Nathan Drake!! Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα σας και χρονια πολλα!!! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Μπορω να δω ταινιες απο το itunes στο Apple TV χωρις να εχω ανοιχτο/συνδεμενο τον υπολογιστη; Μπορω να βαλω την συλλογη μου ταινιων (κατεβασμενες) στο itunes;Κι αν ναι,θα πρεπει οπωσδηποτε να εχω ανοιχτο και τον υπολογιστη;Δηλαδη θελω να μετατρεψω τις ταινιες μου σε μορφη mp4,να τις βαλω στο itunes και να τις βλεπω απευθειας στη τηλεοραση μου με το Apple TV χωρις να εχω ανοιχτο και τον υπολογιστη μου.Γινεται αυτο; Επισης remote control υπαρχει στη συσκευη η πωλειται ξεχωριστα;Και αν ειναι συμβατο με τις ταινιες.Δηλαδη θα μπορω να εχω τις επιλογες παγωμα εικονας, μπρος,πισω οταν παρακολουθω μια ταινια;
slk200gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 remote control υπαρχει οσο για τα αλλα δεν ξερω γιατι ειναι κινεζικα βασανηστηρια να περνας ταινειες,(συνεχεια @@ για πνευματικα δικαιωματα μιλαει ) εγω εχω νοικιασει καποιες ταινειες απευθειας απο το apple tv kai το δουλευω ως airplay ,finish
Nathan Drake!! Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Οποτε δηλαδη δεν αξιζει να ασχοληθω ε;
georgeadams Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το Apple TV μπορεί να παίξει ταινίες ΧΩΡΙΣ υπολογιστή ΜΟΝΟ αν τις νοικιάσεις ή αγοράσεις από το iTunes Store (ή αν είσαι συνδρομητής στο Netflix). Αν έχεις τις ταινίες σε υπολογιστή (που όμως πρέπει να είναι ανοιχτός για να παίζουν οι ταινίες) μπορείς να κάνεις τα παρακάτω: Μπορείς να περάσεις τις κατεβασμένες σου ταινίες στο iTunes, αρκεί να είναι σε μορφή MP4. Αν είναι σε MKV τότε υπάρχουν εφαρμογές που τις μετατρέπουν σε mp4 σε λίγα λεπτά, χωρίς μείωση ποιότητας - αν είναι σε AVI η μετατροπή παίρνει αρκετό χρόνο και χάνεις και σε ποιότητα. Αντίστοιχα υπάρχουν εφαρμογές που κατεβάζουν αυτόματα εξώφυλλο, τίτλο κλπ metadata για να φαίνονται οι ταινίες ωραία στο iTtunes. Αν δεν θέλεις να κάνεις μετατροπές κλπ, μπορείς να εγκαταστήσεις τον Plex Server στον υπολογιστή σου και να του ορίσεις τους φακέλους που έχεις τις ταινίες σου. Αυτό θα ψάξει μόνο του για εξώφυλλα κλπ. Μετά, θα βάλεις την εφαρμογή Plex Media Player στο Apple TV και θα βλέπεις από εκεί τις ταινίες κανονικά. 2
slk200gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 αν ειναι μονο για αυτο δεν νομιζω,εγω το εχω μονο και μονο για να προβαλλω βιντεο και μουσικη απο το ipad air αν δεν ηταν αυτο θα το ειχα ξηλωσει
iganiats Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να περάσεις τις κατεβασμένες σου ταινίες στο iTunes, αρκεί να είναι σε μορφή MP4. Αν είναι σε MKV τότε υπάρχουν εφαρμογές που τις μετατρέπουν σε mp4 σε λίγα λεπτά, χωρίς μείωση ποιότητας - αν είναι σε AVI η μετατροπή παίρνει αρκετό χρόνο και χάνεις και σε ποιότητα. Αντίστοιχα υπάρχουν εφαρμογές που κατεβάζουν αυτόματα εξώφυλλο, τίτλο κλπ metadata για να φαίνονται οι ταινίες ωραία στο iTtunes. Έχεις υπόψη σου κάποια πρόταση (αν γίνεται δωρεάν ή έστω μικρής αξίας);
Nathan Drake!! Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε georgeadams με καλυψες αρκετα!!! Ξερεις ομως αν θα εχω κολληματα εικονας,ασυμβατοτητα codecs αρχειων βιντεο-ηχου κτλ;Θα τα παιζει απροβληματιστα ολες τις ταινιες απο τον υπολογιστη;Τωρα αφηνω ανοιχτο τον υπολογιστη (που τον εχω στο σαλονι) και μεσω ps3 (στο υπνοδωματιο) με το πραγραμμα ps3 media player τις βλεπω ολες χωρις κανενα προβλημα!Απλα ηθελα αν βρω μια λυση με καποιο τροπο να εβλεπα απο τον υπολογιστη,στο αλλο δωματιο ταινιες ωστε να εβγαζα το ps3 απο το δωματιο και να το εβαζα στο σαλονι μιας κι εχω 50αρα τηλεοραση!Ξερεις αν δεχεται ολα τα codecs η δεν λειτουργει ετσι και τις παιζει με βαση ποσο δυνατο υπολογιστη εχω;
haHa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Γενικοτερα για αυτο που θελεις(θεαση κατεβασμενων ταινιων που εχεις στον υπολογιστη), η λυση του apple tv ειναι αρκετα μπελαλιδικη και ακριβη. Για να μην εχεις ασυμβατοτητα codecs και να μην ασχολεισαι με χρονοβορες μετατροπες κλπ χρειαζεται να βαλεις plex στο apple tv. Μονο που το plex μπορεις να το βαλεις και σε ενα media player των 50€ ή υπαρχει περιπτωση να το τρεχει και η tv σου. Τι μοντελο tv εχεις στο υπνοδωματιο? Στο υπνοδωματιο πως εχεις ιντερνετ(καλωδιο ή wifi)?
Nathan Drake!! Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα φιλε μου. Η τηλεοραση στο δωματιο μου ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/5296692/Sony-KDL-32R415B.html Δεν νομιζω ομως να δεχεται plex γιατι δεν ειναι smart tv. Απο media players εχεις να προτεινεις καποιο-α μοντελο-α; Υ.Γ. Ιντερνετ εχω με καλωδιο.
wired_1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread.... έχει διαβάσει κανείς για κυκλοφορία Apple TV 5ης γενιάς και υποστήριξη 4K ? Το googlάρα αλλά δεν είδα κάτι χρήσιμο.
militarist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αν έχεις το τελευταίο μοντέλο δοκίμασε vlc φορτώνεις τις ταινίες εκεί και δεν χρειάζεσαι τον υπολογιστή ποια
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αν έχεις το τελευταίο μοντέλο δοκίμασε vlc φορτώνεις τις ταινίες εκεί και δεν χρειάζεσαι τον υπολογιστή ποια Ποιο τελευταιο μοντελο;Το Apple TV 4 εννοεις;Υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης και kodi?
militarist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ναι κσαι στα δύο, απλώς δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι. Με το vlc ειναι πόλυ ευκολο να κάνεις αυτό που θές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο τελευταιο μοντελο;Το Apple TV 4 εννοεις;Υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης και kodi? Infuse από το app store και καθάρισες! Παίζει τα πάντα στο τελευταίο apple TV. Έχω και έναν time machine δίσκο στον οποίο ρίχνω και όλες τις ταινίες και τις παίζει όλες το apple TV χωρίς κανένα πρόβλημα. Η paid έκδοση δεν είναι φθηνή, αλλά δεδομένου πως μου έλυσε τα χέρια ...χαλάλι. Μπορείς πλεον να εγκαταστήσεις και Kodi χωρίς jail break κλπ αλλά δεν είναι μια απλή διαδικασία για έναν απλό χρήστη μιας και απαιτεί να κατεβάσεις xcode και στην ουσία να "χτίσεις" εσύ το Kodi app...
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Στο apple tv 3 γινεται παιδια η εγκατασταση η μονο στο 4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα