aserf251 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: γυρω στα 100 ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Internet, Facebook, Viber, Messenger, Youtube, Amazon Kindle και που και που κανενα παιχνιδακι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4.5" - 5,5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Πολυ καλη αυτονομια και καλο σημα για δεδομενα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Δεν εχω θεμα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν εχω θεμα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν εχω θεμα 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Δεν εχω θεμα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Δεν εχω θεμα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Και για τα δυο
ziaba Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 http://www.igogo.es/product430958.html?utm_source=tt με κουπονι KIMOVILTHOR 90€
rose from hell Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 http://www.minideal.net/lenovo-vibe-z2-4g-fdd-lte-smartphone-msm8916-quad-core-64bit-2gb-32gb-5-5-inch-hd-screen.html Από εξωτερικό πάρε αυτό τούμπανο Κάποτε ήταν πανάκριβο
aserf251 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. απο οτι βλεπω ομως απο διαφορα reviews, δεν εχουν καλη αυτονομια
CaptainChris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Blackberry Passport και δεν θα το μετανιώσεις θα ενθουσιαστείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα