alfos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100€ αυστηρά 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κάμερα,browser 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: - 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;όσο καλύτερη γίνεται σε αυτά τα χρήματα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; όχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;μόνο από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2016 από alfos
enlightened Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο από Ελλάδα, καινούργιο, μεγαλύτερο από 4μιση ίντσες με 100 ευρώ, πολύ δύσκολο...
fastnq2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/9572084/Doogee-X5-Max-Pro-16GB.html Μεγαλη μνημη,μεγαλη μπαταρια,καλος επεξεργαστης(εννοειται μιλαω για τα λεφτα του) χανει στις καμερες https://www.skroutz.gr/s/10263525/Cubot-Echo-16GB.html Αυτο επισης ειναι αρκετα δυνατο στα λεφτα του https://www.skroutz.gr/s/9654138/Leagoo-M5-16GB.html Αυτο κερδιζει στα υπολοιπα χανει στις καμερες Γενικοτερα σε αυτα τα λεφτα πρεπει να θυσιασεις κατι,ειτε ειναι οι καμερες ειτε ειναι ο επεξεργαστης η κατι αλλο.Το καλυτερο μου φαινεται το δευτερο στο οποιο βεβαια(οπως και τα αλλα 2) ''θυσιαζεις'' την μαρκα.Οι αξιολογησεις πιστευω ειναι αρκετες σε ολα για να κρινεις.
alfos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το ξέρω ότι το budget με περιορίζει αρκετά δυστυχώς :/
panos- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δώσε ακόμα 25 αν μπορεις και πάρε το Moto G4 Play dual.
alfos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν γίνεται να διαθέσω πάνω από 100€ καθώς το κινητό δεν προορίζεται για 'μένα. Δέχομαι όμως προτάσεις για οποιαδήποτε οθόνη τελικά (τροποποίησα και την φόρμα). Αν θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποιες ακόμα θα ήμουν ευγνώμων.
Donalhioy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 εγω σε αυτα τα χρηματα και για απλη χρηση με καμερα και ιντερνετ θα πηγαινα σε windows phone.. π.χ ενα 640 ή 650 ο γερμανος ειχε προσφορα το 640 στα 90 ευρο πριν κατι μερες παρολα αυτα αφου ζητας android.. πριν λιγο καιρο που το ειχα ψαξει κατεληξα οτι το thl t9 pro στα 100 ευρο ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα ασχετα αν στο εξωτερικο το βρισκεις και 79 ευρο
alfos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά επιλέχθηκε το Leagoo. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα