johnt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά, έχω αγορασμένο το sygic εδώ και 2 χρόνια και ενώ στο κινητό λειτουργεί μια χαρά σε android auto 5.1.1 σέρνεται. Κάτι έχω διαβάσει για θέμα με ΙΜΕΙ ισχύει?
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 από τη στιγμή που το Google Maps άνοιξε το live traffic από στοιχεία χρηστών και υπολογίζει διαδρομές βάση real time κίνησης υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα αγοράσει 3d party gps εφαρμογή και χάρτες;
Billator Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 από τη στιγμή που το Google Maps άνοιξε το live traffic από στοιχεία χρηστών και υπολογίζει διαδρομές βάση real time κίνησης υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα αγοράσει 3d party gps εφαρμογή και χάρτες; Κάποιος που δεν μπορεί να κατεβάζει συνέχεια χάρτες στο κινητό του για κάθε περιοχή που πάει. Για να κατεβάσεις όλη την Ελλάδα θέλει αρκετά Gb στο google maps ενώ αλλού όπως here maps κάπου στα 400-500mb θελει για όλη την Ελλάδα.
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Κάποιος που δεν μπορεί να κατεβάζει συνέχεια χάρτες στο κινητό του για κάθε περιοχή που πάει. Για να κατεβάσεις όλη την Ελλάδα θέλει αρκετά Gb στο google maps ενώ αλλού όπως here maps κάπου στα 400-500mb θελει για όλη την Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος με smartphone αυτή τη στιγμή χωρίς δεδομένα στο κινητό του; Real time κίνηση πως θα βλέπεις στο Sygic; Επίσης δεν υπάρχει λόγος να κατεβάσεις όλη την Ελλάδα, τα δεδομένα για μια διαδρομή που θα χρησιμοποιήσεις είναι ελάχιστα. Ακόμη και έτσι όμως καλύτερα να πληρώνεις δεδομένα παρά συνδρομή για ενημέρωση χαρτών από Sygic κλπ
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει κάποιος με smartphone αυτή τη στιγμή χωρίς δεδομένα στο κινητό του; Real time κίνηση πως θα βλέπεις στο Sygic; Επίσης δεν υπάρχει λόγος να κατεβάσεις όλη την Ελλάδα, τα δεδομένα για μια διαδρομή που θα χρησιμοποιήσεις είναι ελάχιστα. Ακόμη και έτσι όμως καλύτερα να πληρώνεις δεδομένα παρά συνδρομή για ενημέρωση χαρτών από Sygic κλπ Υπάρχουν ναι. Επίσης νομίζω δεν ενδιαφέρει όλους η real time κίνηση. Εγώ ας πούμε δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Θέλω απλά να μου δείξει πως να πάω από ένα μέρος σε ένα άλλο χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ. Προς το παρόν χρησιμοποιώ κυρίως το here. 2
kavouras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Το here έχει live την κίνηση στους δρόμους (εννοείται οτι τρώει δεδομένα για να την κατεβάσει), αλλα έχει τους χάρτες προφορτωμένους. Οπότε συνολικά δεν τρώει πολλά δεδομένα.
ChrisN.S. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν ναι. Επίσης νομίζω δεν ενδιαφέρει όλους η real time κίνηση. Εγώ ας πούμε δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Θέλω απλά να μου δείξει πως να πάω από ένα μέρος σε ένα άλλο χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ. Προς το παρόν χρησιμοποιώ κυρίως το here. Οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
YPhot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μπα καθόλου εξαίρεση ξερω πολλούς που δεν έχουν data παρά μονο περιστασιακά. Και μια ερώτηση, έχει ΤΤS Ελληνικά το Sygic ωστε να εκφωνεί και τα ονόματα των οδών, σε αρκετα ποιο παλια έκδοση ήταν εφικτό με πατεντούλα η οποία σε καινούργιες εκδόσεις δεν δουλεύει
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μπα καθόλου εξαίρεση ξερω πολλούς που δεν έχουν data παρά μονο περιστασιακά. Και μια ερώτηση, έχει ΤΤS Ελληνικά το Sygic ωστε να εκφωνεί και τα ονόματα των οδών, σε αρκετα ποιο παλια έκδοση ήταν εφικτό με πατεντούλα η οποία σε καινούργιες εκδόσεις δεν δουλεύει Οχι πριν λιγο εβαλα την 16.5.0 εκδοση αλλα εμας μας εχουν για 4 κατηγοριας χωρα. 1
YPhot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Οι TTS φωνες θελουν κατεβασμα και εγκατάσταση εκ των υστέρων, το δοκίμασες και δεν έχει γιατι αν θυμαμαι καλά εχει ενα φάκελο μέσα στο voices TTS Greece
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Οι TTS φωνες θελουν κατεβασμα και εγκατάσταση εκ των υστέρων, το δοκίμασες και δεν έχει γιατι αν θυμαμαι καλά εχει ενα φάκελο μέσα στο voices TTS Greece Απο που τις κατεβαζουμε ?
YPhot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μα επειδή δεν το έχω τώρα ρωτάω αν λειτουργούν, κάποιος που το έχει αν μπορεί να δoκιμάσει, τις κατεβάζει αν υπάρχουν απο το σερβερ της Sygic
Pitsifrikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπαρχουν σε ελληνικα.Το εχω premium και υπαρχουν ολες οι γλωσσες εκτος των ελληνικων. 1
YPhot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Γιατί τότε έχουν τον φάκελο TTS Greek, :angry: Sygic
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Γιατί τότε έχουν τον φάκελο TTS Greek, :angry: Sygic Αν θελεις TTS βαλε Navigon 8.2.2
Προτεινόμενες αναρτήσεις