Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανερχομαι μετα απο τοσο καιρο ενημερωνοντας απλα το τοπικ ότι η κατασταση συνεχιζε να ειναι τραγικη και χωρις τον συναγερμο τελικα και οι ταχυτητες μου εφτασαν και στα 1,2 ...... ! Δηλωσα βλαβη στην οποια μου απαντησαν μετα απο 1 ωρα οτι το προβλημα μου αποκατασταθηκε . Πραγματι συγχονισα απο 9 και πανω .... για 2 μερες..... μετα απο 2 μερες ξανα τα ιδια χαλια.... κατω απο 4 και σχεδον παντα κατω απο 2 ...... Ξανα δηλωσα βλαβη ξανα ηρθε μυνημα την αλλη μερα οτι αποκατασταθηκε αντεξε 4 μερες και ξανα μαμηθηκε το συμπαν στα ταρταρα η γραμμη μου ..... ! 

Πηρα τηλεφωνο αρχισα να μαλωνω με οποιον σηκωνε το ακουστικο και τελικα βρεθηκε ενα παλικαρι καλη του ωρα ο οποιος ειχε ΟΛΗ την καλη διαθεση να με βοηθησει . Φαγαμε στο τηλεφωνο 1 ωρα + δοκιμασαμε τα παντα και στο τελος μου ειπε το δινω βλαβη εχεις προβλημα 100 % θα σε ενημερωσουν με SMS . Την αλλη το μεσημερι με παιρνει τηλεφωνο τεχνικος του ΟΤΕ μου λεει ειμαι κατω απο το σπιτι σου εχω αλλαξει μεσα στο ΚΑΦΑΟ οτι προβλημα υπηρχε . Του λεω υπηρχε θεμα ; μου λεει ναι ειχε θεμα τα τακτοποιησα ολα . Ανοιξε να δω και στο σπιτι τι γινεται . Ηρθε τα ειδε ολα μου εφερε και το καινουργιο modem που υποστηριζει VOIP Μου γυρισε και την γραμμη σε VOIP . Εχουν περασει 2 μηνες και ειχα 1 αποσυνδεση ολη και ολη και αυτο επειτα απο διακοπη ρευματος . Η γραμμη συγχρονισε την πρωτη φορα στα 15 και κατι και τωρα ειναι στα 16.5 !!! 

Περα απο τα μπινελικια ενα μπραβο και σε καποια παιδια εκει μεσα που γνωριζουν και γουσταρουν να βοηθανε κοσμο . Λυπαμαι γιατι πανω στην φουρια μου δεν κρατησα το ονομα του παιδιου ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...