Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Και αλλη μια φωτο απο αλλη γωνια της. Για ξανακοιτα την, δεν παιζει να μην εχει wall mount το δικο σου κομματι. 1
BoullyBoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 νταξ τελικά είχε απλά επειδή τα κάτω είναι στο μέρος που αερίζεται δεν φαινόταν καθόλου. τα μέτρησα, είναι vesa 400, απλά οι βίδες έρχονται μαζί με το wall bracket?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 νταξ τελικά είχε απλά επειδή τα κάτω είναι στο μέρος που αερίζεται δεν φαινόταν καθόλου. τα μέτρησα, είναι vesa 400, απλά οι βίδες έρχονται μαζί με το wall bracket? Συνηθως ναι.Τωρα αμα παρεις καμια εντελως no name τι να σου πω.
BoullyBoy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) την τηλεόραση την έχω βάλει στην βάση του για τώρα και σκέφτομαι να αγοράσω την βάση opticum ax merxcury γιατί θέλω να είναι λίγο μπροστά και μερικές φορές θα μπορώ να την γυρνάω και προς την κουζίνα πλευρά ελάχιστα, έως 35 κιλά και η δική μου είναι 15 οπότε είμαι πολύ μέσα. Εκτός απο το λειτουργικό που μου φάνηκε διαφορετικό απο την LG που είχα (WebOS 2) αλλα δεν πειράζει. αυτό που δεν μου άρεσε είναι που δεν έχει να αναγνωρίσει αρχεία απο το δίκτυο. Στην LG και στα Sony υπάρχουν αλλα στην samsung το μόνο που βρήκα είναι το SmartView τις εταιρία που έχει απλά δικό του player στον υπολογιστή και στέλνει την εικόνα. Αμτε να το προσπεράσω και αυτό, δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους και τα βγάζει κινέζικα. Δεν βρήκα πουθενά να βρεί απο το δίκτυο αρχεία. Απο τη άλλη έχω και Samsung HT-J5150 (τότε απο την προσφορά) που τα έχω συνδέσει μέσω ARC και αρχικά δεν έπαιζαν όλα. στις επιλογές έβαλα την Επιλογή DTS 2:5 και τώρα είναι όλα κομπλέ, είχε και dolby Digital αλλα δεν ήταν δυνατή η επιλογή. Update: έβαλα ταινία σε USB αλλα και απο εκεί τους υπότιτλους πάπαλα, μορφή str. ΤΗ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΌ; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2017 από BoullyBoy
dfokas21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Κωδικοποίηση μάλλον. Άνοιξε το SRT αρχείο και σωσε το σε utf-8. 1
batatoudis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 την τηλεόραση την έχω βάλει στην βάση του για τώρα και σκέφτομαι να αγοράσω την βάση opticum ax merxcury γιατί θέλω να είναι λίγο μπροστά και μερικές φορές θα μπορώ να την γυρνάω και προς την κουζίνα πλευρά ελάχιστα, έως 35 κιλά και η δική μου είναι 15 οπότε είμαι πολύ μέσα. Εκτός απο το λειτουργικό που μου φάνηκε διαφορετικό απο την LG που είχα (WebOS 2) αλλα δεν πειράζει. αυτό που δεν μου άρεσε είναι που δεν έχει να αναγνωρίσει αρχεία απο το δίκτυο. Στην LG και στα Sony υπάρχουν αλλα στην samsung το μόνο που βρήκα είναι το SmartView τις εταιρία που έχει απλά δικό του player στον υπολογιστή και στέλνει την εικόνα. Αμτε να το προσπεράσω και αυτό, δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους και τα βγάζει κινέζικα. Δεν βρήκα πουθενά να βρεί απο το δίκτυο αρχεία. Απο τη άλλη έχω και Samsung HT-J5150 (τότε απο την προσφορά) που τα έχω συνδέσει μέσω ARC και αρχικά δεν έπαιζαν όλα. στις επιλογές έβαλα την Επιλογή DTS 2:5 και τώρα είναι όλα κομπλέ, είχε και dolby Digital αλλα δεν ήταν δυνατή η επιλογή. Update: έβαλα ταινία σε USB αλλα και απο εκεί τους υπότιτλους πάπαλα, μορφή str. ΤΗ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΌ; Αν καταλαβαίνω σωστά αυτό που λες είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις αρχείο από τοπικό δίκτυο και μάλιστα να δεις υπότιτλους. Αυτό εγώ το κατάφερα σε παλιότερο μοντέλο (J6200) με την εφαρμογή Plex η οποία γενικότερα είναι πολύ καλή. Αρκεί το αρχείο υποτίτλων να έχει την ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας (βεβαία σε ονομασία που εκτός του πχ "Matrix.srt" έχω βάλει "Matrix eng.srt" ή "Matrix eng2.srt" τα βλέπει επίσης κανονικά ως 2η-3η επιλογή υπότιτλου για τη συγκεκριμένη ταινία). Ελπίζω να μην είμαι εντελώς offtopic moderator, γι' αυτό άλλωστε διάλεξα και τη συγκεκριμένη ταινία ως παράδειγμα 1
BoullyBoy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 στις ρυθμίσεις δεν βλέπω να έχει τίποτα για όταν παίζει ταινία παρά μόνο αυτά εδώ. αλλα και αυτά ελληνικά και να τα βάλω πάλι τίποτα. Update: Σε UTF-8 οι υπότιτλοι δουλεύουν κανονικά 1
dfokas21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κωδικοποίηση μάλλον. Άνοιξε το SRT αρχείο και σωσε το σε utf-8.Αυτό που σου πρότεινα το έκανες?Update: ειδες που στα λεγα ,χαχα!
af8artos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα Να ενημερωσω ολους τους φιλους οτι την τηλεοραση την παρελαβα 18 του μηνα και λογω φορτου εργασιας την συνδεσα το σ/κ. Διαπιστωσα στην κατω πλευρα , προβλημα με Light bleeding στις 2 γωνιες αλλα και κατα μηκος ειχε ακομα 4-5 σημεια που ξεχωριζε αρκετα το φως στην μπαρα της ταινιας. Χθες την επιστρεψα πισω και μου εδωσαν αλλη παλι σφραγισμενη. Ηρθα σπιτι, την στηνω, αναβω...και ως προς εκπληξη διαπιστωνω οτι ειναι χειροτερη απο την πρωτη!!! απο μεση προς αριστερα και απο μεση προς δεξια...φωτιζει σαν συννεφο διαγωνια προς τα πανω...και το μονο που παραμενει σκοτεινο ειναι η μεση και προς τα πανω...απαραδεκτο πανελ....σε λιγο θα την επιστρεψω και αυτην...και θα παω για αλλο μοντελο.... p.s ασε που πρωτη φορα βλεπω να ανοιγεις καινουρια τηλεοραση και πανω αριστερα στο πλαισιο να εχει σημαδακια στο πλαστικο....και η οθονη της να εχει 2 φουλ αποτυπωματα απο παλαμες!!! συν κατι αλλες σταμπες προς την πανω μερια... ελεος...τραγικο....
the_ar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι ήταν σφραγισμένη από το εργοστάσιο; Γιατί αποτυπώματα από παλάμες και σημάδια μου φαίνονται περίεργα. Μήπως πήρες επιστροφή άλλου πελάτη; Εγώ θα πρότεινα να επιμείνεις στο μοντέλο. Απλά έκατσες σε 2 κακές περιπτώσεις (εκ των οποίων η μία βρωμάει). Νομίζεις ότι σε άλλα μοντέλα δεν παίζει bleeding; edit: Τελικά τζόκερ έχει καταντήσει η αγορά τηλεόρασης
dimyok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 σπασμενο στα 2 φελιζολ guaranteed εχει ανοιχτει . Και εμένα μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που έκαναν τον "ελεγχο" απλώς έβαζε - έβγαζε την πρίζα για κάνα δεκάλεπτο ΜΕΣΑ από την κούτα
af8artos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι ήταν σφραγισμένη από το εργοστάσιο; Γιατί αποτυπώματα από παλάμες και σημάδια μου φαίνονται περίεργα. Μήπως πήρες επιστροφή άλλου πελάτη; Εγώ θα πρότεινα να επιμείνεις στο μοντέλο. Απλά έκατσες σε 2 κακές περιπτώσεις (εκ των οποίων η μία βρωμάει). Νομίζεις ότι σε άλλα μοντέλα δεν παίζει bleeding; edit: Τελικά τζόκερ έχει καταντήσει η αγορά τηλεόρασης Και εγω τελικα την πηγα πισω δυο μερες μετα την αγορα γιατι ειχε και μενα τα ιδια προβληματα. Ειδικα κατω χαμηλα στο κεντρο και στις γωνιες εννοειται. Λογικα τις ξαναπουλουν αυτες που επιστρεφουμε μηπως κι καποιος δν παρατηρησει το προβλημα. Οταν την πηγα πισω τη δεχτηκαν χωρις καν να ελεγξουν το προβλημα, αρα μαλλον κατι ξερουν. Κ γω οταν την ανοιξα ειχε σπασμενο στα 2 φελιζολ που δειχνει οτι ισως ειχε ανοικτει ξανα. σπασμενο στα 2 φελιζολ guaranteed εχει ανοιχτει . Και εμένα μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που έκαναν τον "ελεγχο" απλώς έβαζε - έβγαζε την πρίζα για κάνα δεκάλεπτο ΜΕΣΑ από την κούτα και οι 2 τηλεορασεις ηταν σφραγισμενες με τον ιδιο ακριβως τροπο , δεν φαινοταν να εχει παραβιαστει σε καποιο σημειο η συσκευασια και μεσα ηταν ολα τοποθετημετα με τα αυτοκολητα κτλ στις θεσεις τους. Μολις ανοιγει το κουτι το πανω φελιζολ ηταν σπασμενο και στα 2 κουτια , στο ιδιο σημειο ...γυρω γυρω στην κορνιζα ειχαν και οι 2 αυτοκολητα διαφανη κτλ κτλ ....μυριζαν καινουργιλα που λεμε και οι 2.... τι να πω...προφανως τα στανταρ κατασκευης της σειρας αυτης ειναι χαμηλα....ποιος ξερεις σε τι χωρα την κατασκευαζουν... Δεν δοκιμαζω και τριτη φορα παντως...ειμαι σιγουρος οτι και η επομενη τα ιδια θα ειναι....μαλλον θα κρατησω το πιστωτικο και θα δω αργοτερα τι θα παρω...
suffocater Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Συγγενης,~1500 ευρω αγορα τηλεόρασης απο mm,πάει σπιτι,την ανοιγει,και βλεπει πανω στην tv κολλημενο χαρτάκι οτι έχει επισκευαστει.Προφανως την γυρισε πίσω,προφανως δεν είπαν κουβέντα,προφανώς γνώριζαν και πουλούσαν ως καινούριο προιόν.Το νου σας και μηδενικη ανοχή. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2017 από suffocater
dimyok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Στα αμερικανικά φόρουμ από τα παράπονα και την αντιμετώπιση φαίνεται οτι πάει κατά διαόλου το " Quality " της samsung . Μεγάλη πλάκα έχει άμα περιμένεις να σε βοηθήσουν στην αγγλικη γραμμή support βγαίνουν κάτι ινδα μογγολα που διαβαζουν κάτι αυτοματο ποιημενες απαντήσεις που απλως εκνευριζουν περισσότερο .
kosmasgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω σε τηλεοράσεις που έχουν υψηλή ζήτηση θα γίνονται αυτά + την απατεωνιά των καταστημάτων. Κανονικά πρέπει να το κυνηγάμε κιόλας , καθώς αγοράζοντας ενα καινούριο προιόν που διαπιστώνεις οτι δεν ειναι καινούριο , με δόλο του καταστήματος να τις σπρώξει , μιλάμε για καραμπινάτη απάτη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα