Προς το περιεχόμενο

Επιλογη καρτα μνημης για GoPro Hero 4 Silver

karlito13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα καινουριος κατοχος της gopro hero 4 silver edition.Θα ηθελα τα φωτα σας ποια καρτα μνημης να διαλεξω;βλεπω διαφορες μαρκες και classes συμβατες με την camera αλλα εχω μπερδευτει λιγο.Τι class να διαλεξω;ποια η διαφορα class 1 με class 3?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://gopro.com/help/articles/Block/microSD-Card-Considerations. Αυτές που προτείνει η Gopro.  οι πιο διαδεδομένες είναι οι sandisk extreme 32/64gb και οι αντιστοιχες lexar. Εγώ προσωπικά έχω την ίδια κάμερα με σενα και έχω sandisk extreme 64gb και μια sandisk extreme 32gb

class10 και U3 με λίγα λόγια. Προσοχή στις κάρτες από amazon/ebay απο κινεζους πωλητες, άμα δεις υπερβολικά φθηνή τιμή παίζει να είναι μούφα.

Εγώ προσωπικά πήρα αύτην την 32αρα. Την πέρασα από τεστ και είναι μια χαρά original. 

Γενικά οι class10 και U3 είναι οι πιο γρήγορες ικανές και για 4k video

Επεξ/σία από Andyk0555

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://gopro.com/help/articles/Block/microSD-Card-Considerations. Αυτές που προτείνει η Gopro. οι πιο διαδεδομένες είναι οι sandisk extreme 32/64gb και οι αντιστοιχες lexar. Εγώ προσωπικά έχω την ίδια κάμερα με σενα και έχω sandisk extreme 64gb και μια sandisk extreme 32gb

class10 και U3 με λίγα λόγια. Προσοχή στις κάρτες από amazon/ebay απο κινεζους πωλητες, άμα δεις υπερβολικά φθηνή τιμή παίζει να είναι μούφα.

Εγώ προσωπικά πήρα αύτην την 32αρα. Την πέρασα από τεστ και είναι μια χαρά original.

Γενικά οι class10 και U3 είναι οι πιο γρήγορες ικανές και για 4k video

σε ευχαριστώ πολύ,υπαρχει η ιδια απο τον ιδιο πωλητη σε 64;βλρπω οτι διαβαζει με 40 mb/s ,δεν ειναι λιγα;επισης skroutz παιζει στα 18ευρω. Επεξ/σία από karlito13

όχι δεν είναι λίγα τα 40mb/s. οι κάρτες class10 U3 είναι για 4k κάμερες. η πλειοψηφια αυτή έχουν ή την αντιστοιχη της lexar. Εγώ έχω και την 32αρα και την 64αρα.όλα μια χαρά.

όχι δεν είναι λίγα τα 40mb/s. οι κάρτες class10 U3 είναι για 4k κάμερες. η πλειοψηφια αυτή έχουν ή την αντιστοιχη της lexar. Εγώ έχω και την 32αρα και την 64αρα.όλα μια χαρά.

βλεπω αυτη που εχει 95 και 90mb/s αντιστοιχα γιαυτο απορω.σε ποια αναφερεσαι της lexar?

Μιας και οι τιμες ειναι παρομοιες πια στις καρτες παρε μια οσο καλυτερη μπορεις. Μια class 10 - U3 σου κάνει.

Αυτο που προσεχεις παντα ειναι η ταχύτητα εγγραφής. Οχι αναγνωσης. Κατι απο 80mbs και πανω δειχνει καλο. Φυσικα αυτες ειναι ονομαστικες μεγιστες τιμες και οχι minimum. Την minimum ταχυτητα εγγραφης στην δινει η κλαση της καρτας. Γι αυτο κοιτα κατι σε U3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω αυτη που εχει 95 και 90mb/s αντιστοιχα γιαυτο απορω.σε ποια αναφερεσαι της lexar?

Αυτή της lexar και οι αλλες της sandisk που σου έδειξα. Μην κοιτάς  τι γράφουν οι πραγματικές ταχύτητες διαφέρουν. Γενικά για gopro hero4 και hero5 οποια class10 U3 να πάρεις μια χαρα θα παίζει, απλώς τις συγκεκριμένες της sandisk και lexar προτείνει η gopro, είναι και οι μοναδικές που τις πουλάει και η ίδια στο site της. 

Επεξ/σία από Andyk0555

Μιας και οι τιμες ειναι παρομοιες πια στις καρτες παρε μια οσο καλυτερη μπορεις. Μια class 10 - U3 σου κάνει.

Αυτο που προσεχεις παντα ειναι η ταχύτητα εγγραφής. Οχι αναγνωσης. Κατι απο 80mbs και πανω δειχνει καλο. Φυσικα αυτες ειναι ονομαστικες μεγιστες τιμες και οχι minimum. Την minimum ταχυτητα εγγραφης στην δινει η κλαση της καρτας. Γι αυτο κοιτα κατι σε U3.

σε ευχαριστώ για την απαντηση.εχεις να μου προτεινεις καποια αξιολογη σε σχεση τιμης-χαρακτηριστικών;η ταχυτητα εγγγραφης σημαινει ποσο γρηγορα γινετε η εγραφη ενξς βιντεο στην κάρτα;ποσα mb μεταφερει ανα δευτερολεπτο;

Οι Kingston εμενα μου εχουν βγει πολυ καλες και σε λογικη τιμη. Θεωρητικα μεχρι 80Mb/s εγγραφη αντι για 40 που εχουν οι συνηθισμένες.

http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gbsp-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-p-PER.557831

Η ίδια με ανταπτοράκι

http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753

Δεν εχει νοημα να πατε σε UHS II καρτες γιατι πρεπει και η συσκευή να μπορει να τις αξιοποιήσει. Ειναι και πανακριβες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...