nikosmakos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους. Εχω ενα προβλημε με το laptop μου, μοντελο dell inspiron n5110. Οταν εγκατεστησα τα windows 10, αγορασα καινουργια μπαταρια, αλλα μου παρουσιαζει ενα προβλημα. Οταν εχω την μπαταρια στην φορτησει φτανει μεχρι το 66% μετα δειχνει να μην φορτιζει αλλο. Οποτε την βγαζω απο την φορτισει, καθως δουλευω με το laptop, η μπαταρια αρχιζει να πεφτει παρα πολυ γρηγορα. Αυτο ειναι καποιο bug των windows 10? Εχει καποιος καποια ιδεα? Ευχαριστω.
akoinonitos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα η μπαταρια ειναι γνησια της dell ? Να υποθεσω στην παλια φορτιζε κανονικα στο 100%? Αν αφησεις το λαπτοπ σβηστο να φορτισει η μπαταρια παλι μεχρι το 66% δορτιζει? Πιο πολυ για κακη μπαταρια μου κανει.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 κατέβασε το HWmonitor και δες την χωρητικότητα της μπαταρίας. Επίσης,αν η μπαταρία δεν ειναι γνήσια είτε ειναι προβληματική είτε πήρες μαϊμού μπαταρία. Δυστυχώς και μένα η εργοστασιακή της dell φαγώθηκε σχετικά γρήγορα(στη 2ετια ειχε φτάσει 40% φθορά)και τα τελευταια 3 χρόνια εχει φτάσει το 50-55% σταθερά. βέβαια εγώ ειχα και προβληματικό τροφοδοτικό(όπως και άλλα μοντέλα Ν5110,σχεδόν όλη η αρχική σειρά είχε ελλατωματικά)αλλα άργησα να το πάρω χαμπάρι.
nikosmakos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα η μπαταρια ειναι γνησια της dell ? Να υποθεσω στην παλια φορτιζε κανονικα στο 100%? Αν αφησεις το λαπτοπ σβηστο να φορτισει η μπαταρια παλι μεχρι το 66% δορτιζει? Πιο πολυ για κακη μπαταρια μου κανει. Η μπαταρια που αγορασα δεν ειναι η γνησια. Η παλια ειναι 4ετιας και δεν δουλευει πλεον γι αυτο πηρα την αλλη. Οταν την αγορασα και την εβαλα στο λαπτοπ εδειχνε 66% και δεν πηγαινε παραπανω. κατέβασε το HWmonitor και δες την χωρητικότητα της μπαταρίας. Επίσης,αν η μπαταρία δεν ειναι γνήσια είτε ειναι προβληματική είτε πήρες μαϊμού μπαταρία. Δυστυχώς και μένα η εργοστασιακή της dell φαγώθηκε σχετικά γρήγορα(στη 2ετια ειχε φτάσει 40% φθορά)και τα τελευταια 3 χρόνια εχει φτάσει το 50-55% σταθερά. βέβαια εγώ ειχα και προβληματικό τροφοδοτικό(όπως και άλλα μοντέλα Ν5110,σχεδόν όλη η αρχική σειρά είχε ελλατωματικά)αλλα άργησα να το πάρω χαμπάρι. Θα δοκιμασω με το προγραμμα,η καινουργια που πηρα δεν ειναι γνησια. αν φταιει ο φορτιστης πως μπορω να τον δω.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Η μπαταρια που αγορασα δεν ειναι η γνησια. Η παλια ειναι 4ετιας και δεν δουλευει πλεον γι αυτο πηρα την αλλη. Οταν την αγορασα και την εβαλα στο λαπτοπ εδειχνε 66% και δεν πηγαινε παραπανω. Θα δοκιμασω με το προγραμμα,η καινουργια που πηρα δεν ειναι γνησια. αν φταιει ο φορτιστης πως μπορω να τον δω. το πιθανότερο είναι θέμα μπαταρίας πάντως. αν είχες θέμα με τον φορτιστή θα το έβλεπες εξαρχής(τυχαία restart και απώλεια τροφοδοσίας,και γενικότερα χωρίς μπαταρία μου έσβηνε το λάπτοπ στα καλά καθούμενα) 99% πάντως, η μπαταρία ειναι μούφα τελείως και τα στοιχεία της δεν είναι αυτά που αναγράφει οτι είναι(μειωμένη χωρητικότητα δηλαδή)
coolerman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Η μπαταρία δεν έχει εγγύηση;;απο ελλάδα έγινε η αγορά της?
nikosmakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Η μπαταρία δεν έχει εγγύηση;;απο ελλάδα έγινε η αγορά της? Εχει εγγυηση, απο ελλαδα την πηρα, την εχω 2 εβδομαδες το πολυ. Γι αυτο μου φανηκε παραξενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα