af8artos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 τελικως βαζοντας τα στοιχεια σε μια σειρα... ειμαι 100% σιγουρος οτι η παρτιδα ειναι refurbished. τι κανω σε αυτη την περιπτωση ? απλα δεχομαι την αλλαγη σε αλλη tv/ πιστωτικο ή απαιτώ κάποια εξτρα αποζημιωση επειδη πηγαν να με εξαπατησουν ? ειναι ευθυνη του κωτσοβολου ή της samsung? εξωτερικα και οι 2 κουτες ηταν αψογες.
kosmasgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 τα χρηματα σου πίσω ζήτα και παρε κατι άλλο
dimyok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 To γμτο είναι οτι δεν δίνουν τα χρήματα σου πίσω και άμα έχει τελειώσει η προσφορά στις τηλεοράσεις τι να πάρεις με καπέλο +150 ?
suffocater Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 To γμτο είναι οτι δεν δίνουν τα χρήματα σου πίσω και άμα έχει τελειώσει η προσφορά στις τηλεοράσεις τι να πάρεις με καπέλο +150 ? Tριξε τα δοντια για ινκα,δημοσιότητα κλπ.
af8artos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 την εδωσα πισω τωρα το απογευμα τελικα. τραγικοι στην εξυπηρετηση , ουτε συγγνωμη ουτε να προτεινουν απο μονοι τους καποια επιπλεον εκπτωση.... Μου ειπαν αν θελω τα χρηματα πισω και τους ειπα εγω τηλεοραση θελω... Τελικα μου προτειναν να μου κοψουν ενα προσωρινο πιστωτικο να το σκεφτω μαζι με μια εξτρα εκπτωση στην επομενη και αν δεν βρω κατι να παρω τα χρηματα μου πισω... το θεμα ειναι μεχρι τα 800 ευρω (που εκανε η αρχικη τιμη της 55ku6000) δεν βλεπω κατι αντιστοιχο να αξιζει... Καμια προταση εχετε να κανετε?
Age4Greeks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν σου βγήκε τόση ατυχία με το συγκεκριμένο μοντέλο...καμιά πιθανότητα να ανέβεις στα 880 για την 55KU6400 υπάρχει;
dimyok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω να θέλει και πάλι samsung ειδικά και εγώ με αυτά που είδα θορυβήθηκα .
af8artos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 οντως οι σειρες του 2016 ακομα και οι ks7000 / ks8000 εχουν μεγαλο ποσοστο εμφανισης Light bleeding / clouding.... να σκας ενα καρο λεφτα και να εχεις την αμφιβολια του αν σου κατσει....καλο πανελ....ειδικα για εμενα που το 50% ειναι για ταινιες σε σκοτεινο δωματιο και το αλλο 50% gaming ....ειναι τεραστιο θεμα το προβλημα αυτο. δεν παω με τιποτα σε samsung... οι lg με ips δεν βολευουν και εχουν και αυτες πολλα θεματα αρα δεν ξερω τι να κανω... Παντως η εξακριβωση οτι σου πουλανε για καινουριο κατι που εχει χρησιμοποιηθει απο αλλο πελατη και προφανως ειχαν επιστραφει για το θεμα του light bleeding/clouding ηταν σοκαριστικο... μου το παραδεχθηκε η εξυπηρετηση πελατων του κωτσοβολου οτι δεχονται επιστροφες εντος 10 ημερων και τα ξαναπουλανε για καινουρια... ηταν σαν καινουρια ολη η κουτα εξωτερικα ...ακομα και τα αυτακια στο πλαι τα ανοιξα εξω... τηλεκοντρολ και ολα τα παρελκομενα σφραγισμενα και αυτα... αλλα σπασμενο το πανω φελιζολ , 2 φουλ αποτυπωματα παλαμης με δαχτυλα στο κεντρο της οθονης και δαχτυλιες σκορπιες + οτι η βαση της τηλεορασης ηταν καλυμενη με διαφανο πλαστικο αντι το οριτζιναλ καλυμα σαν αυτο που εχει η οθονη ( το διαπιστωσα βλεποντας unboxing της συγκεκριμενης στο youtube) .... Το νου σας παιδιά.....
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Στις Samsung πως καταλαβαίνεις οτι είναι εργοστασιακά σφραγισμένες; Στην σονυ για παράδειγμα βγάζεις τα 2 πλαστικά καπάκια και το κουτί ανοίγει.Μπορεί να το ανοίξει και να το κλείσει όποιος θέλει όσες φορές θέλει χωρίς να φανεί απολύτως τίποτα. Οσον αφορά τα ελλάτωματα των panel bleeding , banding , dse κτλ απο τους 1000 που αγόρασαν την τηλεόραση με αυτα τα προβλήματα μόνο οι 10-20 θα τα εντοπίσουν στο μάτι τους και θα μπουν στην διαδικασια αλλαγής. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τις εταιρείες τις συμφέρει να μην ξοδεύουν χρήματα στον ποιοτικό έλεγχο και να πλασάρουν στο κόσμο προιόντα τεχνολογίας με μικροελλατωματα ή και σοβαρότερα ελλατώματα. Προσωπικά φορτώθηκα Sony τηλεόραση με εμφανέστατο banding και η Sony δίνει πραγματικό αγώνα για να μην την αλλάξει. Δυστυχώς δεν ημουν υποψιασμένος στο DOA να κάνω αλλαγή στο κατάστημα. Οπότε ανοίγετε κουτί και αν κάτι δεν σας αρέσει στο μάτι κάνετε τον κόπο την φορτώνετε στο αμάξι και την πετάτε μπροστά στο ταμείο αλλαγής του καταστήματος. Χωρίς πολλά πολλά. Απο τι διαβάζω στο νετ για διάφορα μοντέλα εταιρειών ειναι πολύ σύνηθες εαν ένα μοντέλο έχει θεματάκια , στην περίπτωση που κάνετε αντικατάσταση να δείτε παρόμοια θέματα. Θα πρότεινα λοιπόν οτι έαν ειναι σοβαρό το πρόβλημα του πάνελ να πάρετε επιστροφή χρημάτων (εαν γίνεται) ή πιστωτικό να δοκιμάσετε άλλο μοντέλο.
dimyok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 αμέσως τη συνδεσα στο pc και έβαλα το Dead Pixel Buddy και μετά τα άλλα τεστ γιατί έχω καεί από LG με κολλημένο Pixel στη μεση Συσκευασία και τις 2 φορές άψογη ήταν οι γραμμές έσκαγαν με το που έβαζες το Demo UHD-4K δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις ακόμα και να την ανοίξεις επιτόπου.
BoullyBoy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 να κανω μια ερώτηση σχετικά με την φωτεινότητα της τηλεόρασης που μου σπάει τα νευρά. Οταν στην ταινία παράδειγμα είναι σε σκοτάδι χαμηλώνει αισθητά η φωτεινότητα και κάνει συνέχει αυτό το πάνω κάτω, και δεν έχζω βρεί επιλογή απενεργοποίησης
aissaris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 να κανω μια ερώτηση σχετικά με την φωτεινότητα της τηλεόρασης που μου σπάει τα νευρά. Οταν στην ταινία παράδειγμα είναι σε σκοτάδι χαμηλώνει αισθητά η φωτεινότητα και κάνει συνέχει αυτό το πάνω κάτω, και δεν έχζω βρεί επιλογή απενεργοποίησης Μάλλον εννοείς το smart led, από τις ρυθμίσεις εικόνας->προχωρημένες ρυθμίσεις (αν θυμάμαι καλά)
BoullyBoy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι επιλογές που έχει είναι. Βελτίωση ψηφιακού σήματος. Auto Motion Plus Δυναμική Αντίθεση Τονος χρώματος. επίσης υπάρχει κάποιο link σχετικά με την ρύθμιση εικονς σε αυτήν την τηλεόραση;
delpro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 οντως οι σειρες του 2016 ακομα και οι ks7000 / ks8000 εχουν μεγαλο ποσοστο εμφανισης Light bleeding / clouding.... να σκας ενα καρο λεφτα και να εχεις την αμφιβολια του αν σου κατσει....καλο πανελ....ειδικα για εμενα που το 50% ειναι για ταινιες σε σκοτεινο δωματιο και το αλλο 50% gaming ....ειναι τεραστιο θεμα το προβλημα αυτο. δεν παω με τιποτα σε samsung... οι lg με ips δεν βολευουν και εχουν και αυτες πολλα θεματα αρα δεν ξερω τι να κανω... Παντως η εξακριβωση οτι σου πουλανε για καινουριο κατι που εχει χρησιμοποιηθει απο αλλο πελατη και προφανως ειχαν επιστραφει για το θεμα του light bleeding/clouding ηταν σοκαριστικο... μου το παραδεχθηκε η εξυπηρετηση πελατων του κωτσοβολου οτι δεχονται επιστροφες εντος 10 ημερων και τα ξαναπουλανε για καινουρια... ηταν σαν καινουρια ολη η κουτα εξωτερικα ...ακομα και τα αυτακια στο πλαι τα ανοιξα εξω... τηλεκοντρολ και ολα τα παρελκομενα σφραγισμενα και αυτα... αλλα σπασμενο το πανω φελιζολ , 2 φουλ αποτυπωματα παλαμης με δαχτυλα στο κεντρο της οθονης και δαχτυλιες σκορπιες + οτι η βαση της τηλεορασης ηταν καλυμενη με διαφανο πλαστικο αντι το οριτζιναλ καλυμα σαν αυτο που εχει η οθονη ( το διαπιστωσα βλεποντας unboxing της συγκεκριμενης στο youtube) .... Το νου σας παιδιά..... φιλε μου το καλυτερο απολυτο μαυρο θα το δεις μονο στην pionner kuro , ολες oi led αυτο το προβλημα εχουνε edge led η direct led και κατι αλλα
NoiSy MaN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι επιλογές που έχει είναι. Βελτίωση ψηφιακού σήματος. Auto Motion Plus Δυναμική Αντίθεση Τονος χρώματος. επίσης υπάρχει κάποιο link σχετικά με την ρύθμιση εικονς σε αυτήν την τηλεόραση; Σύστημα -> λύση eco, τα απενεργοποιείς όλα φωτεινότητα 45, αντίθεση 100, sharpness 50, τόνος χρώματος θερμός2, gamma -1. backlight βαλε όσο θες και για gaming απενεργοποίησε όλα τα υπόλοιπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα