Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 160 ευρώ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ελπίζω να περνάτε πολύ καλά τώρα τις γιορτές :-)

Λοιπόν, μετά από 3,5 χρόνια, σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου, κυρίως επειδή σέρνεται αυτό που έχω (nokia lumia 520). Θα ήθελα τη βοήθειά σας, γιατί τόσα χρόνια δεν πολυκοιτούσα τι κυκλοφορεί στην αγορά. Κάθε άποψη δεκτή.

Έχουμε και λέμε:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 160 (αν το κινητό αξίζει τα λεφτά του, τότε έως 190 ευρώ)

2) Την χρήση του κινητού: μουσική, ιντερνετ, facebook, whatsapp, φωτογραφίες/βίντεο

3) Το μέγεθος της οθόνης: πάνω από 4,5 ίντσες

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι, να βγάζει καθαρές και καλές φωτογραφίες. (πάνω από 5mp), 1080

6-7) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ούτε καν

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; βέβαια

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android ή windows phone

11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ναι, please

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα, κυρίως γιατί το θέλω κάπως γρήγορα, δεν θα 'λεγα όχι και από εξωτερικό βέβαια

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; όχι, να είναι έμπιστο μόνο

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

Επειδή έχω συνηθίσει με windows phone, θα προτιμούσα αυτά, αλλά δεν είμαι και απόλυτος. Εξάλλου, έχω ψάξει σε public, plaisio για κινητά με wp και έχω βρει 1-2 μόνο, δεν ξέρω γιατί.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ελπίζω να περνάτε πολύ καλά τώρα τις γιορτές :-)

Λοιπόν, μετά από 3,5 χρόνια, σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου, κυρίως επειδή σέρνεται αυτό που έχω (nokia lumia 520). Θα ήθελα τη βοήθειά σας, γιατί τόσα χρόνια δεν πολυκοιτούσα τι κυκλοφορεί στην αγορά. Κάθε άποψη δεκτή.

Έχουμε και λέμε:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 160 (αν το κινητό αξίζει τα λεφτά του, τότε έως 190 ευρώ)

2) Την χρήση του κινητού: μουσική, ιντερνετ, facebook, whatsapp, φωτογραφίες/βίντεο

3) Το μέγεθος της οθόνης: πάνω από 4,5 ίντσες

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι, να βγάζει καθαρές και καλές φωτογραφίες. (πάνω από 5mp), 1080

6-7) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ούτε καν

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; βέβαια

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android ή windows phone

11) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ναι, please

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα, κυρίως γιατί το θέλω κάπως γρήγορα, δεν θα 'λεγα όχι και από εξωτερικό βέβαια

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; όχι, να είναι έμπιστο μόνο

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

Επειδή έχω συνηθίσει με windows phone, θα προτιμούσα αυτά, αλλά δεν είμαι και απόλυτος. Εξάλλου, έχω ψάξει σε public, plaisio για κινητά με wp και έχω βρει 1-2 μόνο, δεν ξέρω γιατί.

δες στον Γερμανό παίζει το 640 λευκό στα 89€

https://www.germanos.gr/product/microsoft-lumia-640-4g/20302045/?productId=20302045&fname=skuColor&fvalue=-127982909669443230&commerceItem=&isComingSoon=

Δημοσ.

moto g4 play από εμένα. Το Lg x power νομίζω έχει πιο "ψυχρό" white balance στα χρώματα. Αν δεν σε απασχολεί όποιο και από τα δύο να πάρεις αξιοπρεπείς επιλογές είναι.

Δημοσ.

Αμα ανεβεις στα 190,δες redmi 3s 3/32 International version.Ερχεται επισημα ελλαδα μεσω infoquest οποτε απο θεμα εγγυησης εισαι οκ.5αρι,με μπαταρια που ειναι ατελειωτη.Δακτυλικο αποτυπωμα αψογο,ισαξιο με ναυαρχιδες σε ταχυτητα.παιρνει και 2η καρτα ή sd(οποτε μπορεις να το εχεις με sd καρτουλα και μια sim ή 2 καρτες και χωρις sd).vfm κατ εμε,ριξε μια ματια στο συγκεκριμενο.

Δημοσ.

τι λέτε και για το lumia 640 xl 4g; Καλό φαίνεται κι αυτό, γνωρίζει κανείς περαιτέρω;

https://www.germanos.gr/product/microsoft-lumia-640-xl-4g/20302983/

δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς κάτι τέτοιο,παίζει φτηνότερα σε skroutz αρχικά και κατα δεύτερον αν σε απασχολουν οι κλασσικές εφαρμογές(fb,messenger,viber και τα συνάφη στα WP δεν είναι τόσο αξιόλογες και σταθερές δυστυχώς,προσφατα έφυγα απο την πλατφορμα τούτη)

Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς κάτι τέτοιο,παίζει φτηνότερα σε skroutz αρχικά και κατα δεύτερον αν σε απασχολουν οι κλασσικές εφαρμογές(fb,messenger,viber και τα συνάφη στα WP δεν είναι τόσο αξιόλογες και σταθερές δυστυχώς,προσφατα έφυγα απο την πλατφορμα τούτη)

και γω έχω προσέξει ότι οι εφαρμογές αυτές είναι λίγο αδύναμες στα wp. αλλά πέρα αυτού, υπάρχει κάποιο άλλο θέμα; στο τέλος, με τον καιρό δεν θα αναβαθμίζονται και θα γίνονται καλύτερες;

Δημοσ.

και γω έχω προσέξει ότι οι εφαρμογές αυτές είναι λίγο αδύναμες στα wp. αλλά πέρα αυτού, υπάρχει κάποιο άλλο θέμα; στο τέλος, με τον καιρό δεν θα αναβαθμίζονται και θα γίνονται καλύτερες;

Αναβαθμιζονται και βελτιωνονται. Αν σε βολευουν πηγαινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...