Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου πηρα ενα OnePlus 3 λιγο πιο πριν, μια d5200, ενα ζευγαρι superstar και ενα ταξιδακι στο Παρισι, το οποιο ξεκιναει 12 Ιανουαριου.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Μου πηρα ενα OnePlus 3 λιγο πιο πριν, μια d5200, ενα ζευγαρι superstar και ενα ταξιδακι στο Παρισι, το οποιο ξεκιναει 12 Ιανουαριου.  :P

:cry:  και γω θελω!!!! Αλλά ειναι πολλά τα λεφτα για να δωσω τωρα..

Κυριως γιατι το κινεζοκινητο μου δεν πιανει 4G εδω πανω.

Δημοσ.

Αστα και το ps4 το έχουν σχεδόν όλοι στα 249€ και μια που δεν πήρα ούτε ένα βρακι δώρο το σκέπτομαι συνεχεια.....αλλα έρχονται και εκπτώσεις και αν τα σώσω εκει θα μου λείψουν απο αλλα σωματικά πράγματα τα λεφτά αυτα ...

Δημοσ.

Εγώ ζήτησα να με υιοθετήσει ο unabomber.. Θα περιμένω υπομονετικά άλλες 2 μέρες.. Θαύματα συμβαίνουν χαχαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

Έρχονται εκπτώσεις σε 10 ημέρες, εξάλλου οι προσφορές φέτος δεν αξίζουν, πανάκριβα όλα.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε αλλα ο Santa τα φερνει τα δωρα στην Ελλαδα 31/12 και οχι 25/12 :P εκτος αν ειστε ολοι εξωτερικο ξερωγω κ σας ηρθε νωριτερα!

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε αλλα ο Santa τα φερνει τα δωρα στην Ελλαδα 31/12 και οχι 25/12 :P εκτος αν ειστε ολοι εξωτερικο ξερωγω κ σας ηρθε νωριτερα!

Κάποιοι τυχεροι κερδιζουν μαλλον διπλά γιατί επιπλέον γιορτάζουν.

(Τα bans μου - αλλα ευτυχως οχι οι τροποι μου - δεν επιτρεπουν να διατυπωσω το τυχεροι με πιο περιγραφική λέξη).

• Like 1
Δημοσ.

SANTA BABY ohhh santa baby -.-

δεν περιμενω τον Αγιο Βασιλη .... αλλα την αγιο βασιλινα -.-

Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω πάρει τα δώρα Πρωτοχρονιά :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...