dimitris74 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 tora poia pou vgike kai to trito meros thelo na kano ena refresh sta dio proigoumena. ayto pou me endiaferei einai na do einai ta extended version kai sto ena kai sto dio. apla mipos kserei kaneis i exei petixei se kana videoclub na ta noikiazoun? kathe voitheia euprosdekti. sto diko mou exei tis aples ekdoseis
DownUNDERground Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Επίσης εγώ (για να μην ανοίγω νέο τόπικ) θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς την extended edition του LoTR: The two towers.Αυτή που ΔΕΝ έχει δώρο και αγαλματάκι του Γκόλουμ.Αν ναι έχει μέσα κάποιο μικρό βιβλιαράκι όπως στην αντίστοιχη έκδοση του πρώτου μέρους;Επειδή εγώ το πήρα σήμερα και ενώ έχει θήκη για βιβλιαράκι πάλι, αυτή τη φορά δεν υπάρχει τίποτα και δεν ξέρω αν λείπει ή απλά φέτος υπάρχει κάτι μόνο στην έκδοση με το αγαλματάκι.
nthanasis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 ego pira tin extended ekdosi tou TTT xoris to agalmataki tou golum kai vrika ena vivliaraki to opoio den einai kati to idiaitero apla grafei ti periexei mesa to dvd kai grafei ena-ena ola ta chapters
MiXtEr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Επίσης εγώ (για να μην ανοίγω νέο τόπικ) θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει[/b'] κανείς την extended edition του LoTR: The two towers.Αυτή που ΔΕΝ έχει δώρο και αγαλματάκι του Γκόλουμ.Αν ναι έχει μέσα κάποιο μικρό βιβλιαράκι όπως στην αντίστοιχη έκδοση του πρώτου μέρους;Επειδή εγώ το πήρα σήμερα και ενώ έχει θήκη για βιβλιαράκι πάλι, αυτή τη φορά δεν υπάρχει τίποτα και δεν ξέρω αν λείπει ή απλά φέτος υπάρχει κάτι μόνο στην έκδοση με το αγαλματάκι. Tote to bibliaraki leipei ... Atyxhses Na rwthsw kai egw kati , to The return of the king pote bgainei se DVD ?
nthanasis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 An akolouthisoun tin paradosi tou Lotr1&2 logika ton augousto kai to extended ton Noemvri.
MiXtEr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Paidia paizetai na bgei kana DVD me tpt Lotr Collection ? Me ta 3 DVDs ...
dim_b Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Γιατί να μη βγεί; Λές να μη θέλουν άλλα λεφτά;
aragorn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Νομίζω ότι φέτος θα έχουμε νωρίτερα την κυκλοφορία του ντιβιντί Δηλαδή Μάιο, με την Extended cut να βγαίνει τον Αύγουστο.
nthanasis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Γιατί να μη βγεί; Λές να μη θέλουν άλλα λεφτά; sostos!!! Νομίζω ότι φέτος θα έχουμε νωρίτερα την κυκλοφορία του ντιβιντί Δηλαδή Μάιο, με την Extended cut να βγαίνει τον Αύγουστο. elpizo na nomizeis sosta giati den mporo na perimeno
aragorn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Για το φίλο Mixter, διάβασα σε κάποιο από τα lotr sites (νομίζω στο onering) ότι διέρρευσε από τη new line ότι θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ μία έκδοση με τις τρεις ταινίες μαζί, η οποία θα έχει και ορισμένα "πραγματάκια" επιπλέον σε σχέση ακόμα και με τις extended εκδόσεις.
Typhoon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Για το φίλο Mixter' date=' διάβασα σε κάποιο από τα lotr sites (νομίζω στο onering) ότι διέρρευσε από τη new line ότι θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ μία έκδοση με τις τρεις ταινίες μαζί, η οποία θα έχει και ορισμένα "πραγματάκια" επιπλέον σε σχέση ακόμα και με τις extended εκδόσεις. [/quote'] Σαν τι, το καλτσόν του Legolas ?
dimitris74 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 re paidia na epanafero to arxiko mou erotima lool pou mporo na vro gia enoikiasi ta extended version tou lotr?
aragorn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Για το φίλο Mixter' date=' διάβασα σε κάποιο από τα lotr sites (νομίζω στο onering) ότι διέρρευσε από τη new line ότι θα κυκλοφορήσει ΚΑΙ μία έκδοση με τις τρεις ταινίες μαζί, η οποία θα έχει και ορισμένα "πραγματάκια" επιπλέον σε σχέση ακόμα και με τις extended εκδόσεις. [/quote'] Σαν τι, το καλτσόν του Legolas ? Τον PJ σε μινιατούρα
dim_b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 re paidia na epanafero to arxiko mou erotima lool pou mporo na vro gia enoikiasi ta extended version tou lotr? Εντάξει, το καταλάβαμε. Μιά φορά φτάνει... Νομίζω ότι οι extended versions δεν κυκλοφόρησαν γιά ενοικίαση οπότε μάλλον δε θα τις βρεις, εκτός αν κάποιο βίντεο κλαμπ τις νοικιάζει παράνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.