Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρα δηλαδη μονο το 4 να κοιταξω ε; :-( Αν βρω το apple tv 2 jailbreak θα μπορω να εγκαταστησω το kodi?

Κοίτα, το apple tv γενικότερα είναι μια πολύ καλή λύση για κάποιον που χρησιμοποιεί υπηρεσίες από την apple (movies, music, itunes) συ συνδυασμό με apple hardware (iphone, macbook, imac, etc).

Αν θέλεις απλά ένα media player, δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία του apple tv ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου. 

Δημοσ.

Α,επεσες σε ατομο που δεν τα παει και τοσο καλα με τα αγγλικα! :-D Αν καταλαβα ομως το airplay ειναι ασυρματα σωστα;Εγω θελω να το συνδεσω ενσυρματα για να εχω καλυτερη συνδεση/ταχυτητα.

Ολες μου τις συσκευες (pc,ps3,ps4) τις εχω ενσυρματα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το 4 φυσικά. Στο 2 δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές (εκτός ίσως αν έχει παλιό firmware και του κάνεις jailbreak αλλά και πάλι με περιορισμένες δυνατότητες).

Δημοσ.

Επειδή η συζήτηση δεν είχε πλέον σχέση με Apple TV, τη μετέφερα στην κατηγορία Home cinema: Ποιό TV Box να πάρω;

Επειδή η συζήτηση ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατέληξε άσχετη με το Apple TV, μετέφερα τα μηνύματα εδώ: insomnia forum / home cinema / tv box

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...