Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ'το 2015 έχεις να πληρώσεις;

Όχι ρε συ τόσο έρχεται , με 2 παιδιά μικρά τι νομίζεις ότι πληρώνω; βάζουμε την ημέρα πάνω από 2 πλυντήρια, συν πιάτα συν φαγητό; ΔΕΗ δίνω το δίμηνο 250,αεριο 200+. Ο μεγάλος γεμίζει την μπανιέρα και παιζει καμία ώρα μέσα, το νερό θέλει ανανέωση κρυώνει. Η μικρή μπάνιο κάθε βράδυ. Μπάνιο εγώ κ η γυναίκα κάθε μέρα τουλάχιστον 1 φορά , αλλαγή το ενυδρείο κάθε 2 ημέρες... Πάλι λίγα δίνω.

• Like 1
Δημοσ.

ελπίζω ο άγιος βασιλής με τη μορφή αυστηρής δικαστίνας να μου φέρει τα λεφτά που μου χρωστάνε, δε θέλω δώρα

Μακάρι φίλε, ότι χειρότερο να σου χρωστάνε.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι ρε συ τόσο έρχεται , με 2 παιδιά μικρά τι νομίζεις ότι πληρώνω; βάζουμε την ημέρα πάνω από 2 πλυντήρια, συν πιάτα συν φαγητό; ΔΕΗ δίνω το δίμηνο 250,αεριο 200+. Ο μεγάλος γεμίζει την μπανιέρα και παιζει καμία ώρα μέσα, το νερό θέλει ανανέωση κρυώνει. Η μικρή μπάνιο κάθε βράδυ. Μπάνιο εγώ κ η γυναίκα κάθε μέρα τουλάχιστον 1 φορά , αλλαγή το ενυδρείο κάθε 2 ημέρες... Πάλι λίγα δίνω.

Τι λες ρε φίλε? και πάλι δεν δικαιολογείται αυτός ο λογαριασμός επειδή γέμισες την μπανιέρα 2 φορες και βάζεις λάντζα.

Μήπως ξέχασες να αναφέρεις οτι αλλάζεις το νερό στην πισίνα? :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες ρε φίλε? και πάλι δεν δικαιολογείται αυτός ο λογαριασμός επειδή γέμισες την μπανιέρα 2 φορες και βάζεις λάντζα.

Μήπως ξέχασες να αναφέρεις οτι αλλάζεις το νερό στην πισίνα? :P

2 φορές; υπολόγισε 15-20 φορές το μήνα. Ο πατέρας μου 3 άτομα δίνουν 100.

Το νερό έρχεται ανά 4 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Σε επίπεδο οικογενείας καλά κάνεις και δικαιώμά σου.

Σε όποιο άλλο όμως επίπεδο αν το εξετάσεις (κοινωνικό, οικολογικό, ακόμα και μελλοντικό για τα παιδιά σου) είσαι ανεπίτρεπτα σπάταλος (ως προς το νερό μιλάω και όχι ως προς το κόστος).

• Like 2
Δημοσ.

Eγω δεν πηρα δώρο. Ουτε μου πηρε κανεις.

Αλλα αν μπορουσε ο Άγιος Βασιλής να μου φέρει ότι θέλω. Θα του ζητουσα 2 πράγματα κατά σειρά προτεραιότητας

1. Μια ωραια γκομενα με ηρεμο χαρακτήρα , όχι υφάκι ντιβας και στυλάκι γκεστάπως.

2. Ένα PS4 με τον Crash bandicoot!!!

οποιος από τα 2 γινοταν πρωτα από όλα εννοείται το 1 μετα και το 2 οκ δεν θα με χαλουσε. -.-

• Like 4
Δημοσ.

Eγω δεν πηρα δώρο. Ουτε μου πηρε κανεις.

Αλλα αν μπορουσε ο Άγιος Βασιλής να μου φέρει ότι θέλω. Θα του ζητουσα 2 πράγματα κατά σειρά προτεραιότητας

1. Μια ωραια γκομενα με ηρεμο χαρακτήρα , όχι υφάκι ντιβας και στυλάκι γκεστάπως.

2. Ένα PS4 με τον Crash bandicoot!!!

οποιος από τα 2 γινοταν πρωτα από όλα εννοείται το 1 μετα και το 2 οκ δεν θα με χαλουσε. -.-

Η γκομενα ειναι ενα τιποτα μπροστα στον CRASH!

• Like 3
Δημοσ.

Η γκομενα ειναι ενα τιποτα μπροστα στον CRASH!

Πωπω ειδικά σε κάτι ρεπο .... ξυπνάς κατά τις 11 αραάζεις στο πουφ φτιάχνεις πρωϊνο και ανοίγεις το CRASH! MEτράει.

Ρωτηα σημερα και μου ειπαν ότι κάνει 240 ευρώ. Τον επομενο μήνα θα το τσιμπησω άνετα. Μολις πληρωθώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...