Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα gflops είναι με την gpu μέσα ή σκέτη cpu?

Με την gpu προφανώς. Σκέψου ότι το ps3 είχε 300 η gpu οπότε στα 600 για κινητό είναι κορυφή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με την gpu προφανώς. Σκέψου ότι το ps3 είχε 300 η gpu οπότε στα 600 για κινητό είναι κορυφή.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε όμως, αυτό έλειπε...  :P

Δημοσ.

Ποσο πιο γρηγορος θα ειναι απο τον 821;

Σοβαρο βημα μπροστα θα κανουν;

O A10 Fusion της Apple απλα σκοτωνει τον 821, απο τον οποιο ειναι καλυτερος και ο Kirin και ο Exynos!!!

Eιμαι android fanboy αλλα η Apple ειναι χρονια μπροστα με τον Α10 και τις nand

εχετε απειρη πλακα και το ασυλληπτο ειναι οτι δεν το ξερετε 

http://www.futuremark.com/hardware/mobile

ειναι πραγματικα τραγικο σε ενα site τεχνολογιας να μην υπαρχει ουτε καν στοιχειωδης αντιληψη 

λοιπον απο οτι βλεπετε εδω στο 3d mark to s7 ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το iphone 7 και μαλιστα στο physics test η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη

το αντουτου ειναι αστειο benchmark με lineal code το οποιο δεν λεει τιποτα απολυτως για την πραγματικη αποδοση της συσκευης και του επεξεργαστη

το 3dmark physics test ειναι οτι πιο κοντα σε πραγματικες συνθηκες και μπορει να δει κανεις τι ψαρια πιανει σε πραγματικα βαριες συνθηκες

γενικα τελειτε υπο καθεστως συγχυσης αν δεν καταλαβαινετε οτι ο α10 ειναι πιο αργος απο το 820 και φυσικα ακομα πιο πολυ απο τον εξυνος

• Like 1
Δημοσ.

Και τι να την κανω την λιστα που μου εδειξες ρε exor.. έλα να τα βαλουμε διπλα να δουμε ποιο ειναι πιο γρηγορο χωρις κρασαρισματα και λαγκ.. πατε καλα.; καλα ειναι κ τα samsung αλλα ως εκει.. 3d mark, benchmark και χαζα.. ειναι εναν αιωνα μπροστα

Δημοσ.

εχετε απειρη πλακα και το ασυλληπτο ειναι οτι δεν το ξερετε 

http://www.futuremark.com/hardware/mobile

ειναι πραγματικα τραγικο σε ενα site τεχνολογιας να μην υπαρχει ουτε καν στοιχειωδης αντιληψη 

λοιπον απο οτι βλεπετε εδω στο 3d mark to s7 ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το iphone 7 και μαλιστα στο physics test η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη

το αντουτου ειναι αστειο benchmark με lineal code το οποιο δεν λεει τιποτα απολυτως για την πραγματικη αποδοση της συσκευης και του επεξεργαστη

το 3dmark physics test ειναι οτι πιο κοντα σε πραγματικες συνθηκες και μπορει να δει κανεις τι ψαρια πιανει σε πραγματικα βαριες συνθηκες

γενικα τελειτε υπο καθεστως συγχυσης αν δεν καταλαβαινετε οτι ο α10 ειναι πιο αργος απο το 820 και φυσικα ακομα πιο πολυ απο τον εξυνος

Φιλε, εχει και site πλεξιματος που μπορεις να ασχοληθεις γιατι με αυτα που γραφεις θα σπασει η καρεκλα απο τα γελια.

Δεν μιλαμε για ενα και δυο benches αλλα ενα ρεζουμε των παντων.

Σε καποια τεστ απο αυτο που παραθετεις, το Samsung σου ειναι στην 25η θεση. Τι λες για αυτο;

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε όμως, αυτό έλειπε... :P

Μιλάμε για κινητό όμως έτσι. Ας βγάλουν πρώτα παιχνίδια εφαρμογές που να γονατιζουν τόσο ισχύ και μετά πάμε σε ανώτερες. Εγώ είμαι snapdragon 800 που έχει adreno 330 και είναι στα 130gflops και δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το παίζει άνετα.

Παρακάτω μια πολύ αναλυτικη σελίδα που λέει πόσα gflops είμαι κάθε σύστημα από παλιά.

http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

Και τι να την κανω την λιστα που μου εδειξες ρε exor.. έλα να τα βαλουμε διπλα να δουμε ποιο ειναι πιο γρηγορο χωρις κρασαρισματα και λαγκ.. πατε καλα.; καλα ειναι κ τα samsung αλλα ως εκει.. 3d mark, benchmark και χαζα.. ειναι εναν αιωνα μπροστα

Αντε βάλτε τα διπλα δίπλα να δούμε πιο είναι πιο γρήγορο. Το S7 το έχει για πρωινο το iphone 7 το οποίο δεν έχει καν Multitasking μιας και παγώνει τις εφαρμογές και δεν τις κρατάει στη μνήμη όπως τα Android. Lag έχω να δω σε Android μια 3ετια σίγουρα. Πιο πολύ βλέπεις reload στον safari στα iPhone παρά lag σε Android με 3gb Ram και πανω.

Δημοσ.

Πριν μερικες μερες παρηγγειλα φορτιστη με QC 3.0. Αν οι μελλοντικες μου συσκευες εχουν την 4η-5η εκδοση και τις βαλω πανω στο φορτιστη θα παιζουν με βαση τις δυνατοτητες του 3 υποθετω.

Υπαρχει προς τα πισω συμβατοτητα δηλαδη, δεν θα φορτιζουν σαν απλη θυρα usb, σωστα?

Δημοσ.

Έχει γεμίσει εδώ επιστήμονες.... Έλεος δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας... χρόνια χρήστης samsung s4,note 3,4,lg g4,lg v10,s7 edge...έψαχνα τον πιο γρήγορο επεξεργαστή και με την περισσότερη ram και περίμενα μία ζωή την αναβάθμιση...Με κούρασε πάρα πολύ,πήρα nexus 6p και η εμπειρία χρήσης είναι κατά την δική μου γνώμη πολύ καλύτερη από τηλέφωνα με πιο δυνατό επεξεργαστή...Τι να το κάνω να έχω τούμπανο επεξεργαστή και υποστήριξη με το σταγονόμετρο!!!! Όλοι μα όλοι παρακαλάνε την google αν το pixel ήταν ποιό φτηνό εκεί θα πήγε να καρφί!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για κινητό όμως έτσι. Ας βγάλουν πρώτα παιχνίδια εφαρμογές που να γονατιζουν τόσο ισχύ και μετά πάμε σε ανώτερες. Εγώ είμαι snapdragon 800 που έχει adreno 330 και είναι στα 130gflops και δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το παίζει άνετα.

Παρακάτω μια πολύ αναλυτικη σελίδα που λέει πόσα gflops είμαι κάθε σύστημα από παλιά.

http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

Αντε βάλτε τα διπλα δίπλα να δούμε πιο είναι πιο γρήγορο. Το S7 το έχει για πρωινο το iphone 7 το οποίο δεν έχει καν Multitasking μιας και παγώνει τις εφαρμογές και δεν τις κρατάει στη μνήμη όπως τα Android. Lag έχω να δω σε Android μια 3ετια σίγουρα. Πιο πολύ βλέπεις reload στον safari στα iPhone παρά lag σε Android με 3gb Ram και πανω.

Φιλε, φιλικη συμβουλη, βγαλε τις παρωπιδες και μην εισαι fanboy χωρις κριτικη σκεψη.

Το iphone 7 το εχει για πλακα το s7 στο Multitasking, εχει 67677.000 video στο youtube που το αποδεικνυουν.

Ποτε δεν θα παρω iphone λογω φιλοσοφιας της εταιριας και τα εχω κραξει 198 φορες στα fora, αλλα απο το S7 σου και πιο smooth ειναι και την βγαζει με 1800mah (ενω εσυ θες 3000)

Μην μας λες οτιναναι που σερφαρει καλυτερα το 7. Καλυτερο απο πολλα android ναι, αλλα εχει και οριο.

• Like 1
Δημοσ.

Τσακώνεστε για τα τσιπάκια και τα flops κτλ κτλ

Εγώ έχω ένα android lenovo κινητό των 100€ (80€ σε προσφορά χριστουγεννιάτικη). Πείτε μου ΜΙΑ εφαρμογή που δε μπορεί να τρέξει στο κινητό μου. Και δε μιλάω για παιχνίδια γιατί τα παιχνίδια στο κινητό δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, τουλάχιστον σε στρατηγικής που με ενδιαφέρουν. Χέστηκα και αν ο 835 βγάζει 5 fps παραπάνω στο aslphalt 8 κτλ κτλ. Αντί να γεμίζουν με αισθητήρες τα φθηνά και μεσαΊα κινητά, με αναγκάζουν να σκάσω 400€+ για να βρω κινητό με βαρόμετρο που χρησιάζομαι. Να πάνε να γαμηθούνε λοιπόν οι κωλοεταιρίες και τα τσιπάκια τους!!!

Δημοσ.

Τσακώνεστε για τα τσιπάκια και τα flops κτλ κτλ

Εγώ έχω ένα android lenovo κινητό των 100€ (80€ σε προσφορά χριστουγεννιάτικη). Πείτε μου ΜΙΑ εφαρμογή που δε μπορεί να τρέξει στο κινητό μου. Και δε μιλάω για παιχνίδια γιατί τα παιχνίδια στο κινητό δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, τουλάχιστον σε στρατηγικής που με ενδιαφέρουν. Χέστηκα και αν ο 835 βγάζει 5 fps παραπάνω στο aslphalt 8 κτλ κτλ. Αντί να γεμίζουν με αισθητήρες τα φθηνά και μεσαΊα κινητά, με αναγκάζουν να σκάσω 400€+ για να βρω κινητό με βαρόμετρο που χρησιάζομαι. Να πάνε να γαμηθούνε λοιπόν οι κωλοεταιρίες και τα τσιπάκια τους!!!

Και ποιος σε εμποδίζει να βγάλεις δικό σου;

Δημοσ.

Φιλε, φιλικη συμβουλη, βγαλε τις παρωπιδες και μην εισαι fanboy χωρις κριτικη σκεψη.

Το iphone 7 το εχει για πλακα το s7 στο Multitasking, εχει 67677.000 video στο youtube που το αποδεικνυουν.

Ποτε δεν θα παρω iphone λογω φιλοσοφιας της εταιριας και τα εχω κραξει 198 φορες στα fora, αλλα απο το S7 σου και πιο smooth ειναι και την βγαζει με 1800mah (ενω εσυ θες 3000)

Μην μας λες οτιναναι που σερφαρει καλυτερα το 7. Καλυτερο απο πολλα android ναι, αλλα εχει και οριο.

Ρε συ εγώ δεν έχω s7 ποτέ δεν θα έδινα τόσα χρήματα για ένα κινητό. Απλά επειδή ξέρω από κινητά και έχω συγκρίνει από κοντά 7 Plus με s7 edge η υπεροχή του Samsung φάνηκε ξεκάθαρα. Θες οθόνη θες λειτουργικό θες Multitasking θες λειτουργίες το 7 Plus είναι πολύ κατώτερο από το κινητό της χρονιάς. Εγώ ένα ταπεινό note 3 έχω το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις σημερινές ναυαρχίδες και τρέχει τα πάντα άψογα με NOTE 7 custom Rom. Απλά μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας λέγοντας ότι το iPhone 7 είναι καλύτερο του s7 edge.

Δημοσ.

Και τέλος επιτρέπεται s7 edge super τηλέφωνο να μήν έχει θύρα type c!!!! Και να έχει το nexus 6p

Η samsung ακόμα περιμένει το nougat 7 και έχω 7.1.1....

Η samsung είναι φρου φρού καί αρώματα και από ουσία κλαφτα...Δες πόσο κάνει τώρα το nexus 6p...

Εν γένει συμφωνώ με το ότι η εμπειρία είναι πολυπαραγοντικό πράγμα το οποίο και εσύ συμφωνείς αλλά στη τελευταία παράγραφο θέλω λίγο να μου εξηγίσεις

α) τι ακριβώς χρειάζεται σήμερα μία type C usb εκτός ότι ψάχνει φορτιστή/καλώδιο με αυτό το βύσμα ενώ με την "κοινή" την τρε μπανάλ μια χαρά κάνεις της δουλειά σου;

β) Γιατί ακριβώς τρελένεστε με τις εκδώσεις android. Τι τρέχει αν κάποιος τρέχει μία έκδοση πιο πίσω; Ποιο μεγάλη σημασία στην εμπειρία χρήσης έχει ο launcher με τα μπιχλιμπίδια που έχεις βάλει ο κατασκευαστής ή εσύ. Σε miui που έχω ούτε καν ασχολούμαστε τι android έχουμε. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν είναι θέμα του launcher. Μόνο το dual tasking (χωρισμός οθόνης) ξέρω ότι έχει παραπάνω το 7.Χ.Χ. το οποίο δεν γνωρίζω αν έχει νόημα σε κινητά. 

γ) το καθαρό android είναι σίγουρα πιο ελαφρύ θα συμφωνήσω αν και τα πειραγμένα μπορεί να είναι πιο εύχρηστα (έχω στο μυαλό μου την Miui).

δ) το ότι το nexus δεν παίρνει sd δεν είναι στα μείον;

ε) το ότι είναι πιο μεγάλο για λίγο μεγαλύτερη οθόνη επίσης δεν είναι μείον; 

Υ.Γ. Ον τοπικ. Δεν καταλαβαίνω την ψύχωση με τις ταχύτητες των επεξεργαστών. Αν ο επεξεργαστής "είναι καλός" τι σημασία έχει αν είναι πρώτο ή 12ος; Τη δουλειά σου να κάνεις καλά. Και s6 να πάρεις μια χαρά γρηγορότατο είναι και σήμερα και του χρόνου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...