BahamutGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά. Έχω ένα laptop hp 15-d014sv με την οθόνη του σπασμένη στα 2 (πλέον την έχω αποσυνδέσει τελείως από την μητρική). Για να μην πολυλογώ. συνδέοντας το laptop σε κάποιο monitor, είτε vga είτε hdmi, μου είναι αδύνατο να δώ οτιδήποτε (bios booting / os loading) ωσότου λογικά φορτωθούν οι drivers. Είκονα έχω στο login screen των windows. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, εκτός του να αγοράσω καινούργια οθόνη, για να μπορέσω να μπώ στο bios? Έχετε κάτι υπ'όψην σας? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2016 από BahamutGR
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Στο bios θα μπορεις να μπεις αλλα το προβλημα σου ειναι οτι δεν θα βλεπεις σωστα? Τσεκαρε, εαν υπαρχει συνδυασμος πληκτρων, που βγαζει εικονα σε εξωτερικη οθονη:συνηθως ειναι ο συνδυασμος, του πληκτρου "Fn" + καποιο "F...", για παραδειγμα F7Αν δεν γινεται κατι τετοιο -μολονοτι θα επρεπε- αναγκαστικα θα μπεις στο bios τυφλα:ψαχνεις να δεις, σε ομοιο μοντελο, το bios και κινεισαι εντος του, συνηθως ειναι απλα
BahamutGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 @TheDevilMayCare Η δεύτερη λύση δυστυχώς αρμόζει καλύτερα διότι έχει θέμα και το keyboard του. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα