Fanistse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε:250-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):social media,παιχνιδια οχι σε μεγαλο βαθμο 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,2 κα πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι αλλα δεν ειναι και το πρώτο πράγμα που κοιτάω 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;οχι ιδιαίτερα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;προς το παρών κυρίως ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούριο Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Με ενδιαφέρει άμεσα η αγορά κινητού με budget γυρω στα 250€ αντε ταβάνι 300€. είμουν κάτοχος ενος g3 αλλα το έδωσα τώρα για τις γιορτές.Τι μου προτείνεται να πάρω?θέλω κάποια συσκευή με καλή μπαταρία μιάς και το g3 με είχε απογοητέυση μιας και δεν μου έβγαζε μέρα χωρις να το φωρτίσω μία μπορεί και 2 φορές.Σκεφτόμουνα για το huwaeii p9 lite ή το xiaomi redmi pro. ολες οι προτάσεις δεκτές Ευχαριστώ εκ των προτέρων
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε:250-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):social media,παιχνιδια οχι σε μεγαλο βαθμο 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,2 κα πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι αλλα δεν ειναι και το πρώτο πράγμα που κοιτάω 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;οχι ιδιαίτερα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;προς το παρών κυρίως ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούριο Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Με ενδιαφέρει άμεσα η αγορά κινητού με budget γυρω στα 250€ αντε ταβάνι 300€. είμουν κάτοχος ενος g3 αλλα το έδωσα τώρα για τις γιορτές.Τι μου προτείνεται να πάρω?θέλω κάποια συσκευή με καλή μπαταρία μιάς και το g3 με είχε απογοητέυση μιας και δεν μου έβγαζε μέρα χωρις να το φωρτίσω μία μπορεί και 2 φορές.Σκεφτόμουνα για το huwaeii p9 lite ή το xiaomi redmi pro. ολες οι προτάσεις δεκτές Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.htmlΚαι κατι ποιο οικονομικο με καλη μπαταρια https://www.skroutz.gr/s/9751440/LG-X-Power-16GB.html
Fanistse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θέω να πέσω τόσο χαμηλά οπως το lg θέλω ενα καλό κινητάκι να το κρατήσω καιρό.Το motorola φαίνεται δυνατό αλλά κάτι με χαλάει εμφανισιακά
vchristod84 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θέω να πέσω τόσο χαμηλά οπως το lg θέλω ενα καλό κινητάκι να το κρατήσω καιρό.Το motorola φαίνεται δυνατό αλλά κάτι με χαλάει εμφανισιακά Xiaomi redmi prohttps://www.skroutz.gr/s/9501836/Xiaomi-Redmi-Pro-32GB.html Xiaomi redmi note 4 https://www.skroutz.gr/s/9672674/Xiaomi-Redmi-Note-4-64GB.html Εμφανισιακά και λειτουργικά, πιστεύω ότι ανταποκρίνονται στα "θέλω" σου
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Οπως! Δεν θέω να πέσω τόσο χαμηλά οπως το lg θέλω ενα καλό κινητάκι να το κρατήσω καιρό.Το motorola φαίνεται δυνατό αλλά κάτι με χαλάει εμφανισιακά Μπορω να σου πω ενα με τεραστια μπαταρια αλλα ειναι πανω απο 6"
Fanistse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα ήθελα κάτι πιο μεγάλο απο το g3 αλλά για πάνω απο 6 δεν ξερω..........να δω πιο προτείνεις. Μαρέσουν τα xiaomi,είναι λίγο ψιλοτουμπανάκια,είμαι σε δίλλημα ανάμεσα σε αυτά και το p9
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα ήθελα κάτι πιο μεγάλο απο το g3 αλλά για πάνω απο 6 δεν ξερω..........να δω πιο προτείνεις. Μαρέσουν τα xiaomi,είναι λίγο ψιλοτουμπανάκια,είμαι σε δίλλημα ανάμεσα σε αυτά και το p9 Xiaomi ειναι και θα σου αρεσει γιατι ειναι καλυτερο απο αυτα που προταθηκαν(τα Xiaomi εννοω) https://www.skroutz.gr/s/9535485/Xiaomi-Mi-Max-64GB.html?from=recommendations
Fanistse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι το έχω δει.παρα πολύ ωραία αλλα μετά πάμε σε tablet .Δεν ξέρω...
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Οκ εσυ ξερεις. Για να ξερεις εχω δυο Xiaomi και ειμαι υπερ/ευχαριστημενος
AggelosTz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Η μπαταρία του G3 το οποία το είχα σε καθημερινή χρήση ενάμιση χρόνο μου κράταγε μιαμιση μέρα, όλη την ώρα στο ινσταγκραμ,φβ και Browsing.Η μπαταρία του είναι από τις καλύτερες σε budget κατηγορία. Το Μοτο Χ style είναι εμφανισιακά ένα μεγαλύτερο moto g3 με καλύτερα υλικά κατασκευής και απίστευτη οθόνη. Moto x style & A5 2016 από εμένα.
tsiro7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Kαλα τα xiaomi αλλα θα απογοητευτεις με τις καμερες,για μενα p9.
Fanistse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Για p9 με κόβω.γτ με τα xiaomi μια στραβή να σου τύχη λέμε τώρα,αντε τρεχα
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Για p9 με κόβω.γτ με τα xiaomi μια στραβή να σου τύχη λέμε τώρα,αντε τρεχαΥπαρχει και η Info Quest Υποστηριζει Redmi 3S και Redmi Note 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα