samps Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας. Σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να αντικαταστήσω το cd-rom του laptop με ένα hdd caddy, στο οποίο θα περάσω τον hdd μου και παράλληλα να πάρω έναν ssd για βασικό δίσκο. Πιστεύετε αξίζει η αγορά; Υπάρχουν μειωνεκτήματα στο setup (πχ μειωμένη απόδοση του δίσκου); Πρέπει να προσέξω κάτι στην αγορά των εξαρτημάτων για να είναι συμβατά με το laptop; Ευχαριστώ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ποιο λαπτοπ εχεις και ποιο caddy γλυκοκοιτας;
samps Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ποιο λαπτοπ εχεις και ποιο caddy γλυκοκοιτας; Μου έχει προκύψει ένα παλιό turbo-x... Μοντέλο δεν έχω ιδέα... Πάντως πρέπει να είναι πάνω κάτω πενταετίας. Άμα έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που θες να δω πες μου. Για το caddy δεν έχω δει συγκεκριμένο μοντέλο. Έχω δει ότι παίζουν διάφορα σε Σκρουτζ και από "μεγάλους" μόνο στο Πλαίσιο, που όπως είναι αναμενόμενο έχει μόνο turbo-x...
SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας. Σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να αντικαταστήσω το cd-rom του laptop με ένα hdd caddy, στο οποίο θα περάσω τον hdd μου και παράλληλα να πάρω έναν ssd για βασικό δίσκο. Πιστεύετε αξίζει η αγορά; Υπάρχουν μειωνεκτήματα στο setup (πχ μειωμένη απόδοση του δίσκου); Πρέπει να προσέξω κάτι στην αγορά των εξαρτημάτων για να είναι συμβατά με το laptop; Ευχαριστώ ''μειονεκτήματα'' Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα