voltmod Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το μήνυμα έχει προαχθεί σε άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μπα σε καλο τους tn panel σε ετσι τιμη.... και απλα ακομα να χωνεψω οτι οι τιμες σε δολλαρια μετατρεπονται σε ευρω+ καπελο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ειστε σοβαροι τωρα ???? 2017 και review χωρις βιντεο ..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το μονο που έχω να πω είναι το εξής: Πολλά συγχαρητήρια για το review. Όπως πάντα κορυφαίο. *Το προϊόν για κλάματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coveb74 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 @rose21 άνοιξε ιστοσελίδα δική σου και κάνε καλύτερη δουλειά, άμα δεν γουστάρεις αυτή που κάνουν τα παιδιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinos! Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ------ Tο σχόλιο μου ήταν λάθος δικό μου και το έσβησα. Με συγχωρείτε. Το review είναι πολύ καλό, αλλά η value vs specs αξία τραγική. Με gtx1060 δεν πας πουθενά. Ειδικά σε τέτοια τιμή. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2016 από Konstantinos! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αν είχε πάνω μια 1070 θα τα άξιζε τα λεφτά του... με 1060 ουτε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλά, έχω καεί απο MSI gaming laptop. Πήρα το GX70 πριν 2 χρόνια. Τον πρώτο χρόνο χάλασε το τροφοδοτικό του. Μου επέστρεψε το amazon 70€ και πήρα άλλο γιατί δεν το κάλυπτε η εγγύηση μετά τον 1 χρόνο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε το πληκτρολόγιο κάτι έπαθε και άλλα πάταγα και άλλα έβγαζε στην οθόνη ενω δεν δούλευαν και όλα τα κουμπιά. Έστειλα email στην msi και μου είπαν οτι σταμάτησε η υποστήριξη του και δεν έχουν πληκτρολόγιο να το φτιάξουν. Πήρα ένα άλλο απο ebay και πάλι δεν δούλευε. Το amazon μου επέστρεψε πίσω 600€, τα μισά απ'οσα έδωσα. Επιπλέον, είχε δύο κάρτες γραφικών, μία ενσωματωμένη στον επεξεργαστή για χαμηλή κατανάλωση και μιά ξεχωριστή για παιχνίδια. Δεν μπορούσα να περάσω καινούριους driver γιατί δεν υποστηριζόταν η παλιά κάρτα του επεξεργαστή (!) οπότε τα παιχνίδια πήγαιναν με 15-20 fps αφού ήταν με παλιό driver.. Και γαμώ τα gaming laptop... Ποτέ ξανά msi και ποτέ ξανά amd για την άθλια υτποστήριξη τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpg_beast_slayer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πολύ καλό το review, απαντά σε ότι μπορεί να σκεφτεί κάποιος που ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι τέτοιο. Το προιόν δεν θα το κρίνω γιατί απλά όλα τα gaming laptops είναι για εμένα πεταμένα λεφτά. Φτιάχνεις πολύ ανώτερο μηχάνημα με σχεδόν τα μισά λεφτά. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 το καλες γωνιες θεασης αναφερεται μονο στο δεξια αριστερα ή και στο πανω κατω? διοτι ολες οι TN που εχω δει στα λαπτοπς για δεξια αριστερα ηταν οκ (δεν αλλοιονωταν η εικονα) αλλα το πανω κατω ειναι μεγαλο δραμα! ενα βιντεακι με αυτο θα ηταν πολυ χρησιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μάπα οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλό review αλλά το λάπτοπ μάπα.2000 για gtx1060 και hd? Τουλάχιστον 2k θα πρεπε.Και μία 1070 θα ήταν μία χαρά σε αυτήν την τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovas77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Laptop για θύματα, δύο χιλιαρικάκια για 1060 και TN Panel, δώσε και μένα μπάρμπα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μακρια και αγαπημενοι .... DELL all the way 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 εγώ πάλι το αντίθετο, του 2014 15,6αρι μσι ge60, αστέρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα