Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Μήπως είναι 254 ευρώ; standard dlivery

9fe31a8e250148b69a30109347c86d8f.png

σε ευρω που το εχω να πληρωνω τοσο ελεγε. Ισως αν πληρωσεις σε λιρες να κερδισεις λιγα ευρω αλλα αυτο εξαρταται απο τραπεζα

Δημοσ.

σε ευρω που το εχω να πληρωνω τοσο ελεγε. Ισως αν πληρωσεις σε λιρες να κερδισεις λιγα ευρω αλλα αυτο εξαρταται απο τραπεζα

παντα σε λιρες να πληρωνεις. βγαινει φθηνοτερα!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι για μεγαλο ποσο σαν  και αυτο, σε ολες τις τραπεζες θα βγει φτηνοτερα αν πληρωσεις σε λιρες. Σε μικρα ποσα ομως, σε 1-2 τραπεζες θα το πληρωσεις... αλμυρα.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να το παρω να αντικαταστησω το Moto G 2014 μου. Υπαρχει καποιο αρνητικο που να με αποτρεπει; Στα χαρτια φαινεται τρομερη η τιμη για τις δυνατοτητες του... Και ψαχνω μονο για δικαρτο...

Δημοσ.

Σκεφτομαι να το παρω να αντικαταστησω το Moto G 2014 μου. Υπαρχει καποιο αρνητικο που να με αποτρεπει; Στα χαρτια φαινεται τρομερη η τιμη για τις δυνατοτητες του... Και ψαχνω μονο για δικαρτο...

Πρόσεξε γιατί έχει κάποια θέματα με τον cpu και το λειτουργικόδεν είναι το καλύτερο.ρίξε ένα μάτι από xda

Δημοσ.

Και στα σχολια του Αμαζον απο οτι ειδα πεφτει λιγο θαψιμο.

Και μου αρεσε σαν "ασφαλης" χωρις τελωνειο επιλογη

Δημοσ.

Πρόσεξε γιατί έχει κάποια θέματα με τον cpu και το λειτουργικόδεν είναι το καλύτερο.ρίξε ένα μάτι από xda

και απο myphone.gr
Δημοσ.

Το έχω από όταν κυκλοφόρησε.  κανένα θέμα μέχρι σήμερα. οκ δεν παίρνεις τα μέγιστα από τον 810 αλλά αυτό άφορα τους φανατικούς gamers. Στα 250 ευρώ καλή αγορά είναι. το 2017 θα πάρει και android 7 για όσους το θεωρούν σημαντικό.

Δημοσ.

Πήρα και εγώ ενα, μαζί με Spigen Rugged Armor και tempered glass. 

Η αλήθεια είναι περίμενα το OP3T 128gb να στοκαριστεί, αλλά έχω ξεμείνει με το μονόκαρτο G2 και τα έχω βρει λίγο σκούρα  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...