Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
SAMSUNG UE55KU6072

Με τα μεταφορικά βγαίνει 709 Ευρώ για Ξάνθη. Καλύπτεται απο την εγγύηση στην Ελλάδα.

Σε σχέση με την απλή 6000 πιστεύεται πως αξίζει η αγορά του; (με ενδιαφέρει το δορυφορικό)

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες η γυναίκα μου δουλεύει στα σε γνωστό μαγαζί που δίνει extra εγγύηση με αντικατάσταση για αλλά 3 χρόνια αλλά βγαίνει στα 790, αξίζει η διαφορά τιμής?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

713 στο myexpert  χχχχ   Αν εννοεις τον κωτσο support 360 μετα τον καζο που επαθα με την doa καμενη και τις 10 μερες που εκανε το πλαισιο να την αλλαξει μετα απο φωνες ναι θα επαιρνα και extra εγγυηση.

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση συνδεσμου
Δημοσ.

Safety από pub... Εννοώ καλύπτει και ένα σπάσιμο οθόνης, γενικά κοιτάω το μέλλον στις αγορές και το macbook αν και είχε εκεί 200ε επάνω το πήρα από εκεί λόγω safety. Απλά η διαφορά τιμής για αυτήν την tv είναι αρκετή. Άλλο 200ε στα 1400 και άλλο 190 στα 600

Και όντως το σκρουτζ δεν έχει ενημερωμένη τιμή

• Moderators
Δημοσ.

Νέα χαμηλότερη τιμή 599 ευρώ στο myexpert :

https://www.skroutz.gr/s/9003693/Samsung-UE55KU6000.html

(Μάτριξ δε ξέρω αν αξίζει να ανοιχτεί νέο νήμα)

Aλλαξε κι ολας; Η μηπως κοιτουσες την 50αρα;  712 την εχει τωρα το μαγαζι που εδωσες.

Δημοσ.

Aλλαξε κι ολας; Η μηπως κοιτουσες την 50αρα;  712 την εχει τωρα το μαγαζι που εδωσες.

Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία όταν είδα την τιμή (599). Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου επιβεβαίωσε ότι υπάρχει απόθεμα για την 55'' και ότι η τιμή της είναι 599. Φαντάζομαι ότι έχει γίνει ενδοεταιρικό λάθος, δυστυχώς για εμάς :(

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ισως ησουν εσυ με την ερωτηση σου,  το "καμπανακι" για να αλλαξουν την τιμη, και οχι καποια παραγγελια που επεσε οπως σκεφτηκα αρχικα. :) Αν επεσε παραγγελια θα μαθουμε εκτος αν ο πελατης ειναι "σιωπηλος".

Βγαζω και το λινκ απο το ποστ του dimyok μην παιρνει τσαμπα κλικς ο συνδεσμος.

Παίδες η γυναίκα μου δουλεύει στα σε γνωστό μαγαζί που δίνει extra εγγύηση με αντικατάσταση για αλλά 3 χρόνια αλλά βγαίνει στα 790, αξίζει η διαφορά τιμής?

Ακριβη ειναι στα 790 η 6000, την πληρωνεις διπλη την εγγυηση θα ελεγα. Ειδικα αν σκεφτεις οτι σε περιοδο εκπτωσεων και προσφορων την δινουν ολοι δωρο την 5ετη εδω και 1-2 χρονια! 650 με 5ετη θα ηταν σημερα τιμη για υπαλληλο που εχει καποιο νοημα.

Δημοσ.

Ισως ησουν εσυ με την ερωτηση σου, το "καμπανακι" για να αλλαξουν την τιμη, και οχι καποια παραγγελια που επεσε οπως σκεφτηκα αρχικα. :) Αν επεσε παραγγελια θα μαθουμε εκτος αν ο πελατης ειναι "σιωπηλος".

Βγαζω και το λινκ απο το ποστ του dimyok μην παιρνει τσαμπα κλικς ο συνδεσμος.

Ακριβη ειναι στα 790 η 6000, την πληρωνεις διπλη την εγγυηση θα ελεγα. Ειδικα αν σκεφτεις οτι σε περιοδο εκπτωσεων και προσφορων την δινουν ολοι δωρο την 5ετη εδω και 1-2 χρονια! 650 με 5ετη θα ηταν σημερα τιμη για υπαλληλο που εχει καποιο νοημα.

Οκ ευχαριστώ, δεν βιάζομαι θα περιμένω να βρω κάτι που να αξίζει σε 55 4Κ στα 800ε

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε η6072, δεν πρόλαβα να την δω καλά καλά γιατί έπρεπε να βγω του δουλειές. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν έχει υποδοχές για wall mount η ήταν ιδέα μου. Λογικά θα είναι ίδια με την 6000, στην 6000 λέει vesa 400 αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε η6072, δεν πρόλαβα να την δω καλά καλά γιατί έπρεπε να βγω του δουλειές. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν έχει υποδοχές για wall mount η ήταν ιδέα μου. Λογικά θα είναι ίδια με την 6000, στην 6000 λέει vesa 400 αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Καμία ιδέα;

Mια χαρα τρυπες εχει φιλε.Και συγκεκριμενα για τη τηλεοραση σου η vogels προτεινει αυτες https://www.vogels.com/en-fi/c/tv-brackets-tv-floor-stands/tv-wall-brackets

Βεβαια υπαρχουν και πολυ πιο φθηνες λυσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...