Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτω από το δέντρο βρήκα μια συλλογή από τσάι kusmi με πέντε διαφορετικές ποικιλίες σε μικρό μέγεθος και ένα μεγάλο και σοκολατάκια. ^_^ Δικά μου όλα, δεν τα ανοίγω όμως πριν την πρωτοχρονιά. 

Επίσης συμπλήρωσα τη συλλογή των δώρων που έχουν μαζευτεί με ένα παντελόνι για τη μαμά μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Home cinema ήρθε χτες, ακουστικά νωρίτερα, κάτι εμβάσματα το ίδιο, τώρα σκέφτεται να φέρει το assetto corsa μόνο του ή με το dlc.και καμία ετήσια psn δεν θα με κακοeπεφτε

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Aναπροσαρμογή τιμής στο επαγγελματικό ρεύμα, θα τον περιμένω στα σκοτάδια να τον πετάξω απ'τη σκάλα.

Και εγώ κάτι για το ρεύμα ετοιμαζόμουν να γράψω αλλά μου έκλεψες την ιδέα. 

Θα γράψω τα δικά μου που θέλω μόλις μπουν κάτι χρήματα που περιμενω.

Ενα ηλεκτρικό παλαγκο με ασύρματο τηλεχειριστήριο. 

Μία κεραία κάθετη βραχέων 6μ.

Δημοσ.

μου φερε ενα λαπτοπ.μισο μετρητα μισο επιδοτηση.ενα usb stick 128gb. next day μου πηρε πισω ενα usb stick 32 gb που καηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγη ψυχική ηρεμία, μια μέρα χωρίς άγχος, και την όρεξη μου για ζωή πίσω θα ήθελα να μου φέρει. Με αυτά θα ήμουν πολύ χαρούμενη! 

Πρακτικά τώρα, ρούχα καί καλλυντικά θα πάρω υποθέτω.

Επεξ/σία από pink_glitter
  • Like 3
Δημοσ.
10 hours ago, pink_glitter said:

Λίγη ψυχική ηρεμία, μια μέρα χωρίς άγχος, και την όρεξη μου για ζωή πίσω θα ήθελα να μου φέρει. Με αυτά θα ήμουν πολύ χαρούμενη! 

Πρακτικά τώρα, ρούχα καί καλλυντικά θα πάρω υποθέτω.

χωρις να τρολλαρω αλλα με καλλυντικa  και ρουχα δεν θα γινεις χαρουμενη παρα μονο temporary....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...