giannis2429 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό έβαλα cyta, ενω στην αρχή είχα αφήσει το εργοστασιακό password είπα να το αλλάξω όπως και έκανα, μαζί με το password άλλαξα και τον τύπο κλειδώματος και απο τότε ενώ είμαι συνδεδεμένος στο δικτυο μου,κάτω στις άσπρες γραμμές μου βγάζει ένα κιτρινο θαυμαστικό και δεν μπορώ να μπώ σε καμια σελίδα,επίσης μου γράφει "χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ".Κάνω αποσύνδεση και ξανα σύνδεση μπαίνει για λίγο αλλά μετα πάλι το ίδιο. Πήγα στην κατάσταση του δικτύου μου και τσέκαρα τα ipv4 και ipv6 να είναι αυτόματα αλλά συνεχίζει να μου το κάνει.Το θέμα είναι οτι απ το smartphone και ένα άλλο λάπτοπ στο σπίτι μπαίνει κανονικά. Μόνο στο δικό μου λάπτοπ το κάνει αυτό. Καμιά ιδέα?
Lolarikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε τα κλασσικά, Static IP στο ίδιο subnet με το Router ή Update τους Drivers της κάρτας δικτύου κτλ. Εννοείται βεβαιώσου ότι βάζεις σωστά τον κωδικό. Το Encryption δεν παίζει ρόλο.
giannis2429 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Έχω παρατηρήσει οτι αυτο γίνεται κυρίως τα μεσάνυχτα,μετα τις 12 δλδ.Μέρα δεν θυμάμαι να μου το έχει κάνει.Μήπως είναι θέμα της cyta και όχι δικό μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα