tsakfot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τοσο καλό είναι ρε παιδια το καινουργιο touchpad? Το είδα απο κοντά αλλα αν δεν το δουλέψεις, δεν καταλαβαίνεις!! εγώ που το δοκίμασα 2-3 μέρες σε Mac γνωστού, περισσότερο για gimmick μου έκανε παρά για must have feature.
tsofras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ειλικρινά χωρίς κανένα ίχνος φανμποισμου για Apple αν το δουλέψεις και πας σε άλλο λαπτοπ με μηχανικό δεν υπάρχει σύγκριση, εγώ όταν πιάνω κάνα λαπτοπ στην δουλειά ξενερώνω Για εμένα είναι τόσο καλό που αν φύγω από Apple μηχάνημα είναι μάλλον το μόνο που θα σκεφτώ
tsakfot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ειλικρινά χωρίς κανένα ίχνος φανμποισμου για Apple αν το δουλέψεις και πας σε άλλο λαπτοπ με μηχανικό δεν υπάρχει σύγκριση, εγώ όταν πιάνω κάνα λαπτοπ στην δουλειά ξενερώνω Για εμένα είναι τόσο καλό που αν φύγω από Apple μηχάνημα είναι μάλλον το μόνο που θα σκεφτώ το θέμα είναι ότι δουλεύει άψογα, και για εμένα που είμαι περίεργος με αλλαγές, αυτό ήταν στα θετικά του. Δεν θα ήταν όμως κριτήριο επιλογής μηχανήματος. Το 15' μοντέλο θα γίνει πάντως περιζήτητο, καθώς με την λογική που το πάει η Apple, στα επόμενα δεν θα αφήσουν τπτ από θύρες
stelios_2809 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστώ για τις απόψεις σας. λογικά θα πάω στο pro. θα το πάρω από εξωτερικό (ελπίζω να βρω αξιόλογο)
kaktos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστώ για τις απόψεις σας. λογικά θα πάω στο pro. θα το πάρω από εξωτερικό (ελπίζω να βρω αξιόλογο) Τότε που ψαχνόμουν να το πάρω κοίταγα και έξω και είχε φτάσει κάποια στιγμή αρχές Οκτώβρη το retina 2015 στα 1025 ευρώ από amazon uk, λόγω του brexit...μετά το πήρε χαμπάρι η apple και άλλαξε τις τιμές για την Αγγλία με το τελευταίο event, για απέξω κοίτα από amazon uk ή από ebay στον electronic king είναι οι δύο οικονομικότερες επιλογές...
stelios_2809 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Βρήκα ! Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα
stelios_2809 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 μια ερώτηση , είναι δυνατόν εφαρμογές που έχω αγορασμένες στο iphone/ipad να τις έχω και στο mac?
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 μια ερώτηση , είναι δυνατόν εφαρμογές που έχω αγορασμένες στο iphone/ipad να τις έχω και στο mac? Όχι, είναι διαφορετικές εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα