KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 καλος χαρακτηρας αυτος ο Σολο. και το origin του φαινεται ωραιο στην ταινια. θα ναι ενδιαφερον να δουμε τι φοβερες περιπετειες του επιφυλλασει το μελλον και τι τελικη καταληξη θα εχει. ανυπομονω να μαθω.
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Διαβάσω μεικτές κριτικές. Να πάω να το δω τελικά σήμερα;
kirileman Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, skiabox είπε Διαβάσω μεικτές κριτικές. Να πάω να το δω τελικά σήμερα; Να πας, είναι ΤΕΛΕΙΟ!
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) kirileman : Που να πιάσουν και οι ζέστες! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από skiabox
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 4 hours ago, KilliK said: καλος χαρακτηρας αυτος ο Σολο. και το origin του φαινεται ωραιο στην ταινια. θα ναι ενδιαφερον να δουμε τι φοβερες περιπετειες του επιφυλλασει το μελλον και τι τελικη καταληξη θα εχει. ανυπομονω να μαθω. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Με εσας που εχουμε μπλεξει δεν προκειται να δουμε ταινια στον κινηματογραφο χχχαχα. Για το jurassic πως τα βλεπετε τα πραγματα; Θα παμε κινηματογραφο;
coffeex Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Με εσας που εχουμε μπλεξει δεν προκειται να δουμε ταινια στον κινηματογραφο χχχαχα. Για το jurassic πως τα βλεπετε τα πραγματα; Θα παμε κινηματογραφο; Με τίποτα!!
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, skiabox είπε Διαβάσω μεικτές κριτικές. Να πάω να το δω τελικά σήμερα; μου αρεσει που ρωτας εδω μεσα, τι περιμενεις να διαβασεις δηλαδη? διαβασε στο /r/StarWars Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από najinblue3
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέτρια μου φαίνεται εμένα ακόμα μια ταινία για να αρμέξουν το franchise του Star Wars....... ( κάνα 6αρακι στην καλύτερη) Δεν θα κάνω το λάθος να την δω κινηματογραφο κάνα download άμα είναι όταν βγει.... Μετά την απογοήτευση που ήταν το The Last Jedi δεν θα κάτσω να δώσω λεφτά στην Disney για να με ταΐσει SJW και Feminazi ατζέντες....
kirileman Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, skiabox είπε Τι έγινε δεν πήγε κανείς να την δει χθες; Είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από το θέαμα. Μόλις συνέλθουμε, θα γράψουμε. 1
skiabox Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, kirileman είπε Είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από το θέαμα. Μόλις συνέλθουμε, θα γράψουμε. Καλά εσύ τραγούδα!
kirileman Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, skiabox είπε Καλά εσύ τραγούδα! Παίξε μου κάτι. 😛 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα