Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλες γιορτες σε ολους και χρονια πολλα!Παρελαβα σημερα καινουργια ηχεια και θα ηθελα να κατεβασω καποιον καινουργιο player 

τι λετε?

Δημοσ.

Καλορίζικα , λέω να συνεχίσεις με το media player των windows αν σε καλύπτει γιατί να μπερδεύεσαι όταν δεν υπάρχει λόγος. 

Χρόνια πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! αυτο που θα ηθελα βασικα ηταν ενας player ή κατι σαν addon για να ελεγχο μπασα treble κτλπ  :-D

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! αυτο που θα ηθελα βασικα ηταν ενας player ή κατι σαν addon για να ελεγχο μπασα treble κτλπ  :-D

Αν θες player αποκλειστικά για μουσική δοκίμασε τον Jet audio.Κάνει αυτά που ζητάς και αρκετά περισσότερα.Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ για μουσική.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες player αποκλειστικά για μουσική δοκίμασε τον Jet audio.Κάνει αυτά που ζητάς και αρκετά περισσότερα.Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ για μουσική.

ευχαριστω θα τον δοκιμασω

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις στα υπ'όψη σου και τον επίσης free AIMP  (4.12.1878 η τρέχουσα έκδοση) o οποίος έχει κι αυτός αρκετές ρυθμίσεις equalizer και μάλλον είναι ελαφρύτερος από τον JetAudio (αν και έχω χρόνια να τον χρησιμοποιήσω αυτόν).

Δημοσ.

Όσον αφορά την μουσική στα Windows προσωπικά έχω βολευτεί απίστευτα με το Musicbee. Ειδικά αν είσαι fan  του Winamp δοκίμασε το . Προσωπικά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής για μουσική. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...