Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα μαγαζιά του kimovil.com

Η απορία μου είναι: αν παραγγείλεις ένα κινητό από μαγαζί της Κίνας θα σε χρεώσουν παραπάνω στο τελωνείο όταν φτάσουν Ελλάδα ή το γλιτώνεις;

Δημοσ.

Η απορία μου είναι: αν παραγγείλεις ένα κινητό από μαγαζί της Κίνας θα σε χρεώσουν παραπάνω στο τελωνείο όταν φτάσουν Ελλάδα ή το γλιτώνεις;

http://www.doctorandroid.gr/2015/12/customs-greece.html?m=1
Δημοσ.

Από τις αρχές ΝΟΕ πολλά δέματα από τρίτες χώρες σταματάνε στο τελωνείο και χρεώνονται με ΦΠΑ και τέλη ΕΛΤΑ.

Υπάρχουν πολλά νήματα με το θέμα αυτό στο Insomnia και σε άλλα fora.

• Like 1
Δημοσ.

Από τις αρχές ΝΟΕ πολλά δέματα από τρίτες χώρες σταματάνε στο τελωνείο και χρεώνονται με ΦΠΑ και τέλη ΕΛΤΑ.

Υπάρχουν πολλά νήματα με το θέμα αυτό στο Insomnia και σε άλλα fora.

δηλ πάει το vickmall θα βαρέσει κανόνι τώρα?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι το Vickmall βασίζεται μόνο στους Έλληνες αγοραστές γα να επιβιώσει.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και οι ευρωπαικές αποθήκες και τα κινεζομάγαζα πρέπει να τις εμπλουτίσουν με περισσότερα προιόντα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πως ξέρουμε ποιο Κινέζικο κατάστημα έχει Ευρωπαϊκές αποθήκες; Γιατί από ότι κατάλαβα είναι ρίσκο να παραγγειλει κανείς κινητό απευθείας από Κίνα πλέον μετά τον Νοέμβριο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι το Vickmall βασίζεται μόνο στους Έλληνες αγοραστές γα να επιβιώσει.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και οι ευρωπαικές αποθήκες και τα κινεζομάγαζα πρέπει να τις εμπλουτίσουν με περισσότερα προιόντα.

Και όμως, ειδικά το vickmall στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά από αγορές από Ελλάδα. Αντέδρασε γρήγορα, έχει πλέον επιλογή για αποστολή μέσω Ευρώπης με καμία 30αρια$ καπέλο.
Δημοσ.

Το 90% τζίρου του vickmall (έχουν στήσει πολύ καλό μαγαζάκι χωρίς να κόβουν αποδείξεις) παίζει να ναι από τους Έλληνες αγοραστές γιαυτο έχει και την αποθήκη του εδώ δεν γνωρίζω άλλο κινεζομαγαζο να χει eu warehouse δω

• Like 1
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να υπήρχαν στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτές τις απόψεις αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν.

Και, φυσικά, δεν γνωρίζουμε τα επιχειρήματα με βάση τα οποία το Viskmall επέλεξε τη Θεσ/νικη για τη δική του ευρωπαική αποθήκη.

Δημοσ.

ξέρεις όλες τις αποθήκες των καταστημάτων? το minideal πχ έχει και αυτό την αποθήκη στην Ελλάδα

Το 90% τζίρου του vickmall (έχουν στήσει πολύ καλό μαγαζάκι χωρίς να κόβουν αποδείξεις) παίζει να ναι από τους Έλληνες αγοραστές γιαυτο έχει και την αποθήκη του εδώ δεν γνωρίζω άλλο κινεζομαγαζο να χει eu warehouse δω

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να υπήρχαν στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτές τις απόψεις αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν.

Και, φυσικά, δεν γνωρίζουμε τα επιχειρήματα με βάση τα οποία το Viskmall επέλεξε τη Θεσ/νικη για τη δική του ευρωπαική αποθήκη.

Λέω παίζει ( δεν είπα ότι έτσι ειναι 100%) στο κάτω κάτω δεν ειναι κάτι απίθανο

ξέρεις όλες τις αποθήκες των καταστημάτων? το minideal πχ έχει και αυτό την αποθήκη στην Ελλάδα

Λέω πουθενά ότι τις ξέρω όλες διάβασε τι γράφω

Νομίζω ότι ειναι συνεργάτες ή κάτι τέτοιο το μίνι με το βικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...