nikοs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα , Πρόσφατα εξαργύρωσα πόντους της ALPHA BANK και πήρα το P9 LITE την έκδοση με τα 2gb ram.Το κινητό είναι υπέροχο , δεν κολλάει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το θέμα μου είναι η κάμερα, παρατηρώ πως παρόλο που η κάμερα είναι 13mp και 8mp η μπροστινή βγάζει αρκετά κακές φωτογραφίες.Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;;
Stogianz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κάτοχος P9 απο αρχές καλοκαιριού,η μπροστινή του κάμερα είναι πολύ ωραίο η πίσω είναι μια απλή 13άρα. Σε συνθήκες καλού φωτισμού η 13άρα έχει πολύ καλά αποτελέσματα,σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν έχει τόσο καλή επίδοση χωρίς να σημαίνει οτι βγάζει κακές φωτογραφίες. Έχεις να μας δείξεις κάποιο δείγμα απο τις φωτογραφίες που λες οτι δεν βγάζει καλά?
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα , Πρόσφατα εξαργύρωσα πόντους της ALPHA BANK και πήρα το P9 LITE την έκδοση με τα 2gb ram.Το κινητό είναι υπέροχο , δεν κολλάει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το θέμα μου είναι η κάμερα, παρατηρώ πως παρόλο που η κάμερα είναι 13mp και 8mp η μπροστινή βγάζει αρκετά κακές φωτογραφίες.Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;; Και τη σχεσει εχουν τα mp,αλλα ειναι που μετρανε.http://www.doctorandroid.gr/2015/04/aperture-iso-shutter-speed.html?m=1 1
nikοs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δες ειδικά με το που ζουμάρεις λίγο είναι απλά απαράδεκτες οι φωτογραφίες...Το moto g 2nd gen που ειχα έβγαζε μακράν καλύτερες φωτό με τα μισά mp κάμερα...Παρατήρησα επίσης πως έχει θέμα με το auto focus!
Ntelosxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τα megapixel δεν παίζουν ρολο στην ποιότητα εικόνας, μονο στο μέγεθος εικόνας. Οι επαγγελματικές dslr εχουν 12-16mp και βγάζουν ξυράφι φωτο. Ο αισθητήρας παίζει ρολο. Η γυναίκα μου εχει το p8 κι εγω το flex2. Προχθες σε ενα κουτουκι το βράδυ βγαζαμε φωτο και το p8 ηταν σκέτη απογοήτευση. Νομιζω εχουν παρόμοιο αισθητήρα με το p9 lite. Απογοητεύτηκα πολυ. Αν μπορέσω θα ανεβασω φώτο να δείτε διάφορα και μιλαω για auto ρυθμίσεις.
Stogianz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Τις ρυθμίσεις της κάμερας τις έχεις φτιάξει έτσι? Π.χ την ανάλυση,τις ρυθμίσεις εικόνας κτλπ
Ntelosxxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι τα εχω δοκιμάσει ολα. Απλα σε χαμηλό φωτισμό δεν εχει καλες επιδόσεις.
ziaba Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δες ειδικά με το που ζουμάρεις λίγο είναι απλά απαράδεκτες οι φωτογραφίες...Το moto g 2nd gen που ειχα έβγαζε μακράν καλύτερες φωτό με τα μισά mp κάμερα...Παρατήρησα επίσης πως έχει θέμα με το auto focus! κάτι παίζει δεν βγάζει τέτοιες το π9 lite δες εδώ απ το δικό μου όλα αυτόματα με χαμηλό φωτισμό που μέχρι και το φλας ενεργοποιήθηκε
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καθαρισε μπροστα το φακο με ενα πανακι που δεν χαραζει με λιγο οινοπνευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα