nthanasis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 se antithesi me ta dvd to lotr se ena video club pou pigeno noikiazoun to extended apo tin tenia x-men megali adikia...
dimitris74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 sori re paidia gia to 8plo post alla tora teleytaia o opera exei arxisei kai mou tin dinei... ego ekana polles fores post kai allo den to ekane katholou. ps pos mporo na ta sviso na min fainontai?
nthanasis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 vrika pou mporeis na noikiaseis to extended tou LOTR http://www.dvdworld.gr/showprod.php?id=BA.V12002 vevea to online renting den einai akoma diathesimo alla an thes pigene apo to katastima
DownUNDERground Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Επίσης εγώ (για να μην ανοίγω νέο τόπικ) θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει[/b'] κανείς την extended edition του LoTR: The two towers.Αυτή που ΔΕΝ έχει δώρο και αγαλματάκι του Γκόλουμ.Αν ναι έχει μέσα κάποιο μικρό βιβλιαράκι όπως στην αντίστοιχη έκδοση του πρώτου μέρους;Επειδή εγώ το πήρα σήμερα και ενώ έχει θήκη για βιβλιαράκι πάλι' date=' αυτή τη φορά δεν υπάρχει τίποτα και δεν ξέρω αν λείπει ή απλά φέτος υπάρχει κάτι μόνο στην έκδοση με το αγαλματάκι.[/quote'] Tote to bibliaraki leipei ... Atyxhses Έχεις πάρει κι εσύ την ίδια έκδοση και έχει το βιβλιαράκι μέσα; Κανείς πού να την έχει πάρει από το e-shop;Λείπει και από το δικό του dvd το βιβλιαράκι; :roll: Θα μου το άλλαζαν λέτε αν το ζήταγα; :?:
aragorn Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Εγώ το έχω πάρει από το e-shop, αλλά για ποιο βιβλιαράκι μιλάμε? Έχει μέσα απλώς ένα τεύχος μικρό που είναι σαν χάρτης-index των περιεχομένων. Αυτό είναι όλο. Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να λείπει κάτι από μέσα.
nthanasis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Gia na ksekatharisoume i extended ekdosi xoris to agalmatidio tou gollum exei ena vivliaraki pou einai san xartis-index ton periexomenon eno se antithesi i extended me to agalmatidio tou gollum exei to vivliaraki xartis...kai akoma ena pou leei pos dimiourgithike to gollum stin tenia... ayta
DownUNDERground Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Ε λοιπόν, εγώ έχω πάρει την extended χωρίς το αγαλματάκι και δεν έχει μέσα κανένα βιβλιαράκι με τα περιεχόμενα και το χάρτη.Έχει μόνο τα DVD. :roll:
nthanasis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Ε λοιπόν, εγώ έχω πάρει την extended χωρίς το αγαλματάκι και δεν έχει μέσα κανένα βιβλιαράκι με τα περιεχόμενα και το χάρτη.Έχει μόνο τα DVD. :roll: ok min stenaxoriese den einai kati to tromero apla se katatopizei se sxesi me ta periexomena den einai kamia tromeri elipsi elpizo na se kathisixasa katholou
andreaslfc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 DownUNDERground: Το εξώφυλλο Λίγα λόγια για το Special Edition DVD Τα κεφάλαια της ταινίας. Και πιο σημαντικό κομμάτι. Τα περιεχόμενα των άλλων δύο DVD (Χάρτης) δεν είναι σημαντικά και δεν χωράνε στον σκάνερ. Ανδρέας.
mrFrodo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 exw dei extended version tou FOTR se videoclub stin alexandroupoli, den kserw an boleyei
NiColaO_@SRaiL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 re paidia na epanafero to arxiko mou erotima lool pou mporo na vro gia enoikiasi ta extended version tou lotr? Εντάξει' date=' το καταλάβαμε. Μιά φορά φτάνει... Νομίζω ότι οι extended versions δεν κυκλοφόρησαν γιά ενοικίαση οπότε μάλλον δε θα τις βρεις, εκτός αν κάποιο βίντεο κλαμπ τις νοικιάζει παράνομα.[/quote']μάλλον έχεις δίκιο γιατί και εγώ που ρώτησα τη γίνετε μου είπαν πως δεν θα το βρώ πουθενά για ενοικίαση (κρίμα) ελπίζω να έχεις δίκιο για τιν συντομότερη άφιξη του νέου τέκνου (είμαι lol μην το ψάχνετε) εννοώ φυσικά τιν ειδική έκδοση και με τις 3 ταινίες αχ αχ αχ
aragorn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Έχουμε πολύ καιρό ακόμα, και κατά πάσα πιθανότητα αυτή η έκδοση δε θα περιέχει τίποτα επιπλέον των extended edition. Και υπάρχει πλέον και το ενδεχόμενο να μην κυκλοφορήσει καθόλου
epote Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Έχουμε πολύ καιρό ακόμα, και κατά πάσα πιθανότητα αυτή η έκδοση δε θα περιέχει τίποτα επιπλέον των extended edition. Και υπάρχει πλέον και το ενδεχόμενο να μην κυκλοφορήσει καθόλου το οποιο με κανει να αναρωτιεμαι. καποια στιγμη ακουστικε μεταξυ φιλων οτι θα βγει το μαιο (η κατι τετοιο) του 2005 μια directors cut εκδοση υπερσυνολο των extended θα εχει και τις τρεις ταινιες μαζι και θα ειναι κοντα 5 ωρες η καθε μια απο που προεκυψε αυτη η πληροφορια ξερουμε? aragorn, τι σε κανει να λες οτι μπορει να μην κυκλοφορησει καθολου?
aragorn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Epote υπάρχουν δυσκολίες ακόμα και για την extended του return of the king, καθότι η New Line αρνείται να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία επιπλέον οπτικών εφφέ και γενικά της τελικής παραγωγής για ΟΛΑ όσα θέλει ο PJ να βάλει μέσα, και τελικά μάλλον θα αναγκαστεί να κόψει και από εκεί κάποια πράγματα. Αυτό κυκλοφόρησε σα φήμη στην αρχή και μετά ψιλοεπιβεβαιώθηκε από την εταιρεία. Έτσι έχει "περάσει" ένα κλίμα στην κοινότητα των lotr fans ότι μάλλον forget about the director's cut. Τώρα βέβαια ο χρόνος θα δείξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.