Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έβαλε ένα μηδενικό παραπάνω ο άνθρωπος.

Το ξέρω και είπα να κάνω λίγο πλάκα... Αυτό το 1 μηδενικό να ήξερες τί διαφορά θα είχε στις επιδόσεις...

• Like 1
Δημοσ.

αλλά αυτό που μου τα χαλάει λιγάκι είναι ο σκληρός δίσκο που είναι ide και όχι sata.

Βάλε CF-IDE αντάπτορα και πάρε μια κάρτα CF (αυτό για το λειτουργικό/προγράμματα κτλ) Για αρχεία (γράψε/σβήσε) βάλε έναν σκληρό για να μην έχει θέματα.

Δε θυμάμαι να σου πω που το έχωι διαβάσει και δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή

Γράψε λάθος, μετά διάβασα ότι έχεις και SATA υποδοχές στη μητρική

Δημοσ.

Ειναι αργος ο σκληρος γιατι ειναι 54000 στροφες. Μονο με αλλαγη σε SSD θα βελτιωθει. Αλλιως κανεις υπομονη στην εκκινηση. Δεν εισαι μονος. Ειναι εκατομμυρια χρηστες που συμπασχουν.

Καλά δικέ μου με τέτοιον HDD τύφλα να χει και ο Samsung 960 Pro.

• Like 2
Δημοσ.

Απο cpu και ram μεχρι και 7ρια 32bit σηκωνεις.

Ο αργος δισκος ομως θα ειναι προβλημα οποιο λειτουργικο και να βαλεις, δεν θα σε σωσει το linux

ssd με μετατροπεα ιδε το sata (τουλαχιστον να κερδισει σε χρονο απόκρισης)

Δημοσ.

Ειναι αργος ο σκληρος γιατι ειναι 54000 στροφες. Μονο με αλλαγη σε SSD θα βελτιωθει. Αλλιως κανεις υπομονη στην εκκινηση. Δεν εισαι μονος. Ειναι εκατομμυρια χρηστες που συμπασχουν.

να μαντέψω οταν παιρνει μπρος από ηλεκτρομαγνητικό κύμα που σηκώνει παθαίνει black out ολη η πόλη? :P

• Like 1
Δημοσ.

ChimairaX, το είπαμε.. Έκανε λάθος ο άνθρωπος..

Προφανώς και άμα δε το λέγατε κάνει μπαμ ότι έγινε λάθος! Έλα μωρέ να κάνουμε λίγη πλακίτσα :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...