Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thanks ;) 

θα παρω καποιο του 50αρικου καποια στιγμη, θελω να ειναι ποιοτικο ...γιατι τσαμπα τα χρηματα για tv,κονσολες κτλ αν δεν ειναι αξιοπιστο το splitter. 

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ηρθαν εδω στο σωστο θεμα απο το τοπικ της μικρης κυρτης, τα 10 παραπανω χθεσινα ποστς που ηταν για την 6000.

Δημοσ.

Η συνδεση με pc για 4κ gaming ειναι 4:4:4 /60hz? ξέρει κανένας

Είναι, το συνδέεις στο hdmi 1 και ενεργοποιείς από τις προηγμένες ρυθμίσεις εικόνας το hdmi uhd color.

• Like 1
Δημοσ.

Το σκεφτομαι σοβαρα να την χτυπησω και γω..χρηση otetv αλλα και ελευθερα καναλια και λιγο gaming..

Δημοσ.

Για οποιον ψαχνεται για αμεση αγορα φθηνης 55'' 4K, η τηλεοραση απλα δεν εχει αντιπαλο σε αυτα τα λεφτα. Τσιμπηστε την αφοβα.

Για κατι καλυτερο πρεπει να πας σε KS7000 που δυστυχως ειναι στα 2πλασια χρηματα.

Εγω αποφασισα να περιμενω κανα χρονο μηπως μπορεσω να παρω SUHD 7000 σειρα κοντα στο 1000αρικο.

Βεβαια ελπιζω η Samsung να βαλει SUHD panels στη σειρα 6000 για τα μοντελα του 2017. Ετσι θα μπορουμε να παρουμε πολυ καλη εικονα σε χαμηλη τιμη.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά είχα παραλείψει κάτι που δεν το είχα δεί, αυτή δεν έχει δορυφορικό πάνω του και έχω μείνει στην 6072, μπορεί να μου πεί κάποιος ποιες είναι η διαφορές; βλέπω πως έχουν διαφορετικά πάνελ. στην εικόνα θα δω διαφορά;

http://imgur.com/a/UctqA

Δημοσ.

οι διαφορές είναι 6000 PLS Panel 6072 VA Panel (δεν ξέρω αν έχει και η 6000 αλλα αυτά λέει) ποιό πάνες είναι καλύτερο;

Επίσης και backlight γράφει να έχει διαφορά με την 6000 Direct LED - 6072 Edge LED, και αυτά τη διάφορα έχουν;

στην 6072 έχει και bluetooth και δορυφορικό, εκεί που θα αγόραζα μηχάνημα δορυφορικού με 50 ευρώ καλύτερα να την έχω μέσα στην τηλεόραση.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οι διαφορές είναι 6000 PLS Panel 6072 VA Panel (δεν ξέρω αν έχει και η 6000 αλλα αυτά λέει) ποιό πάνες είναι καλύτερο;

Επίσης και backlight γράφει να έχει διαφορά με την 6000 Direct LED - 6072 Edge LED, και αυτά τη διάφορα έχουν;

στην 6072 έχει και bluetooth και δορυφορικό, εκεί που θα αγόραζα μηχάνημα δορυφορικού με 50 ευρώ καλύτερα να την έχω μέσα στην τηλεόραση.

Με 50 ευρω δεν παιρνεις δορυφορικο με UHD. ;)

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά είχα παραλείψει κάτι που δεν το είχα δεί, αυτή δεν έχει δορυφορικό πάνω του και έχω μείνει στην 6072, μπορεί να μου πεί κάποιος ποιες είναι η διαφορές; βλέπω πως έχουν διαφορετικά πάνελ. στην εικόνα θα δω διαφορά;

http://imgur.com/a/UctqA

Επιβεβαίωσε οτι η 6072 εχει καλυψη/εγγυηση αντιπροσωπειας γιατι υποψιαζομαι οτι δεν.

Δημοσ.

δηλαδή η τηλεόραση είναι η ίδια και απλά το μόνο που αλλάζει είναι να έχει Bluetooth και δορυφορικό;

Μίλησα με την samsung και  μου ζητήσανε το SN, όπως λογικά δεν το είχα μου είπανε πως αν είναι απο Ευρώπη τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καλύπτετε κανονικά. την Δευτέρα θα πάρω SN για να το έχω στα σίγουρα.

Αλλα αν είναι έτσι η 6000 δεν είναι προσφορά αμα την συγκρίνουμε με την 6072

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...