Lilith19 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα lg g3 και πριν λίγες μέρες εμφάνισε ξαφνικα μπλε οθόνη και έκλεισε. Σε κάθε επόμενη προσπάθεια να το ανοίξω, έβγαινε πάλι η ίδια ένδειξη. Τηλέφωνω στην lg, πάει στο service και μετά από κάποιες μέρες μου στέλνουν σε μήνυμα πως η εγγύηση δεν καλύπτει τη βλάβη, η οποία πρόκειται για "οξείδωση στην πλακέτα λογικής και την πρόσοψη". Κόστος 293 ευρώ (γελάμε). Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε φιλος μου κάποιους μήνες πριν, lg g3 επισης,το οποίο επισκευάστηκε κανονικά και χωρίς κοστος με αλλαγή πλακέτας. Τι μπορώ να κάνω;
nikos903 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Το αυτοκόλλητο που έχει το κινητό πίσω για την υγρασία είχε αλλάξει χρώμα; Αν ναι είσαι εκτός εγγύησης πάντως... Τώρα αν σε σένα είχε πάρει νερά εκεί και το αυτοκόλλητο χρωματίστηκε (ρόζ πρέπει να γίνεται με την υγρασία) ενώ του φίλου σου ήταν άσπρο όπως πρέπει τότε για αυτό του την αλλάξανε και εσένα όχι. Αν δεν είχε αλλάξει χρώμα και σε σένα πάρτους και πες τους οτι αν είχε πέσει νερό θα είχε αλλάξει χρώμα το αυτοκόλλητο πράγμα που δεν είχε γίνει μπας και στο φτιάξουν αλλά δεν το βλέπω να σου πω την αλήθεια... Αν έχει πάρει όντως υγρά μέσα το κινητό δεν νομίζω να περνάει στην εγγύηση... (υγρά είναι και ο ιδρώτας όταν μιλάς, και να προσέχεις άσχετα με νερά κτλπ μπορεί το κινητό να έχει πάρει πολύ πράμα μέσα). Η μπλε οθόνη είναι πρόβλημα σε chip της μητρικής, κλασικό πρόβλημα του G3(αν θυμάμαι καλά), τώρα η οξείδωση μπορεί να μην έχει καμία δουλειά με τις μπλε οθόνες αλλά απο την στιγμή που μπορούν να το κόψουν λόγο αυτής της οξείδωσης τι να σου πω... Δεν ξέρω αν βγάλεις άκρη να σου πω την αλήθεια με αυτούς... Στην θέση σου θα το έπαιρνα πίσω και θα το πήγαινα για reflow του τσιπακιού σε κανένα μαγαζί με κινητά, πόσο να σου πάρουν, κανένα 20ρι; 30; Ή καινούργια μητρική στο 80ρι και την περνάς μόνος σου. Αν θες να το παλέψεις να περάσει στην εγγύηση πάντως good luck Σε αυτό δεν ξέρω να σου πω κάτι.
Lilith19 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το κινητό είναι στο σέρβις ακόμα και δεν μπορώ να ελέγξω το αυτοκόλλητο σ'αυτη τη φάση. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να πιεσω λίγο , είχα αντίστοιχη εμπειρία παλιότερα με το service της samsung και δεν με είχαν πείσει ότι η βλάβη ήταν όπως την είχαν παρουσιάσει. Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες!
ELTASSOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 , είχα αντίστοιχη εμπειρία παλιότερα με το service της samsung και δεν με είχαν πείσει ότι η βλάβη ήταν όπως την είχαν παρουσιάσει. ΘΑ είμαι και εκτος αλλα και εντος θεματος. Εκτυπωτης λεηζερ σαμσουγκ αξιας 210 ευρω εγχρωμοσ ζηταγε ντραμ. Κοστος 180 ευρω στην σαμσουγκ. Διαβασα στο νετ, και είναι "προγραμματισμενη βλαβη" να καίγεται ένα ρεσιστορ και να μπλοκαρει το μηχανημα. Το ρεζιστορ είναι σε ένα ελασμα πισω από τα μελανια. Το πηγα σε καταστημα ηλεκτρονικων στο χαλανδρι και μου αλλαξαν ρεζιστορ με λιγο πιο ισχυρο. 6 μηνες τωρα τρεχει ο εκτυπωτησ κανονι. Κοστος...συνολο 3 ευρω, ρεσιστορ και εργασια . Τι να λεμε τωρα... μπηκα στην διαδικασια ψαξίματος επειδή ειχα στοκ μελανια-κασεττες αξιας 300 ευρω και το μοντελο μου εχει καταργηθεί. ΥΓ τα συμπερασματα δικα σας
Lilith19 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ΘΑ είμαι και εκτος αλλα και εντος θεματος. Εκτυπωτης λεηζερ σαμσουγκ αξιας 210 ευρω εγχρωμοσ ζηταγε ντραμ. Κοστος 180 ευρω στην σαμσουγκ. Διαβασα στο νετ, και είναι "προγραμματισμενη βλαβη" να καίγεται ένα ρεσιστορ και να μπλοκαρει το μηχανημα. Το ρεζιστορ είναι σε ένα ελασμα πισω από τα μελανια. Το πηγα σε καταστημα ηλεκτρονικων στο χαλανδρι και μου αλλαξαν ρεζιστορ με λιγο πιο ισχυρο. 6 μηνες τωρα τρεχει ο εκτυπωτησ κανονι. Κοστος...συνολο 3 ευρω, ρεσιστορ και εργασια . Τι να λεμε τωρα... μπηκα στην διαδικασια ψαξίματος επειδή ειχα στοκ μελανια-κασεττες αξιας 300 ευρω και το μοντελο μου εχει καταργηθεί. ΥΓ τα συμπερασματα δικα σας Το θέμα είναι με ποιον τρόπο κινείσαι για ν'αποδείξεις οτι δεν ευθύνεσαι για τη βλάβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα