Green Dragon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και δύο μέρες στο καινούργιο laptop HP παίρνω ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος στον δίσκο, ενώ έχω εγκαταστήσει ελάχιστα προγράμματα και αρχεία Η εικόνα που έχω είναι αυτή: Τι συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε και κυρίως τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;;;
~mxls~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει λογισμικό για ιούς εγκατεστημένο; 1
aekoupoli Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 τι windows εχεις?λογικα σου πιανουν καμμια 15αρα γιγα τα windows και τα υπολοιπα ειναι για το recovery τους.πρεπει να το ρυθμισεις να μην σου πιανουν τοσο χωρο.μαλλον σου ειναι ρυθμισμενο στα 50 γιγα για δες αυτο http://www.howtogeek.com/howto/5482/make-system-restore-use-less-space-in-windows-7/ 1
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου υπάρχει μια επιλογή να κάνει αυτόματα backup νομίζω, μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι τετοιο; 1
nikos903 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Βάλε μια το TreeSize να δεις τι σου τρώει χώρο. 1
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Βάλε το WinDirStat να δεις τι είναι αυτό που σου τρώει τον χώρο. 1
Green Dragon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει λογισμικό για ιούς εγκατεστημένο; Ναι, υπάρχει τι windows εχεις?λογικα σου πιανουν καμμια 15αρα γιγα τα windows και τα υπολοιπα ειναι για το recovery τους.πρεπει να το ρυθμισεις να μην σου πιανουν τοσο χωρο.μαλλον σου ειναι ρυθμισμενο στα 50 γιγα για δες αυτο http://www.howtogeek.com/howto/5482/make-system-restore-use-less-space-in-windows-7/ Τα Windows πιάνουν περίπου 15 GB, όσο είπες Κάπου υπάρχει μια επιλογή να κάνει αυτόματα backup νομίζω, μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι τετοιο; Δεν έχω κάνει κάτι εγώ, σχετικά με αυτό Βάλε το WinDirStat να δεις τι είναι αυτό που σου τρώει τον χώρο. Με το WinDirStar είδα αυτό: 1
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 169.3 GB το PokerStars Κάτι πάει στραβά με αυτό σίγουρα. Μήπως έχει κανέναν φάκελο cache που δεν έχει όριο και βάζει εκεί τα πάντα; 1
Green Dragon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Πήγε καλά το poker τουλάχιστον? χαχαχα μετά την απεγκατάσταση του 1
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως πόνταρες GB αντί για μάρκες και έχανες; 3
Green Dragon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως πόνταρες GB αντί για μάρκες και έχανες; Σωστός!!!! Δεν έχω παίξει ποτέ poker Το λάπτοπ είναι ενός φιλαράκου και δεν ξέρω τι κάνει με αυτό... Πως να το εγκαταστήσω πάλι, αλλά σωστά αυτή τη φορά; 1
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει και ούτε μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό στο Internet. Μάλλον θα πρέπει να το εγκαταστήσεις κανονικά και να ξαναδείς αν μετά από λίγο καιρό μεγαλώνει σε μέγεθος, και αν ναι, τι αρχεία είναι αυτά που το προκαλούν. Μπορεί να κρατάει υπερβολικά αναλυτικά logs και να πρέπει να τα διαγράφεις συχνά. 1
mphxths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μονο εγω παρατηρησα το πρωτο ενικο στο 1ο ποστ ?? εδώ και δύο μέρες στο καινούργιο laptop HP παίρνω ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος στον δίσκο, ενώ έχω εγκαταστήσει ελάχιστα προγράμματα και αρχεία και μολις αποκαλυφθηκε το ποκερ..εγινε ξαφνικα Το λάπτοπ είναι ενός φιλαράκου. Χαλαρωσε ρε φιλε , δεν σε κατηγορησαμε για παρανομο τζογο..εκτος και αν ειναι...
Green Dragon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μονο εγω παρατηρησα το πρωτο ενικο στο 1ο ποστ ?? εδώ και δύο μέρες στο καινούργιο laptop HP παίρνω ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος στον δίσκο, ενώ έχω εγκαταστήσει ελάχιστα προγράμματα και αρχεία και μολις αποκαλυφθηκε το ποκερ..εγινε ξαφνικα Το λάπτοπ είναι ενός φιλαράκου. Χαλαρωσε ρε φιλε , δεν σε κατηγορησαμε για παρανομο τζογο..εκτος και αν ειναι... Αν και δεν είναι εκεί το θέμα, μπαίνω στον πειρασμό να απαντήσω. Το λάπτοπ δεν είναι δικό μου, στα αλήθεια. Είναι ενός φίλου και δεν ξέρω τι χρήση κάνει. Γι'αυτό αν προσέξεις αναφέρω: "στο καινούργιο λάπτοπ HP..." και οχι στο "καινούργιο ΜΟΥ λάπτοπ HP", που θα ήταν και πιο φυσικό! Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα από την εξέλιξη...ίσα-ίσα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που ασχοληθήκατε και με βοηθήσατε να βρω τη λύση! Να είστε καλά και χρόνια πολλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα