Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρονια πολλα..ξερει κανεις για ποιον λογο το κινητο μου τρωειωυπερβολικα πολλα mb?μου εφαγε 2 gb σε 3 μερες μεσα ..τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

οταν τελειωσουν τα gb σου χρεωνεσαι 1 ευρω το mb νομιζω ειναι πανακριβο προφανως

εγω σου λεω οταν ειχες τα gb της προσφορας αν γεμιζες video αβερτα τοτε ναι γινεται να καψεις τοσα gb σε 3 μερες

video και download apps ή οτιδηποτε

αν μου λες οτι εχασες αυτα τα gb μονο με fb και google τοτε ναι ειτε κατι δεν παει καλα ειτε κατι δεν καταλαβες καλα καλυτερα να πας σε μια cosmote να το δεις

Δημοσ.

Τι συσκευή έχεις; Στα Android, δεν ξέρω από ποια έκδοση και μετά, έχει μέτρηση δεδομένων στις ρυθμίσεις. Εκεί μπορείς να δεις ποια εφαρμογή σου έκανε τη ζημιά

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το lenovo vibe p1c72.....το αγορασα απευθειας απο κινα..μηπως παιζει ρολο????και ειλικρινα μεσα σε 4 μερες μου εφαγε γυρω στα 2giga

• Moderators
Δημοσ.

Ξανά ρωτάω στο Facebook στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να ξεκινάνε αυτόματα τα βίντεο μπες και επέλεξε να μην ξεκινάνε

Δημοσ.

Βλέπω η παλαιότερη έκδοση είναι lollipop. Πήγαινε settings και ψάξε κάτι του στυλ "data usage" για να βρεις όλες τις χρήσεις δεδομένων ανά εφαρμογή. Let us know...

Δημοσ.

Μετά βλέπεις ποια εφαρμογή έχει τις μεγάλες χρήσεις και κάνεις τις ανάλογες ρυθμίσεις. Στο Google photos που είπες πας και ρυθμίζεις upload WiFi only. Ποιες άλλες έχουν μεγάλες χρήσεις δεδομένων; Όχι,3g ή 4g έχει σχέση με την ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων,όχι την ποσότητα

Δημοσ.

Ναι..αυτο εκανα...αλλα να χρεωθω 10€σε μια ωρα μεσα?λιγο παραξενο

Αλλα απο τοτε που εγινε 4g παρατηρησα οτι φευγουν πιο γρηγορα τα mb

Δημοσ.

Αν έχεις cosmote ενεργοποίησε το my Internet. Και τα mb να σου τελειώσουν και να τα ξεχάσεις ανοιχτά δεν πρόκειται να σου φάει τίποτα. Το έχω βάλει εδώ και μήνες και έχω γλιτώσει έχω πάντα ανοιχτά τα δεδομένα και να τελειώσουν δεν με τρώει τίποτα. Εξαιρετική κίνηση γιατί τόσα χρόνια μας είχε φάει η cosmote αρκετά μονοευρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...