GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά . Αποφάσισα έπειτα απο 11 χρόνια στην Forthnet να πάω στον ΟΤΕ . Έκανα την αίτηση ενεργοποιήθηκε όλα καλά . Παρέλαβα την Τετάρτη το router το έβαλα πάνω και εκεί που με την Forthnet είμουν στα 7 ~ 9 μια ζωή βλέπω κάτι νούμερα στον ΟΤΕ εξωφρενικά του στυλ 1,6 ( !!!!!!!!!! ) εώς 4 MBPS εκτός απο 3 φορές που έπειτα απο καμμιά 10 αριά επανεκινήσεις του router έπιασε 10,8 ( !!!!!!! ) αλλά μετά απο 3 ώρες έπεσε η γραμμή και επανήλθε στα 1,8 ..................Μίλησα με τον ΟΤΕ μου είπαν να αλλάξω τα φίλτρα της Forthnet Και να βάλω αυτά που μου έστειλαν . Το έκανα και άλλαξα ως και τα καλώδια του τηλεφώνου ........ ! Μια απο τα ίδια ..... Τι να κάνω !??!?!?!!
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ανέβασε τα στατιστικά του μόντεμ για αρχή να δούμε. Υπόψιν οτι με οτε θα βλέπεις και χαμηλότερες τιμές του 7-9 μιας και δίνει υψηλότερο snr
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 θα σας τα ανεβασω το βραδυ γιατι ειμαι στην δουλεια τωρα . Έχει όμως λογική την μια να ειναι στα 1.6 και την αλλη στα 11 ?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν απάντησες Ο οτε πλέον δείνει voip, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις την εσωτερική σου καλωδίωση
Haldol Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν απάντησες Ο οτε πλέον δείνει voip, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις την εσωτερική σου καλωδίωση Για να του είπαν "να βάλει τα δικά τους φίλτρα", μάλλον δεν είναι σε VoIP.
mar2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 καταρχήν πιο ρουτερ πήρες ; δοκίμασε το το μόνο του στη πρίζα και το telephony ανάβει ;
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 δεν ειναι VOIP μου ειπαν οτι θα γινει μεσα στο 2017 και οτι ακομα δεν υποστηριζει η περιοχη μου Το router είναι ΖΤΕ Η108ns
mar2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 δοκίμασε το αν μπορείς μόνο του στη κεντρική πρίζα
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 τι εννοεις ; να μην συνδεσω ουτε τηλεφωνο ουτε τον συναγερμο πανω ; αν ναι ΟΚ θα το δοκιμασω το απογευμα στο σπιτι γιατι ειμαι στο γραφειο και θα σας πω τα αποτελεσματα . Βλεπεις κατι περιεργο που μπορει να οφειλετε στο τηλεφωνο ;
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι Αυτό είναι με το τηλέφωνο συνδεμένο πάνω στην γραμμή μου με φίλτρο και αυτο χωρίς το τηλεφωνο Η διαφορά είναι εμφανής ....... κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο ή τον συναγερμό
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το εμφανές είναι ότι ανεβαίνει το snr στην πρώτη φωτογραφία γι αυτό και έχεις χαμηλότερο συγχρονισμό. επίσης τα λάθη στην δεύτερη εικόνα είναι αρκετά (HEC). είσαι σε fasthpath μήπως; βλέπω τα fec να παραμένουν στα 0/0
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξερω αν ειμαι σε fast path . μολις μπηκα στον οτε δεν εχω πολλες μερες . Τωρα βλεπω οτι η κατασταση εχει στρωσει αφου ξηλωσα τον συναγερμο πανω απο την γραμμη ...... ο τυπος που μου περασε τον συναγερμο ειχε <<γδαρει>> το τηλεφωνικο καλωδιο και το ειχε περασει εκει πανω με μονοτικη . Με το που ξηλωσα το καλωδιο και στο τηλεφωνικο εβαλα νεο η γραμμη συγχρονισε στα 12969........... ! Αρα κατα 99 % πιστευω εφταιγε ο συναγερμος . Το προλημα ειναι οτι δεν μπορω να μεινω χωρις συναγερμο . Τι κανω τωρα ; έχω ενα splitter που παει απο την μια η γραμμη απο τον τοιχο και απο την αλλη βγαινει ενα καλωδιο στο ρουτερ και ενα στο τηλεφωνο . Και εχω και ενα συναγερμο στον αερα . Που θα βαλω το καλωδιο του συναγερμου που θα παρω αυριο με κλιπσακι ; Πως θα γίνει η συνεδεση ; μπορει καποιος να με βοηθησει ;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 εκει που έκοψες στο καλωδιο του συναγερμού βαλε ενδιάμεσα ενα καλό φιλτρακι και εισαι οκ
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 δηλαδη να συνδεσω παλι το συρμα με το συρμα ; δεν εχει απωλειες αυτο το πραγμα ; δεν θα ηταν καλυτερο να βαλω τον συναγερμο απευθειας με κλιπσακι ; να παρω ενα splitter ακομα και να το κουμπωσω πανω εκει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα