Doctor Who1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και 2 μέρες. Μου είναι αδύνατον να μπορέσω να ακούσω κάποιο ήχο από τον υπολογιστή όταν βλέπω κάποιο βίντεο στο διαδίκτυο ή και ακόμα αν ακούω τραγούδια μέσω του υπολογιστή. Έχω αλλάξει ήδη 2 καλώδια hdmi to hdmi (υπολογιστής--->τηλεόραση) δίχως αποτέλεσμα. Έχω windows 10 pro 64 bit εγκατεστημένα σε υπολογιστή i7 6700k/asus maximus viii hero/16gb ram/ssd 250gb/1tb hdd.
Kazeta Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Χρησιμοποιείς την κάρτα γραφικών απ'οτι κατάλαβα. Κάνε εγκατάσταση drivers και βάλτην ως default για ήχο
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 kαλησπέρα απο το πρωί σήμερα, ενώ χτές βράδυ λειτουργούσε κανονικά ο ήχος, μου βγάζει το κόκκινο χ στον ήχο, δεν έχω καθόλου ήχο στον υπολογιστή, εχω δοκιμάσει με το realtek τίποτα, και μου γράφει οτι η συσκευή VIA HD AUDIO COMPATIBLE αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης. Ξέρει κανείς τί είναι αυτό και πώς λύνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα