Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s freezing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iPhone 6s το οποίο αρκετά σπάνια μπλοκάρει-παγώνει (freezing) δηλαδή ότι και να πατήσω δε λειτουργεί πρέπει υποχρεωτικά να πατήσω 2 φορές το power button για να λειτουργήσει. Ρώτησα τον ξάδερφο μου και λέει πως και αυτού του το κάνει αυτό και στο 6s αλλά και στο 7.στο παλιό μου 5s πάντως δεν το έκανε.ειναι φυσιολογικό να το κάνει που και που;αν όχι τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Το δικό μου 6s πάντως δε έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Σε ποια εφαρμογή στο κάνει; Δοκίμασε να το κανείς restore...

Δημοσ.

Βασικά δε μου το κάνει σε κάποια εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας το κάνει έτσι στο ξαφνικό χαμηλώνει κάπως η φωτεινότητα και μπλοκάρει πρέπει να πατήσω αναγκαστικά 2 φορές το power button για να λειτουργήσει κανονικά.θα δοκιμάσω restore αλλά μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει; η συσκευή είναι καινούρια 2 μήνες κάπου την έχω και αντιπροσωπεία να το πάω δε θα μπορέσουν να δουν κάτι επειδή το κάνει πολύ σπάνια.

Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι το restore εγώ το βλέπω σαν software πρόβλημα απ τη στιγμή που δουλεύουν τα hardware parts όπως το power button αλλά δεν είμαι και ειδικός. Restore μέσω iTunes κάνε, οι πρώτες εκδόσεις του iOS 10 είχανε πολλά bugs εμένα κου έκαιγε τη μπαταρία πολύ και με restore και update σε 10.2 έγινε τέλεια η διαχείριση το αφήνεις κοιμάσαι και δε καίει τίποτα, μπορεί να βοηθήσει κι εσένα αυτό και είναι μια διαδικασία εύκολη που κρατάει πολύ λίγο χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...