Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχω γεράσει αρκετά και χρειάζομαι πλέον ακουστικά, όχι headset. Ο λόγος είναι ότι θέλω να έχω καλύτερη ποιότητα απο αυτήν που έχω τώρα, για να ακούω μουσική και να βλέπω ταινίες. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε headset, δεν θα πω όχι, αλλά αμφιβάλω οτι υπάρχει.

Επειδή μου αρέσει να τα ψάχνω, δεν θέλω αποκλειστικά συγκεκριμένο μοντέλο, απλά μερικές προτάσεις να ξέρω προς τα που να κινούμαι. Απο τι κόστος και πάνω αρχίζουν να "αξίζουν"? Βλέπω τα περισσότερα που έχουν reviews και κίνηση είναι απο 250 και πάνω, τα υπόλοιπα τόσο μέτρια είναι?

Έχουμε κάποιο μαγαζί που μπορώ να τα δοκιμάσω, όπως τα έχει π.χ το public ?

Όλα αυτά ξεκίνησαν απο κάτι ακουστικά που πήρα για δώρο για άλλον, και ζήλεψα... δεν ξαναπαίρνω δώρο :P

edit: Πολλά reviews βλέπω σε αυτά https://www.skroutz.gr/s/4602088/Audio-Technica-M50x-Black.html

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το "θρυλικο" m50x ειναι ενα dj ακουστικο, ελαφρυ και φορητο. πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα αν ακους ηλεκτρονικη/ροκ και δινεις εμφαση στις χαμηλες.

υπαρχουν παρα πολλα ακομα ακουστικα που μπορω να σου προτεινω για να τσεκαρεις σε αυτα τα χρηματα, αλλα πρεπει να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες

τι ειδη μουσικης ακους

τι πηγη χρησιμοποιεις? κινητο? ξεχωριστο player?

τι φορματ αρχειων ακους? flac, mp3?

χρησιμοποιεις καποιον ενισχυτη ακουστικων?

θες ακουστικα που να εφαπτονται η να καλυπτουν ολο το αυτι?

σε ενδιαφερει η φορητοτητα?

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.

Βασικά τα θέλω για χρήση με την παρακάτω σειρά Ταινίες -> Gaming -> Μουσική. Περισσότερο με νοιάζει δηλαδή να έχω καλό και καθαρό ήχο σε ταινίες και games με καλό μπάσο για τα εφέ παρά για μουσική.

Ακούω Metal κυρίως και ηλεκτρονική. Το format δεν μας πειράζει, αλλά συνήθως σε καλή ποιότητα (π.χ 320 mp3)

Δεν έχω πρόβλημα αν εφάπτονται η καλύπτουν όλο το αυτί, σε περίπτωση που το καλύπτουν όμως να είναι άνετα, γιατί αυτά που έχω κουράζουν λίγο. Δεν με ενδιαφέρει η φορητότητα, το πολύ πολύ να τα πάρω στην δουλειά π.χ, όχι να τα φοράω στον δρόμο :P

Οπότε τα m50x λες δεν κάνουν για τέτοια χρήση αν καταλαβαίνω καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά τα θέλω για χρήση με την παρακάτω σειρά Ταινίες -> Gaming -> Μουσική. Περισσότερο με νοιάζει δηλαδή να έχω καλό και καθαρό ήχο σε ταινίες και games με καλό μπάσο για τα εφέ παρά για μουσική.

Ακούω Metal κυρίως και ηλεκτρονική. Το format δεν μας πειράζει, αλλά συνήθως σε καλή ποιότητα (π.χ 320 mp3)

Δεν έχω πρόβλημα αν εφάπτονται η καλύπτουν όλο το αυτί, σε περίπτωση που το καλύπτουν όμως να είναι άνετα, γιατί αυτά που έχω κουράζουν λίγο. Δεν με ενδιαφέρει η φορητότητα, το πολύ πολύ να τα πάρω στην δουλειά π.χ, όχι να τα φοράω στον δρόμο :P

Οπότε τα m50x λες δεν κάνουν για τέτοια χρήση αν καταλαβαίνω καλά.

το αντιθετο, τα m50x σε υπερ-καλυπτουν B)

υπ'οψιν οτι τα m50x ειναι κλειστου τυπου. το οποιο σημαινει οτι δεν ακους τι γινεται γυρω σου, ουτε οι αλλοι τι ακους εσυ.

αν δε σε ενδιαφερει αυτο, τοτε δες και τα sennheiser hd-558 τα οποια ειναι open back, δηλ ακουγονται και προς τα εξω, και ακους και συ, αλλα εχουν το συν της λιγο μεγαλυτερης αισθησης του χωρου (μουσικα) σε σχεση με τα κλειστα. και ειναι παρα πολυ ανετα, ιδανικα για πολυωρη ακροαση. πανω-κατω στα ιδια χρηματα ειναι.

οποια επιλογη και να κανεις θα μεινεις ικανοποιημενος

Επεξ/σία από duende
  • Like 1
Δημοσ.

δυσκολο...ελαχιστα καταστηματα εχουν ακουστικα για ακροαση (δεν ειναι τοσο διεδομενο το "αθλημα στη χωρα μας) συνηθως πολυ ακριβα μοντελα μονο. δες ποια καταστηματα τα εχουν σε στοκ και αρχισε τα τηλεφωνα, μονο ετσι θα βγαλεις ακρη

καλες ακροασεις!

btw αν καποια στιγμη σε τσιμπησει το μικροβιο του head-fi και ασχοληθεις σοβαρα με dap, ενισχυτες και ακουστικα "αλλης" κατηγοριας, εδω ειμαστε παλι B)

Δημοσ.

δυσκολο...ελαχιστα καταστηματα εχουν ακουστικα για ακροαση (δεν ειναι τοσο διεδομενο το "αθλημα στη χωρα μας) συνηθως πολυ ακριβα μοντελα μονο. δες ποια καταστηματα τα εχουν σε στοκ και αρχισε τα τηλεφωνα, μονο ετσι θα βγαλεις ακρη

καλες ακροασεις!

btw αν καποια στιγμη σε τσιμπησει το μικροβιο του head-fi και ασχοληθεις σοβαρα με dap, ενισχυτες και ακουστικα "αλλης" κατηγοριας, εδω ειμαστε παλι B)

Έχω σταμπάρει 2-3 μαγαζιά και θα πάω η σήμερα η αύριο να κοιτάξω. Το μικρόβιο δύσκολο να με ξανα-πιάσει, το έχω περάσει εδώ και καιρό το στάδιο αυτό, πριν 10-12 χρόνια ασχολιόμασταν αρκετά. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πήρα, τα βρήκα και για δοκιμή. Η αλήθεια είναι οτι δεν ενθουσιάστηκα απο την δοκιμή, αλλά ίσως έφταιγε ο ήχος που έχω συνηθίσει απο τα Razer που είναι πιο μπάσος κτλπ. Είπα να εμπιστευτώ τους ειδικούς και τα πήρα. Τα μόνα που μου ακούστηκαν καλά απο αυτά που δοκίμασα ήταν τα http://www.skroutz.gr/s/3698270/V-Moda-Crossfade-M-100.html

Αλλά δεν ήθελα να ξεφύγω τόσο στην τιμή. Θα τα βάλω τώρα με κανα power / folk / death metal να δουμε τι λενε....

edit: Είναι τέλεια :D

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Αν και λίγο αργά υποθέτω, θα πρότεινα τα philips fidelio x2.

ακουστικά ανοιχτού τύπου τα οποία αποδίδουν στο μέγιστο χωρίς ιδιαίτερη οδήγηση.. αποδιδουν το ιδιο καλα κατευθειαν απο κινητο υπολογιστη και σχεδον τέλεια με οποιονδηποτε ενισχυτη. 

Δημοσ.

Xreiasome headset akoustika ta opoia na exoun timi 20/35€ na exoun kalo mpaso kai poli kalo ixo den me endiaferei an exei kali ixomonosi omos na einai xekourasto sto kefali den me niazei apo magazi tha ta paro alla na mporoune na mou ta stiloun stin eparxeia

Δημοσ.

Αν και λίγο αργά υποθέτω, θα πρότεινα τα philips fidelio x2.

ακουστικά ανοιχτού τύπου τα οποία αποδίδουν στο μέγιστο χωρίς ιδιαίτερη οδήγηση.. αποδιδουν το ιδιο καλα κατευθειαν απο κινητο υπολογιστη και σχεδον τέλεια με οποιονδηποτε ενισχυτη. 

Τα είδα τώρα, φοβερά φαίνονται, έχουν και πολύ καλά reviews... αλλά ξεφεύγουν πολύ στην τιμή. Μπορεί να βοηθήσει τους επόμενους οπότε ποτέ δεν ειναι αργά :P

Xreiasome headset akoustika ta opoia na exoun timi 20/35€ na exoun kalo mpaso kai poli kalo ixo den me endiaferei an exei kali ixomonosi omos na einai xekourasto sto kefali den me niazei apo magazi tha ta paro alla na mporoune na mou ta stiloun stin eparxeia

Άνοιξε καινούριο τοπικ, είναι τελείως διαφορετικό αυτό που ψάχνεις, ούτε καν για headset δεν ειναι το τοπικ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...