Προς το περιεχόμενο

LOTR dvd

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tora poia pou vgike kai to trito meros thelo na kano ena refresh sta dio proigoumena. ayto pou me endiaferei einai na do einai ta extended version kai sto ena kai sto dio. apla mipos kserei kaneis i exei petixei se kana videoclub na ta noikiazoun?

kathe voitheia euprosdekti.

sto diko mou exei tis aples ekdoseis

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης εγώ (για να μην ανοίγω νέο τόπικ) θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς την extended edition του LoTR: The two towers.Αυτή που ΔΕΝ έχει δώρο και αγαλματάκι του Γκόλουμ.Αν ναι έχει μέσα κάποιο μικρό βιβλιαράκι όπως στην αντίστοιχη έκδοση του πρώτου μέρους;Επειδή εγώ το πήρα σήμερα και ενώ έχει θήκη για βιβλιαράκι πάλι, αυτή τη φορά δεν υπάρχει τίποτα και δεν ξέρω αν λείπει ή απλά φέτος υπάρχει κάτι μόνο στην έκδοση με το αγαλματάκι.

Δημοσ.
Επίσης εγώ (για να μην ανοίγω νέο τόπικ) θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει[/b'] κανείς την extended edition του LoTR: The two towers.Αυτή που ΔΕΝ έχει δώρο και αγαλματάκι του Γκόλουμ.Αν ναι έχει μέσα κάποιο μικρό βιβλιαράκι όπως στην αντίστοιχη έκδοση του πρώτου μέρους;Επειδή εγώ το πήρα σήμερα και ενώ έχει θήκη για βιβλιαράκι πάλι, αυτή τη φορά δεν υπάρχει τίποτα και δεν ξέρω αν λείπει ή απλά φέτος υπάρχει κάτι μόνο στην έκδοση με το αγαλματάκι.

Tote to bibliaraki leipei ... :P

Atyxhses ;)

Na rwthsw kai egw kati , to The return of the king pote bgainei se DVD ?

Δημοσ.

Νομίζω ότι φέτος θα έχουμε νωρίτερα την κυκλοφορία του ντιβιντί :D

Δηλαδή Μάιο, με την Extended cut να βγαίνει τον Αύγουστο.

Δημοσ.
Γιατί να μη βγεί; Λές να μη θέλουν άλλα λεφτά;

sostos!!!

Νομίζω ότι φέτος θα έχουμε νωρίτερα την κυκλοφορία του ντιβιντί

Δηλαδή Μάιο, με την Extended cut να βγαίνει τον Αύγουστο.

elpizo na nomizeis sosta giati den mporo na perimeno

Δημοσ.

Για το φίλο Mixter,

διάβασα σε κάποιο από τα lotr sites (νομίζω στο onering) ότι διέρρευσε από τη new line ότι θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ μία έκδοση με τις τρεις ταινίες μαζί, η οποία θα έχει και ορισμένα "πραγματάκια" επιπλέον σε σχέση ακόμα και με τις extended εκδόσεις. :shock:

Δημοσ.
Για το φίλο Mixter' date='

διάβασα σε κάποιο από τα lotr sites (νομίζω στο onering) ότι διέρρευσε από τη new line ότι θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ μία έκδοση με τις τρεις ταινίες μαζί, η οποία θα έχει και ορισμένα "πραγματάκια" επιπλέον σε σχέση ακόμα και με τις extended εκδόσεις. :shock:[/quote']

Σαν τι, το καλτσόν του Legolas ?

Δημοσ.
Για το φίλο Mixter' date='

διάβασα σε κάποιο από τα lotr sites (νομίζω στο onering) ότι διέρρευσε από τη new line ότι θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ μία έκδοση με τις τρεις ταινίες μαζί, η οποία θα έχει και ορισμένα "πραγματάκια" επιπλέον σε σχέση ακόμα και με τις extended εκδόσεις. :shock:[/quote']

Σαν τι, το καλτσόν του Legolas ?

Τον PJ σε μινιατούρα :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
re paidia na epanafero to arxiko mou erotima lool pou mporo na vro gia enoikiasi ta extended version tou lotr?

Εντάξει, το καταλάβαμε. Μιά φορά φτάνει... :lol:

Νομίζω ότι οι extended versions δεν κυκλοφόρησαν γιά ενοικίαση οπότε μάλλον δε θα τις βρεις, εκτός αν κάποιο βίντεο κλαμπ τις νοικιάζει παράνομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...