gv Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 vre tous vlakes tis western digital ... olo malakeies kanoun e re sakouliasma kai poulima pou peftei ... !!!
9-11 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Ανεξάρτητα απ'το περιστατικό που συνέβη με τον Joykiller, απλά να αναφέρω ότι κάποια καταστήματα εξαπατούν (κατά μία έννοια) συστηματικά. Πριν ένα μήνα πήρα μία Asus ATI Radeon 9600SE και ήταν εμφανές ότι είχε (τουλάχιστο) δοκιμαστεί σε κάποιο PC (χαρακιές στην έξοδο για το monitor). Στο ίδιο κατάστημα αρκετοί σκληροί δεν είναι καν σφραγισμένοι (τα αντιστατικά νάϋλον είναι ανοιχτά απ'τη μια μεριά) Προσωπικά, θα ήθελα (εφόσον βεβαίως ήμουν βέβαιος για την υπαιτιότητα/δόλο τους) να τους κεράσω ένα coctail. Coctail MOLOTOV για την ακρίβεια :twisted:
gv Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Στο ίδιο κατάστημα αρκετοί σκληροί δεν είναι καν σφραγισμένοι (τα αντιστατικά νάϋλον είναι ανοιχτά απ'τη μια μεριά) .............................. Προσωπικά, θα ήθελα (εφόσον βεβαίως ήμουν βέβαιος για την υπαιτιότητα/δόλο τους[/color']) :twisted: ειδικά για τους σκληρούς η συσκευασία του κατασκευαστή, με το αντιστατικό σακουλάκι, έχει αποδειχθεί ακατάλληλη για την Ελλάδα (λόγω υψηλών θερμοκρασιών) και πρέπει να την σκίζουμε από την μια μεριά για να παίρνει αέρα το προϊόν και να ψύχεται ... Καρα-τσεκαρισμένο !!!
Camel_xp Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Μου εχει τυχει και εμενα στο μαγαζι που δουλευω. Εργοστασιακα σφραγισμενος δισκος ειχε μεσα εγκαταστημενα Windows. (Μου ετυχε σε Maxtor) Το πιο πιθανο ειναι απο το Εργοστασιο να δοκιμαζουν μερικα κομματια απο καθε παρτιδα. Χαλαρωστε παιδια, μην τρελενεστε, δεν θα αγοραζε κανενας πανακριβα μηχανηματα συσκευασιας για να σας πουλησει μεταχειρισμενους δισκους (και μαλιστα 200GB )
Spyrus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Nα πω πως ένας σφραγισμένος δίσκος δεν είναι καν formatted. Θα πρέπει να τον φορμάρετε εσείς! Αυτό το λέω για να είστε 100% σίγουροι, ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ!
gv Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Μου εχει τυχει και εμενα στο μαγαζι που δουλευω. Εργοστασιακα σφραγισμενος δισκος ειχε μεσα εγκαταστημενα Windows. (Μου ετυχε σε Maxtor)Το πιο πιθανο ειναι απο το Εργοστασιο να δοκιμαζουν μερικα κομματια απο καθε παρτιδα. Χαλαρωστε παιδια' date=' μην τρελενεστε, δεν θα αγοραζε κανενας πανακριβα μηχανηματα συσκευασιας για να σας πουλησει μεταχειρισμενους δισκους (και μαλιστα 200GB ) [/quote'] 1. se poio magazi douleueis ? 2. 9a eprepe na kaneis e-mail stin Maxtor kai na deis an o parapano isxirismos einai sostos ... to ekana omos ego (etsi gia na gelasoume !!!) 3. poios sou eipe oti ta mixanimata auta einai panakriva ?
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μπορώ και διαβάζω ακόμα, αλλά δε ακούω, κουφάθηκα... με το <μας έχει ξανασυμβεί>...
The_Judas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μπορώ να πώ ότι η δικαιολογία τους ήταν πολύ έξυπνη Υπάλληλος : "Μην ανησυχείτε κύριε θα τους καταγγείλουμε αμέσως αυτούς τους απατεώνες της Western Digital". "Από δω και τώρα θα φέρνουμε μόνο Maxtor"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.