Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 11/12/2017 at 1:45 PM, ikaruga24 said:

Δυστυχώς είσαι και εσύ από αυτούς που έπεσαν σε αυτήν την λούμπα. Παίρνεις μια προσφορά Χ ενώ η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει αυξήσεις και 1-2 μήνες μετά η προσφορά σου πήγε περίπατο. Ευτυχώς (ή δυστυχώς, ανάλογα πως το βλέπεις) αυτό τελειώνει με το νέο έτος. Πλέον ότι υπογράφεις αυτό θα είναι μέχρι να λήξει η σύμβαση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να φύγεις νωρίτερα και από την άλλη ότι το πακέτο δεν αλλάζει τιμή με τίποτα. 

απλα ως τωρα σου εδιναν δυνατοτητα καταγγελια συμβασης ΑΝ εβλεπες οτι θα γινουν αλλαγες και προλαβαινες να κανεις την καταγγελια.αν δηλαδη υπογραψεις συμβολαιο σημερα με τις χ τιμες και αυριο ανακοινωσουν οτι σε 2 μηνες αλλαζουν τοτε καταγγελια συμβασης.απλα ναι τζαμπα ταλαιπωρια.αν τωρα οι τιμες αλλαξαν και εχεις μεινει στις παλιες που μπορει να ειδες ναι ειναι θεμα.μακαρι να γινει αυτο γιατι ειναι λιγο κοροιδια και ο κοσμος δεν καθεται ποτε να βλεπει στο λογαριασμο τα μικρα γραμματα.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

απλα ως τωρα σου εδιναν δυνατοτητα καταγγελια συμβασης ΑΝ εβλεπες οτι θα γινουν αλλαγες και προλαβαινες να κανεις την καταγγελια.αν τωρα οι τιμες αλλαξαν και εχεις μεινει στις παλιες που μπορει να ειδες ναι ειναι θεμα.μακαρι να γινει αυτο γιατι ειναι λιγο κοροιδια και ο κοσμος δεν καθεται ποτε να βλεπει στο λογαριασμο τα μικρα γραμματα.

Συμφωνώ και εγώ σε αυτό. Ναι μεν έρχεται η ειδοποίηση αλλά επειδή κανείς δεν κοιτάει τίποτα αλλάζουν οι τιμές χωρίς να το πάρει πρέφα κάποιος. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι πλέον χάνεις και το δικαίωμα καταγγελίας και της πιθανής αποδέσμευσης σου αζημίως για άλλη εταιρία ή άλλο πρόγραμμα της εταιρίας. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο προφανώς και δεν είναι τυχαίο που όλες οι τιμές και οι προσφορές γενικότερα έχουν πάρει τον ανήφορο. Ολα θα γίνονται πλέον με πολύ μαζεμένο τρόπο. Κατά μια έννοια και αυτό καλό είναι γιατί διαλύεται αυτό το σκηνικό με το μπρος-πίσω για καλύτερες προσφορές. 

Δημοσ.

Μιάς και ειναι παρόμοιο το θέμα με πήραν προχτες απο wind και μου πρότειναν ενα πρόγραμμα κτλπ και τους λέω δεν θέλω / δεν μπορώ γιατι ανανέωσα πρόσφατα το συμβόλαιο μου. Μου λένε α κύριο αυτο εχει αλλάξει δεν εχει σημασία ( επειδή τους ειπα οτι πρέπει να δώσω 200+ euro για να φύγω απο forthnet ) δεν πληρώνετε τιποτα κτλπ ..... φυσικά δεν ειχα σκοπό να πάω wind αλλα μου έκανε εντύπωση ισχύει κατι τετοιο να φύγεις οποτε θες και να μην πληρώσεις τιποτα ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Μιάς και ειναι παρόμοιο το θέμα με πήραν προχτες απο wind και μου πρότειναν ενα πρόγραμμα κτλπ και τους λέω δεν θέλω / δεν μπορώ γιατι ανανέωσα πρόσφατα το συμβόλαιο μου. Μου λένε α κύριο αυτο εχει αλλάξει δεν εχει σημασία ( επειδή τους ειπα οτι πρέπει να δώσω 200+ euro για να φύγω απο forthnet ) δεν πληρώνετε τιποτα κτλπ ..... φυσικά δεν ειχα σκοπό να πάω wind αλλα μου έκανε εντύπωση ισχύει κατι τετοιο να φύγεις οποτε θες και να μην πληρώσεις τιποτα ?

δυσκολευομαι να το πιστεψω,εκτος αν ειναι τοσο απελπισμενη η Wind που το λεει ετσι αλλα ουσιαστικα το πληρωνει αυτη.
Δεν τους ρωτησες πιο πολλες λεπτομερειες?πως αλλαξε,που το λεει ο νομος κτλπ?Γιατι αν το λενε ετσι για κομπινα φανταζομαι μπορεις να κανεις καταγγελια,η κληση σου ηχογραφηθηκε ετσι κ αλλιως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

δυσκολευομαι να το πιστεψω,εκτος αν ειναι τοσο απελπισμενη η Wind που το λεει ετσι αλλα ουσιαστικα το πληρωνει αυτη.
Δεν τους ρωτησες πιο πολλες λεπτομερειες?πως αλλαξε,που το λεει ο νομος κτλπ?Γιατι αν το λενε ετσι για κομπινα φανταζομαι μπορεις να κανεις καταγγελια,η κληση σου ηχογραφηθηκε ετσι κ αλλιως.

Όχι δεν ασχολήθηκα γιατι έτσι και αλλιως δεν μπορούν να μου δώσουν κατι που να με ενδιαφέρει απλα μου έκανε εντύπωση αυτο που ειπαν , φυσικά δεν το πίστεψα και αν έκανα πχ κίνηση θα τους ζήταγα υπογεγραμένο αυτο που μου είπαν ή οτι θα τα πληρώσουν αυτοι

Δημοσ.
17 hours ago, ikaruga24 said:

Συμφωνώ και εγώ σε αυτό. Ναι μεν έρχεται η ειδοποίηση αλλά επειδή κανείς δεν κοιτάει τίποτα αλλάζουν οι τιμές χωρίς να το πάρει πρέφα κάποιος. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι πλέον χάνεις και το δικαίωμα καταγγελίας και της πιθανής αποδέσμευσης σου αζημίως για άλλη εταιρία ή άλλο πρόγραμμα της εταιρίας. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο προφανώς και δεν είναι τυχαίο που όλες οι τιμές και οι προσφορές γενικότερα έχουν πάρει τον ανήφορο. Ολα θα γίνονται πλέον με πολύ μαζεμένο τρόπο. Κατά μια έννοια και αυτό καλό είναι γιατί διαλύεται αυτό το σκηνικό με το μπρος-πίσω για καλύτερες προσφορές. 

ναι κανεις δεν τα διαβαζει ειναι η αληθεια ειτε ερχεται με χαρτι ειτε ηλεκτρονικα.βεβαια η εταιρεια ειναι καλυμμενη γιατι εχεις υπογραψει οτι πχ τυχον ενημερωσεις θα ειναι στο λογαριασμο αλλα δεν τα διαβαζουμε ποτε.και οι 2 πλευρες μπορει να εχουν δικιο αλλα γενικως καλο θα ηταν να υπογραφεις κατι και να μενει και μακαρι να γινει..Γενικα απο την μια οι εταιρειες κανουν αυξησεις με τον τροπο που τις κανουν απο την αλλοι και οι πελατες πολλες φορες κανουν επιτηδες αιτημα φορητοτητας για να παρουν καλυτερη τιμη.η βλεπεις να σου λενε χ τιμη οτι πχ για vdsl +10 ευρω και μετα βλεπεις οταν σε καλουν να σου λενε με 5.τα παγια δηλαδη πολλες φορες πανε προς τα κατω αλλα οι χρεωσεις πολλες φορες πανε προς τα πανω για συγκεκριμενο λογο.αν εγω σου πω οτι η κληση προς κινητο ακριβαινει κατα καποιο τροπο μπορει να σε ωθησω στο να βαλεις χ ωρες προς κινητα οποτε και ανανεωση συμβολαιου να εχει γινει αλλα και να ξερω οτι μου πληρωνεις χ ευρω παραπανω στο παγιο για τις χ ωρες ομιλιας προς κινητα αντι να σε χρεωνω ανα λεπτο.

1 hour ago, SPANK said:

το εχω ξανακουσει αυτο να λενε μεχρι και στον πελατη οτι το τελος θα το πληρωσει πχ η wind και η καθε wind αλλα πολλες φορες πισω απο αυτο κρυβεται ενα πολυ απλο πραγμα.δεν χρειαζεται να πληρωσεται το υπολοιπο στον παλιο σας παροχο διοτι πολυ απλα δεν θα σας κυνηγησει και ουτε θα εμποδισει την  φορητοτητα σε εμας.ασχετα μετα απο χ καιρο θα σε παιρνουν τηλεφωνο απο τα δικηγορικα γραφεια.οποτε θελει προσοχη εκτος αν εχει αλλαξει κατι.

18 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

χλωμο να δωσουν πχ 200 ευρω για τελος διακοπης αφου τα 200 ευρω μπορει να ειναι ενας χρονος συμβολαιο μαζι τους.δηλαδη αν ειναι να παρουν 200 ευρω απο σενα για 1 χρονο συμβολαιο και να τα δωσουν σε αλλο παροχο τοτε δεν εχει νοημα.γιατι και 1,5 χρονο συμβολαιο να κανουν ενα ποσοστο απο αυτα θα παει και στον οτε για την ενεργοποιηση και τον χαλκο.το βασικο ειναι οτι και να ηχογραφηθει αυτο αντε μετα να τρεχεις να ζητας συνομιλιες κτλ.

9 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Ναι καταλαβα τι λες,και εμενα με παιρνει συχνα πυκνα η Wind θα τους ρωτησω αν ειναι εγω,οτι και καλα σε καποιον γνωστο μου του ειπαν αυτο,ισχυει?τι γινεται?

δεν χανεις κατι αλλα παιζει να ακουσεις αν πεσεις σε καναν σωστο οτι αυτο δεν ισχυει :P

16 minutes ago, SPANK said:

Όχι δεν ασχολήθηκα γιατι έτσι και αλλιως δεν μπορούν να μου δώσουν κατι που να με ενδιαφέρει απλα μου έκανε εντύπωση αυτο που ειπαν , φυσικά δεν το πίστεψα και αν έκανα πχ κίνηση θα τους ζήταγα υπογεγραμένο αυτο που μου είπαν ή οτι θα τα πληρώσουν αυτοι

δυστυχως ολοι εχουμε γινει καχυποπτοι με τις τηλεφωνικες ενεργοποιησεις διοτι το ψεμα πεφτει αβερτα προκειμενου να πουλησει ο αλλος και μετα αντε τρεχα να ζητησεις συνομιλιες και να βγαλεις ακρη.πολλα ταζουν και λιγα γινονται.οποτε θελει προσοχη.εδω για να πουλησει παλια η Hol ελεγαν οτι εχουν το μεγαλυτερο δικτυο οπτικων ινων οτι αγορασαν καφαο οτι ο πελατης παιζει με ινα και εγγυημενο 24αρι και οτι νανε

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας, χρειάζομαι τα φώτα σας.

Είχα triple play στη wind και έκανα στο νόμιμο περιθώριο μετά από ανακοίνωση αυξήσεων καταγγελία σύμβασης σε κατάστημα με ταυτότητα, και την ίδια μέρα φορητότητα. Επικοινώνησα κιόλας και τους ενημέρωσα και τηλεφωνικώς. Με ρώτησαν αν έχω πάρει συσκευή και είπα όχι αλλά μόλις τους είπα για ότι έκανα αίτηση για φορητότητα μου είπαν κουραφέξαλα ότι δε γίνεται και πρέπει να περιμένω κτλ. Φυσικά η φορητότητα πραγματοποιήθηκε άμεσα χωρίς θέμα. Βγαίνει και ο τελευταίος λογαριασμός κανονικά, τον πληρώνω και μετά μου έρχεται ειδοποίηση για 200+ ευρώ. Στέλνω από την ιστοσελίδα τους όλα τα βήματα της διαδικασίας και μου απαντάνε ένα μήνα μετά ότ το ποσό αφορά έκπτωση που πήρα για όσο διάστημα χρησιμοποιούσα ανεμόδιστα τις υπηρεσίες τους! Και παίρνω στην ΕΕΤΤ και μου λένε ότι αυτό δεν το αποφεύγεις! Και λέω σοβαρά? Δλδ αυτοί προσβάλλουν μονομερώς τη σύμβαση ουσιαστικά κι εγώ πρέπει και να πληρώσω? Μου λέει απευθυνθείτε στο συνήγορο καταναλωτή, αυτός είναια ρμόδιος για τα οικονομικά.. Τι παίζει? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? Ευχαριστώ πολύ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και εγω ειμαι συνδρομητης Double Play adsl 24αρι της WIND εδω και 4 χρονια...ηθελα να αναβαθμισω σε VDSL 50 Μbps ή FIBER 100. Ενώ οι τιμές στο site αφορούν νέες τηλεφωνικές συνδέσεις (VDSL50 στα 35 € και FIBER 100 στα 42 €)...συμπληρωσα το τηλεφωνο και ζητησα απο εκπροσωπο της WIND να με παρουν στο κινητο να συζητησουμε...με πηραν αμεσα δε μπορω να πω...και μου είπε "για εσας που ειστε 4 χρονια συνδρομητης το ( VDSL50 στα 34 € και FIBER 100 στα 39 €)"...Τους ειπα ευχαριστω θα τους ενημερωσω...Αφου εκανα ερευνα αγορας και κατεληξα σε NOVA VDSL 50+ στα 28,25 € και μου εστειλαν να συμπληρωσω την αιτηση για να τους την ξαναστειλω υπογεγραμμενη, με πηρε η WIND και μου ειπε οτι "μπορειτε να φυγετε οποτε θελετε αλλα πρεπει να πληρωσετε τελος αποδεσμευσης στα 150 €.". Τους ειπα απο που και ως που βγαινει τετοιο ποσο και μου λενε το κορυφαιο οτι εχετε ζητησε σε τηλεφωνικη επικοινωνια ανανεωση double play απο τα τελη Ιουλίου 2017. Μα ρε παιδια τους ειπα δε το θυμαμαι αυτο...και τους ζητησα το ηχογραφημενο...εκεοινοι μου τα μασαγαν..."ναι ξερετε ειναι μια διαδικασια πολυπλοκη που θα παρει μηνες γιατι το ζητημα ειναι νομικο και μπλα μπλα". Μου ειπαν οτι στον λογαριασμο του μηνα εκεινου εχουν μπει τελη ανανεωσης...και πραγματι υπηρχαν 4,67 € ως τελη ανανεωσης double play, απλα εγω ποτε δεν κοιταξα το λαγαριασμο πιστευοντας οτι απλα απο τα 23 πηγε στα 28 λογω κατι 13800 κτλ κτλ... Το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι βρε παιδια να εχω απαντησει και πολυ περισσοτερο να εχω συμφωνησει σε ανανεωση...Τι προτεινετε να κανω? Να προχωρησω στη NOVA και να τους γραψω κανονικα και να μην πληρωσω τιποτα ή να περιμενω πόόόόόόόόόόόόόόότε θα φιλοτιμηθούν να μους στειλουν το ηχογραφημενο?

Συγνωμη για την ταλαιπωρια της αναγνωσης βρε παιδια αλλα εχω αγανακτησει με δαυτους!!!!

Δημοσ.

Προχωρα στην νοβα και γραφτους κανονικα,για ανανεωση πρεπει συμφωνησεις εστω τηλεφωνικα!Αν δεν το εκανες αστους να κουρευονται.Οσο για τα ηχογραφημενα ασε να τραβανε τα βυζια τους μια βδομαδα δουλεια ειναι. Εμενα η forthnet μου τα βρηκε σε 2 μερες...

Εγω σου λεω μην πληρωσεις τιποτα αν δεν σου βρουν ηχογραφημενο. Αν το βρουν και οντως εχεις συμφωνησει θεωρητικα πρεπει να πληρωσεις...Υπαρχει παντα η επιλογη να μην το κανεις αλλα και να μην μπορεις να επιστρεψεις  πισω στην εταιρια.

Δημοσ.

Άποψη μου ειναι εφόσον λες οτι δεν εχεις συμφωνήσει ηχογραφημένα κατι ουτε έχεις υπογράψει προχώρα κανονικά , αν όμως δεν είσαι σίγουρος ή δεν θυμάσαι τοτε καλύτερα να το σιγουρέψεις πρώτα και μετά κανε την αλλαγή γιατι θα μπλέξεις μετα με τηλέφωνα πρέπει να πληρώσετε θα πάει σε δικηγόρους κτλπ θα έχεις μπερδέματα

Δημοσ.

Η διαδικασία των ηχογραφημένων πράγματι είναι έτσι όπως στο είπαν. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και θα πρέπει να έχεις υπομονή. Από εκεί και έπειτα αν πράγματι έκανες τηλεφωνική ανανέωση τότε θα πρέπει να πληρώσεις το κόστος αποδέσμευσης, αν όχι τότε δεν σε απασχολεί. 

Οσο για το να μην πληρώσεις αν πράγματι οφείλεις δεν το προτείνω γιατί πλέον...Τηλέγνους και δεν θες να μπλέξεις μαζί τους. 

Δημοσ.

Αν ξέρει καποιος πρέπει να μας ενημερώσει επίσημα , με πήραν απο την cosmote τώρα πήγαν να μου κάνουν προσφορά και μου ειπαν οχι λεει δεν εχει σημασία που έχετε ανανεώσει το συμβόλαιο πρόσφατα με αλλο πάροχο και το ποσό που πρέπει να πληρώσετε αποδεσμευσης θα γίνει λεει μονο αν ξανα πάτε στον ίδιο κατι κατι τέτοια .... τελικά το υσχύει σε παιδιά ?

Την επόμενη φορά που θα με πάρουν να μου πουν κατι τετοιο θα τους πως επειδή δεν το γνωρίζω στείλτε μου ειτε τον νόμο ή θα έρθω απο εκει να μου υπογράψουν χαρτί οτι αν μου ζητήσουν χρήματα στον άλλον πάροχο θα τα πληρώσουν αυτοι

Δημοσ.

Νομος δεν υπαρχει όμως δεν μπορουν να σου κανουν κατι...Δηλαδη φευγεις από την Χ εταιρια να πας στην Ψ και αφηνεις ένα οφελος 150 ευρο στην Χ,θα σε παρουν τηλ θα σου στειλουν τον λογ και μετα τιποτα...Θα εισαι στην άλλη εταιρια και όλα καλα. Αν θες όμως να επιστρεψεις στην Χ εταιρια θα πρεπει να απόπληρωσεις και μετα να μπορεισεις να κανεις το συμβολαιο σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...