Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Στο apple tv 3 γινεται παιδια η εγκατασταση η μονο στο 4; Δεν υποστηρίζει apps το 3.
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αρα δηλαδη μονο το 4 να κοιταξω ε; Αν βρω το apple tv 2 jailbreak θα μπορω να εγκαταστησω το kodi?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αρα δηλαδη μονο το 4 να κοιταξω ε; Αν βρω το apple tv 2 jailbreak θα μπορω να εγκαταστησω το kodi? Κοίτα, το apple tv γενικότερα είναι μια πολύ καλή λύση για κάποιον που χρησιμοποιεί υπηρεσίες από την apple (movies, music, itunes) συ συνδυασμό με apple hardware (iphone, macbook, imac, etc). Αν θέλεις απλά ένα media player, δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία του apple tv ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου.
georgeadams Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή η συζήτηση δεν είχε πλέον σχέση με Apple TV, τη μετέφερα στην κατηγορία Home cinema: Ποιό TV Box να πάρω;
zourman1981 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 οι ταινιες ειναι σε mac η σε win? αν ειναι σε mac κοιτα και την λυση της εφαρμογης beamer οταν ειχα imac και atv μου ειχε λυσει τα χερια
Nathan Drake!! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οχι δυστυχως τις εχω σε windows pc.
zourman1981 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 in that case κατι τετοιο ισως να σε βολευε http://www.airsquirrels.com/airparrot/features/win/
Nathan Drake!! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Α,επεσες σε ατομο που δεν τα παει και τοσο καλα με τα αγγλικα! Αν καταλαβα ομως το airplay ειναι ασυρματα σωστα;Εγω θελω να το συνδεσω ενσυρματα για να εχω καλυτερη συνδεση/ταχυτητα. Ολες μου τις συσκευες (pc,ps3,ps4) τις εχω ενσυρματα!
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχει σχέση το πως θα συνδέσεις το router με το Apple TV η δουλεια σου θα γινει και ενσυρματα με το ιδιο προγραμμα
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το air play ειναι απο της ουσίας ενα προτοκολο τύπου miracast απλα με αλλο όνομα Οτι ισχύει για το ενα ισχύει και για το αλλο
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Παιδια ποιο απο τα δυο apple tv ειναι καλυτερο για πχ Kodi,Plex,Infuse?Το 2 η το 4;
georgeadams Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το 4 φυσικά. Στο 2 δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές (εκτός ίσως αν έχει παλιό firmware και του κάνεις jailbreak αλλά και πάλι με περιορισμένες δυνατότητες).
georgeadams Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Επειδή η συζήτηση δεν είχε πλέον σχέση με Apple TV, τη μετέφερα στην κατηγορία Home cinema: Ποιό TV Box να πάρω; Επειδή η συζήτηση ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατέληξε άσχετη με το Apple TV, μετέφερα τα μηνύματα εδώ: insomnia forum / home cinema / tv box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα