας ρε φιλε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εσυ παιζεις 35 fps?

αν οχι σκουπιδι τοτε πεταμενα λεφτα σιγουρα

να μην παίξεις στα ultra,δεν είναι gaming μόνο το high end graphics.....

οι κονσόλες που παίζουν στα 30 δεν σας πειράζουν όμως είπαμε η κονσόλα ότι καγκουριά και να είναι δεν κοιτάμε ποτέ τα μείον και τα βλέπουμε μόνο στα pc

Θα δώσεις 2κ+ να παίξεις 1080;35 fps; Άσε μας ρε φίλε

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως 2000+ δεν πληρώνεις την 1060 αλλά το γεγονός πως εχεις ενα παραπάνω απο καλο gaming μηχανημα με πολυ ανωτερη φορητότητα και βαρος/πλατος σχεδόν το μισό απο τα υπόλοιπα δεν μπορώ να κάνω κάτι. 

εχουν δικιο τα παιδιά υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις..

http://alienware.de/laptops.aspx

http://www.razerzone.com/de-de/store/razer-blade

Ουτε καν ομως...

Και δεν ειμαι καν υπερ του MSI του αρθρου λογω του λεπτου form factor..

Ειδα απειρα reviews μεχρι να καταληξω στο τι θα παρω και τα λεπτα gaming laptops ειχαν αργα η γρηγορα θεμα με το πολυωρο gaming λογω θερμοκρασιων.

Ακομα και το εικονιζομενο παρουσιασε frame drops σε καποιες περιπτωσεις..

To MSI GT72VR που πηρα μετα απο πολυ σκεψη μεχρι τωρα ειναι θηριο.. 

Να παρω Αlienware γτ? Για να μου χρεωσουν τον εξωγηινο στο καπω 300 ευρω πανω με τα ιδια specs?

MSI Gaming G Series ρε.. Αντε και κανα ASUS ROG.. 

• Like 1

Ουτε καν ομως...

Και δεν ειμαι καν υπερ του MSI του αρθρου λογω του λεπτου form factor..

Ειδα απειρα reviews μεχρι να καταληξω στο τι θα παρω και τα λεπτα gaming laptops ειχαν αργα η γρηγορα θεμα με το πολυωρο gaming λογω θερμοκρασιων.

Ακομα και το εικονιζομενο παρουσιασε frame drops σε καποιες περιπτωσεις..

To MSI GT72VR που πηρα μετα απο πολυ σκεψη μεχρι τωρα ειναι θηριο.. 

Να παρω Αlienware γτ? Για να μου χρεωσουν τον εξωγηινο στο καπω 300 ευρω πανω με τα ιδια specs?

MSI Gaming G Series ρε.. Αντε και κανα ASUS ROG.. 

μαλλον δεν προσεξες καλά τις τιμές και αν θεωρεις αυτην την πλαστικουρα εφαμιλη του alienware η του razer blade δεν μπορω να σου πώ πολλά.

εγώ το μόνο που θα σου πώ είναι οτι πήρα λίγο πριν τα χριστούγεννα το 17r4 me gtx1080 17'' qhd 120hz gsync 32gb RAM 256 m2 ssd 1tb hdd με 2600 ευρώ . για ποιο κεφαλάκι εξωγηινου μιλάμε τώρα .. το μηχάνημα είναι απο τις τελευταίες παρτίδες και η θερμοκρασία του δεν παει πάνω απο 60-70 βαθμους οταν τα τρεχεις ολα μαξ. για νορμαλ χρηση δεν ακους τιποτα. εχω και το graphics amplifier απο το προηγουμενο μοντελο που μπορω να βάλω οτι desktop καρτα θελω (αν κανει καμια μαγκιά η amd). τωρα αν εσυ νομίζεις οτι αυτό στα 2000+ με την gtx1060 και 1080p είναι καλύτερη αγορα πάσο.

να πω οτι εχω επιστρεψει ενα ιδιο σαν αυτο που μιλάμε ενα asus gl502vs (gtx1070 1700 ευρω ) και ενα gigabyte p35xv6 (gtx1070 2000euro) πολύ θόρυβος πολύ ζέστη κατω του μετριου ποιότητα κατασκευής (του gigabyte το keyboard ειναι κυμματοειδες σε νορμαλ κατασταση απο την μανα του). Περιμένω ενα razer blade pro (ειναι στο δρομο) που το δοκίμασα σε συναδελφο και μου ρεσε αρκετα. εχοντας δοκιμάσει λοιπόν λογο δουλειας αρκετα παρόμοια μηχανήματα (χρειαζομαι τα cuda cores για machine learning) λεω απλα οτι για 2000+ το μηχανημα (gtx1060 1080p) δεν λέει. στα 1400 ισως. η συζητηση δεν ειναι αν ειναι απλα ενα καλο μηχανημα αλλα αν ειναι τιμιο στα λεφτα που υζηταει.

• Like 1

Αν οι επιδώσεις του δεν αξίζουν τα λεφτά του, τότε ας μας προτείνουν οι αντιρρησίες, κάποιο καλύτερο λαπτοπ από τον ανταγωνισμό. Αλλιώς τζάμπα συζητάτε ...

Το θέμα δεν είναι να συγκρίνεις ένα game laptop με ένα pc. Mπορεί να μην έχει top επιδόσεις, καλύπτει όμως ένα μέρος κομμάτι χρηστών που δεν τους νοιάζουν τα λεφτά, αλλά η φορτικότητα.

Διότι η MSI έβγαλε κάτι για να καλύψει ένα μέρος της αγοράς και όχι όλη την αγορά των gamers, όπως πολύ καταλαβαίνουν.

Και επίσης μεγάλο λάθος όταν συγκρίνεις κάτι σε σχέση με την τιμή του. Το VFM αφορά τον ανταγωνισμό και μόνο. Μην βλέπετε την χρεοκοπημένη Ελλάδα, δεν βγήκε αυτό το προιόν για την χώρα μας (εκτός εξαιρέσεων). Τον έφηβο πλούσιο Αμερικανό που θέλει να παίζει στις διακοπές του, δεν τον νοιάζει πόσο κάνει.

Και γι αυτούς που γράφουν συνέχεια για " άπατο " δείτε επιτέλους κάτι και κρίνετέ το, άσχετα με το πόσο κάνει, δεν ζουν όλοι στην Ελλάδα !!!!

Απλά λόγω ανταγωνισμού οι εταιρείες προσπαθούν να καλύψουν κάθε κενό που υπάρχει στην αγορά.

μαλλον δεν προσεξες καλά τις τιμές και αν θεωρεις αυτην την πλαστικουρα εφαμιλη του alienware η του razer blade δεν μπορω να σου πώ πολλά.

εγώ το μόνο που θα σου πώ είναι οτι πήρα λίγο πριν τα χριστούγεννα το 17r4 me gtx1080 17'' qhd 120hz gsync 32gb RAM 256 m2 ssd 1tb hdd με 2600 ευρώ . για ποιο κεφαλάκι εξωγηινου μιλάμε τώρα .. το μηχάνημα είναι απο τις τελευταίες παρτίδες και η θερμοκρασία του δεν παει πάνω απο 60-70 βαθμους οταν τα τρεχεις ολα μαξ. για νορμαλ χρηση δεν ακους τιποτα. εχω και το graphics amplifier απο το προηγουμενο μοντελο που μπορω να βάλω οτι desktop καρτα θελω (αν κανει καμια μαγκιά η amd). τωρα αν εσυ νομίζεις οτι αυτό στα 2000+ με την gtx1060 και 1080p είναι καλύτερη αγορα πάσο.

να πω οτι εχω επιστρεψει ενα ιδιο σαν αυτο που μιλάμε ενα asus gl502vs (gtx1070 1700 ευρω ) και ενα gigabyte p35xv6 (gtx1070 2000euro) πολύ θόρυβος πολύ ζέστη κατω του μετριου ποιότητα κατασκευής (του gigabyte το keyboard ειναι κυμματοειδες σε νορμαλ κατασταση απο την μανα του). Περιμένω ενα razer blade pro (ειναι στο δρομο) που το δοκίμασα σε συναδελφο και μου ρεσε αρκετα. εχοντας δοκιμάσει λοιπόν λογο δουλειας αρκετα παρόμοια μηχανήματα (χρειαζομαι τα cuda cores για machine learning) λεω απλα οτι για 2000+ το μηχανημα (gtx1060 1080p) δεν λέει. στα 1400 ισως. η συζητηση δεν ειναι αν ειναι απλα ενα καλο μηχανημα αλλα αν ειναι τιμιο στα λεφτα που υζηταει.

Οταν πηρα εγω το MSI μου τα Alienware και Razer δεν φοραγανε καν GTX 10**... Μιλαμε για φθινοπωρο αρχες.. Επισης grafics amplifier εχει και η MSI οποτε τσμπα μιλαμε..

Το MSI μου αλουμινιο εχει στις επιφανειες του και το πηρα οριο 2000 απο ελλαδα..

Επισης μη μου συγκρινεις σου ειπα gaming laptop με τη σκατουλα της Razer.. Το κατουραω...

Σε Alienware 4ετιας ενας συναδελφος εψαχνε με τα κυαλια drivers της καρτας του και αφου ειδε και αποειδε το εδωσε και πηγε σε ASUS ROG περυσι..

Τρου στορυ και ελπιζω να μη σου τυχει..

Οταν πηρα εγω το MSI μου τα Alienware και Razer δεν φοραγανε καν GTX 10**... Μιλαμε για φθινοπωρο αρχες.. Επισης grafics amplifier εχει και η MSI οποτε τσμπα μιλαμε..

Το MSI μου αλουμινιο εχει στις επιφανειες του και το πηρα οριο 2000 απο ελλαδα..

Επισης μη μου συγκρινεις σου ειπα gaming laptop με τη σκατουλα της Razer.. Το κατουραω...

Σε Alienware 4ετιας ενας συναδελφος εψαχνε με τα κυαλια drivers της καρτας του και αφου ειδε και αποειδε το εδωσε και πηγε σε ASUS ROG περυσι..

Τρου στορυ και ελπιζω να μη σου τυχει..

σορυ φιλος αλλα εισαι αλλου και αλλου. εγω σου μιλάω για μηχανήματα που περασαν απο τα χερια μου εσυ λες τι ακουσες. λες φθινοπωρο το πηρες και το θεωρεις και μεγαλο χρονικο διαστημα (το GL502VS φθινοπωρο βγηκε επισης και εχει 1070 με τα ιδια λεφτα και λιγοτερα απο αυτα που εδωσες)  εχεις και ενα φιλο που σου ειπε την μαμακια του οτι μαρτυρισε  αλλα το ειχε 4 χρονια.. οταν θα κλεισεις εσυ 4 χρονια με αυτο ελα παλι. Οταν θα προσπαθησεις να ερθεις σε επαφη με support εσυ θα καταλάβεις πολλά. Μετα την Apple η Dell ειναι top.  Γνωριζεις φανταζομαι οτι το alienware εχει στην τιμή ενα χρόνο on site service ξερεις τι ειναι ε? ερχετε ο μαστορας στο σπιτι και στο αλλαζει ολο. εγω στο δικο μου στα 2600 εχω και ασφαλεια για ατυχημα με πτωση η υγρα. εσενα αν χαλασει στην καλυτερη περιπτωση  θα ερθει η courier να στο παρει και ο θεος βοηθος. Το amplifier το εχω ενα χρονο σχεδον και το πηρα μαζι με το alienware 17r3 980m που δεν ειχε κανενα προβλημα ΜΗΔΕΝ  και εχω καρφωμενη πανω μια gtx1080 απο τοτε που βγηκε οποτε τραγουδα για πρωτοπορια απο το φθινοπωρο.  

απο εδω μπορεις να παρεις σημερα το amplifier 

http://www.hardwarehouse.de/product_info.php?products_id=5250241

περιμενω το αντιστοιχo λινκ να αγορασω της asus της msi η οτι εχεις παλικαρι και ελπιζω να μην εννοεις το dock που βγαλανε μονο για το gs30.

Σταματα να εισαι και να μιλας σαν fanboy εισαι μεγάλος για τέτοια. Ολοι εδω μιλανε για το μηχανημα στο review αρχες 2017 και αυτη την στιγμη 2000 ειναι κλοπη. Οπως σου ειπα περασαν απο τα χερια μου και αυτο και τα αλλα με 1070. καλύτερο απο ολα αυτα στα 2000 το gigabyte p35xv6 me 1070 που επαιρνε και 2χm2.ssd ,1xssd 2.5'' η ποιοτητα ομως απαραδεκτη θορυβος απο τα ανεμιστηρια , θερμοκρασια , απαραδεκτα πλαστικα που ετριζαν και πληκτρολογια του πεους.   Ειναι αξιόλογα μηχανάκια αν δεν σε νοιαζει ο θορυβος και η πλαστικουρα και το θες μονο για παιχνιδια αλλα 2000 ειναι 1070 περιοχη αν εσυ εκανες την μαμακια  η την μαγκια και πηρες 1060 πριν 3μηνες ειναι ασχετο με αυτο που συζηταμε τωρα εδω. αν δεις στο σκρουτζ με 4κ φτανει στα 2700!! Ακυρο φίλος για 1060

http://www.notebook.de/asus-gl702vm-gc100t-intel-core-i7-6700hq-260ghzwin10gtx1060-16gb-p-96900?atyp=nb

@Voulgeor

Το ότι τα άκουσα απο δω και από κει είναι δικα σου συμπεράσματα..

Ξαναδιαβασε με..

Δεν εμφισβητω ότι ένα μηχάνημα με την 1080 είναι καλύτερο.. Αμφισβήτω όμως πως τον Σεπτέμβρη δεν έβρισκες alienware με 10**..

Ελλαδα τουλαχιστον που ετυχε να ημουν εγω τοτε ηρθαν πολυ αργοτερα..

Επισης για το service στο Greece δε με πειραζει μιας και ειμαι εκτος 8 μηνες το χρονο.. Οποτε θα σταλει καπου, θα μπει πωλητηριο και θα αγοραστει αλλο..

Δε με παιρνει ουτε μερα καθυστερησης..

Ποτε δε ψωνιζω με βαση το service μιας εταιρειας εκτος απο αυτοκινητο και πραγματα που ειναι σταθερα στο σπιτι μου..

Καταλαβαινω οτι εσυ μπορει να μη λειτουργεις ετσι και σε πιστευω για αυτα πουλες για την dell..

Απλα εγω δε το κοιταω αυτο λογω συνθηκων..

Τωρα οσο για τα razer.. Ειχα macbοοk πιο πριν.. Την ειχα την ποιοτητα και καταλαβαινω διαφορα με τωρα αλλα προσωπικα δε με πειραζει ιδιαιτερα εφοσων εχω αλλα πραγματα.

Και ειπα και πιο πανω λεπτο form factor και gaming laptop δε πανε μαζι λυπαμαι..

Αν αυτη ειναι η γνωμη σου σε βρισκω λαθος..

Eν τω μεταξυ φοραει και τη GTX 970m που δεν.. Αστο...

Edit: Alienware με τη 1060 στο σκρουτζ και 16gb μνημη 400 ευρω πιο πανω απ οτι το πηρα εγω το σεπτεμβρη.. Α και με μικροτερο SSD..

Και χωρις την tobii eye tracking tech ενω δε ξερω καν αν ειναι 120αρι το πανελ του..

Steel series πληκτρολογιο?

Και παλι δεχομαι και τα link που εβαλες αλλα πηρα το καλυτερο που μπορουσα να παρω για τα λεφτα που διεθετα εδω που ημουν..

Τωρα τι τιμες ειχε η γερμανια ή το ακαπουλκο τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο προφανως δε με πολυενδιεφερε και γι ατο δε το εψαξα..

Fair enough?

Αυτο εχω εγω.

https://www.msi.com/Laptop/GT72VR-6RD-Dominator-Tobii.html#hero-overview

Εγω πχ. ειμαι ναυτικος και 7 μηνες το χρονο χοντρικα ειμαι οπου γη και πατρις... Να ενας λογος... Βολευει τρελα..

Και τωρα με τις καινουριες GTX 10** βολευει ακομα περισσοτερο...

Αυτοι που ειναι σπιτι τους 360 μερες το χρονο ναι.. Να παρουν desktop..

Πραγματικα υπαρχουμε και μεις που ταξιδευουμε. Και θελουμε να μπορουμε να παιζουμε ενα παιχνιδακι χωρις περιορισμους!!

Επισης τα steaLth  της MSI ειναι πιο μικρα σε μεγεθος και βαρος απο τα κλασικα gaming laptops

Cheers ! Καλη χρονια και αρχιστε να σκεφτεστε λιγο out of the box!!

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ge72vr-fr

το πηρα απο αμερικη στα 1250ευρω ,απο οτι κοιταζω ευρωπη ειναι γυρω στα 1600 και με tn panel.

δυστυχως απο οτι βλεπω ευρωπη μονο με την 1050 στα 1200 ευρω βρισκεις που ειναι λιγο πιο πανω απο την 960m

περι ορεξεως ,οχι δεν θα διαθετα ποτε τοσα,απλα ετυχε και πουλησα ανελπιστα το macbook air πoυ πηρα απο εμιρατα χωμα 600 ευρω  στα 1000 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...