Alex-V Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τον νεο χρονο λεω να αγορασω ενα κινητακι μιας και θα παρω κατι χρηματα. Εχω ενα galaxy trend plus. Καταλαβαινετε. Οχι και τιποτα γρηγορο. Και με custom rom οσο ναναι ζοριζεται και αργει λιγακι. Θελω να μου προτεινετε ενα οσο πιο οικονομικο γινεται, ακομη και μεταχειρισμενο. Ναναι καπως καλυτερο απο αυτο που εχω. Δεν ζηταω τρελους επεξεργαστες και ram Αυτα που θελω. Καλες φωτογραφιες σχετικα και διαρκεια μπαταριας.
Alex-V Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Maximum 80 ευρω. Ξερω ειναι λιγα. Απλα θελω κατι λιγο καλυτερο απο αυτο που εχω ηδη.
psFFF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Lumia 650/ 640XL , android με 80 € μην πάρεις φιλαράκι θα σου έλεγα! Ίσως άμα βρεις κανένα g2(αλλα δν θσ εχει εγγυηση και θα είναι 2+ ετών)
Alex-V Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ. Δεν με απασχολει η εγγυηση. Ισως ψαξω για το lg. Απλα εχω συνηθισει με android τοσα χρονια, συν καποιων συγκεκριμενων εφαρμογων που χρησιμοποιω και καταλαβαινεις. Με windows phone δεν εχω δουλεψει ποτε. Ομορφο παντως το lumnia και βλεπω καλα λογια στις κριτικες.
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ψαξε απο εδω στις αγγελιες. Αρκει να εχει καλες κριτικες αυτος που το δινει. Κατι εχω βρει εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα