slk200gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το ίδιο έπαθα και εγω ο μπούφος όταν έστησα ενα nas κατέβηκα κέντρο όπου υπήρχε 4g και ανέβαζε - συγχρονιζε δεν ξερω και μου έφαγε τα 500mb σε λίγες ώρες ,δεν το πηρα χαμπάρι έγκαιρα και πλήρωσα και εγω αρκετά απο τότε έβαλα το 3G Watchdog Data όπως είπε ο φίλος πιο πανω ,όρισα ποτε να με ειδοποειε και να το κλείνει και ησύχασα ,οκ τι να γινει ολοι την πατάμε κάποιες φορές απλα λυστό για να μην ξανά ασχοληθείς
Arianos1979 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Aδελφε εχω πακετο 650 mb καθε μηνα στο παγιο μου
slk200gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αν έχεις cosmote ενεργοποίησε το my Internet. Και τα mb να σου τελειώσουν και να τα ξεχάσεις ανοιχτά δεν πρόκειται να σου φάει τίποτα. Το έχω βάλει εδώ και μήνες και έχω γλιτώσει έχω πάντα ανοιχτά τα δεδομένα και να τελειώσουν δεν με τρώει τίποτα. Εξαιρετική κίνηση γιατί τόσα χρόνια μας είχε φάει η cosmote αρκετά μονοευρα. Τώρα που το ανέφερες το έχει και η Vodafone επισης το εκανα και εκει για ασφάλεια Aδελφε εχω πακετο 650 mb καθε μηνα στο παγιο μου Και εγω τα 500 του παγίου τα έφαγε και ύστερα χρεονομουν
Arianos1979 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μπηκα cosmote my internet και μου βγαζει τιμοκαταλογο αναλογα ποσα mb θελω ν αγορασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα