Προς το περιεχόμενο

lenovo acpi

prokf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδία.Σας παρακαλώ μια βοήθεια.Αγορασε ο πατέρας μου ενα laptop lenovo g40-30.Για κάποιο λογο το μηχανημα φόραγε 2gb ram με 64αρια windows 8,και προφανός σερνόταν ασχημα.Το κρατήσε λιγο καιρο έτσι αλλα δεν γινόταν αλλο,ηταν τουλάχιστον εκνευριστικό.Σημερα προσπάθησα να περάσω windows 7 32 με φλασακι,αλλα δεν γινόταν.εβγαζε error οταν ξεκίναγε η εγκατάσταση.Σε μία κρίση εκνευρισμού,εβγαλα το σκληρό,τον εβαλα στο σταθερό μου και εσβησα τα πάντα.Λοιπόν,το πρόβλημα τορα ειναι οτι ενώ παει να ξεκινήσει η εγκατάσταση πέρνω μπλέ οθόνη θανάτου και το εξής μηνυμα post-246276-0-22182500-1482938239_thumb.jpg .Το εψαξα λιγο απο τις ρυθμίσεις στο bios αλλα δεν αλλαζει κάτι.Αν εχω καταλάβει καλα ΄καπως γίνεται με dvd.πρεπει το dvd φαίνεται σαν acpi.Δεν ξέρω τι συμβαίνει ,και δεν το εχω ξαναδεί.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις τα 8 που είναι γνήσια και να κάνεις το update σε 10; Πάρε και μια 4ρα ραμ να του βάλεις και θα είναι οκ...

Αλλά είσαι σίγουρος οτι ήταν η ραμ που σου δημιουργούσε το θέμα και όχι ο επεξεργαστής;

Όπως και να έχει, στο θέμα σου, μπες στο bios και βρες κάπου να λέει κάτι σε boot mode UEFI και legacy, γύρνα το legacy και δοκίμασε πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...