Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...θα ηθελα να μαθω αν ειναι δυνατη η ανακτηση των πληροφοριων του ημερολογιου...εχασα τα παντα ξαφνικα οταν εκανα καταργηση του gmail απο τον λογαριασμο google...με ενημερωσε οτι θα μεταφερει τα παντα και δεν θα επηρεαστει τιποτα απλα επρεπε να δηλωσω ενα email ομως μετα απο αυτο οι επαφες δεν φορτωθηκαν ποτε στο κινητο (αν και τις βρηκα οποτε δεν μου ειναι προβλημα αυτο) ουτε και το ημερολογιο το οποιο ομως ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ και δυστυχως μου ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...υπαρχει τροπος να το ανακτησω? στο google κοιταξα ΠΑΝΤΟΥ και δεν υπαρχει τιποτα...μηπως στην μνημη του κινητου?? οποιος μπορει να βοηθησει γιατι εχω σημαντικα ραντεβου εκει μεσα για την δουλεια μου κλπ κλπ ....ευχαριστω!

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την βοηθεια...με τις επαφες ευτυχως εβγαλα ακρη και μπορεσα και τις εσωσα αλλα με το ημερολογιο δυστυχως τιποτα...διαβασα οτι εχει συμβει σε πολλους το συγκεκριμενο προβλημα κ μαλλον εχει να κανει με τον συγχρονισμο που δν εκανα στο ημερολογιο και οταν πατησα για πρωτη φορα να κανει μου εσβησε ολα τα παλια δεδομενα...εκει κατεληξα δηλαδη χωρις να ξερω αν ειναι οντως ετσι...

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ το ημερολογιο κ μου εκανε μεγαλη ζημια αυτην την στιγμη....ειχα σχεδον τα παντα εκει μεσα...αν καποιος ξερει ή εχει να προτεινει κατι διαφορετικο......μεγαλη ξενερα.....

Δημοσ.

τελικα το ημερολογιο δεν μπορεσα να το ανακτησω καθως πρεπει να το ειχα αποθηκευσει στην μνημη του κινητου και με τον συγχρονισμο να χαθηκε...απο εκει και περα να σημειωσω κατι που παρατηρησα κατα τυχη και μπορει να βοηθησει οσους δεν γνωριζουν....για να δουλεψει ο συγχρονισμος χωρις προβληματα δεν θα πρεπει να λειτουργει η εξοικονομηση ενεργειας...οσο κουλο κ αν ακουγεται ισχυει κ δεν μπορουσα να συγχρονισω και τελικα με την απενεργοποιηση τους μου λυθηκε το προβλημα...αυτα και ευχαριστω και τον φιλο για την βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...