Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Biss, powervu keys πως θα περάσεις; Σοβαρή υποστήριξη λειτουργικού δεν έχεις.

2 βασικότατα πράγματα ανέφερα (δεν αναφέρω τίποτα περί cs ή άλλων παρόμοιων δυνατοτήτων) κι εσύ αναφέρεις την ευκολία να έχεις μία συσκευή, 230V και τα καλώδια σε αφανή ρόλο. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει τελος στον εξοπλισμο, αλλος θα μπορουσε να πει οτι δεν μπορει να δει ενα δορυφορικο ελευθερο καναλι αν δεν ειναι ετσι το συστημα του:

pic14.jpg

αντι για ετσι:

frontroom.JPG

Εγω λοιπον (που εχω σεταρει σε πολλες εκδοχες και τα 2 παραπανω στυλ) ειπα ποιο ειναι πλεον για μενα πιο λειτουργικο, vfm και ξεκουραστο για απλα τουλαχιστον πραγματα. (οι φωτο απο νετ/google) :)

Δημοσ.

Μία και η σειρά KS7000 δεν βλέπω να γίνεται προσιτή σκέφτομαι να προχωρήσω στην tv του τίτλου. 

Αν μπορεί κάποιος κατοχος ή γνωστης της αγοράς να με βοηθήσει σε αυτά που θέλω να με καλύπτει η τηλεόραση. 

Καταρχήν να σας πω ότι η τωρινή μου Tv ειναι η panasonic 50ut50 plasma (εχει αποκτήσει καποια σημεια burn in) . 

Η χρήση της θα είναι ταινίες , σειρές και videogames. πολύ σπάνια τηλεοπτικό...  τοποθετημενη ακριβως στην ευθεια απο τον καναπε και οι συνθηκες φωτισμου ειναι απο χαμηλο φως εως καθολου.

1. το μαύρο της είναι ικανοποιητικό η θα μου φαίνεται ξεμπλυμενο  σε σχέση με την Plasma ? 

2. το input lag της είναι χαμηλό σε hdr? 

3. με ps4 pro Και xbox one s το hdr της δουλευει σωστα? 

4. η αναπαραγωγη mkv αρχειων απο το usb της ειναι χωρίς κολληματα και frame skipping? υποτιτλοι ? dts υποστηρίζει?

5. Η συνδεση με pc για 4κ gaming ειναι 4:4:4 /60hz?

δεν ξερω αν ξεχναω να αναφερω κατι αλλο αυτη την στιγμή

η τιμη που θα μου κοστισει η 55αρα ειναι στα  540 ευρω.

ευχαριστω προκαταβολικα. :)

Δημοσ.

Μπορεις να αγορασεις ενα tv box και να εχεις τα ελευθερα δορυφορικα καναλια και ταινιες και σειρες μεσω kodi(κοστος 50-60€ απο ευρωπαικη αποθηκη καταστηματων κινας για αποφυγη τελωνειου)

Δημοσ.

Παρέλαβα και γω.

Για αρχή, το πλαστικό στην βάση είναι όντως άθλιο, ενώ βιδωσα τα πάντα καλά η tv κουνιεται με το χέρι σαν χαρτί.

Σαν εικόνα μου φάνηκε πάρα πολύ ωραία αν και νομίζω ότι θέλει να παίξεις με τις ρυθμίσεις ( αν έχει βρει κάποιος καμία καλή λύση για το καλιμπραρισμα ας το γράψει)

Ο ήχος αρκετά καλός, αν και θα συνδεθεί με ηχεία.

Το μενυ λίγο δύσχρηστο και μου έφαγε και ένα Λαγκ 1 λεπτου όταν ήμουν YouTube. Αυτά προς το παρόν μέχρι να την ψάξω καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν ο player παίζει υποτίτλους? ( η UE50KU6072 τωρα 599 € :shifty: )

πριν λιγο δοκιμασα Mkv στην 49ku6100 στο καταστημα με srt υποτιτλους και τους εμφανιζε κινεζικα....δεν ξερω αν αλλαξει η κωδικοποιηση σε unicode ισως τους εμφανιζει κανονικα

μαλλον τελικα θα παω για την 55αρα ku6000 στα 550 ευρω. 

Δημοσ.

πριν λιγο δοκιμασα Mkv στο καταστημα με srt υποτιτλους και τους εμφανιζε κινεζικα....δεν ξερω αν αλλαξει η κωδικοποιηση σε unicode ισως τους εμφανιζει κανονικα

μαλλον τελικα θα παω για την 55αρα ku6000 στα 550 ευρω. 

55αρα ku6000 στα 550 ευρω ??????? Υπάρχει τέτοια προσφορά ??????????????

Δημοσ.

Ηταν UTF8 ή ANSI ?   H εικόνα πως σου φάνηκε? Αποκωδικοποιεί DTS ?

55αρα ku6000 στα 550 ευρω ??????? Υπάρχει τέτοια προσφορά ??????????????

οι υποτιτλοι που δοκιμασα ηταν σε μορφη ANSI , πιθανον αν αποθηκευτουν ως UTF ή UNICODE να εμφανιστουν κανονικα....αν οχι δεν χαλασε ο κοσμος θα συνεχισω να παιζω απο το android box. 

για τον φιλο που ρωτησε για την τιμη , κανονικα δεν υπαρχει τετοια προσφορα απλα τοσο βγαινει με την εκπτωση που δικαιούται η αδερφη μου ως υπαλληλος.

πριν λιγο γυρισα , την εξοφλησα στα 551 ευρω και περιμενω να μου ερθει μεχρι τριτη μαλλον...  

θεωρω οτι για καποιον που βλεπει ταινιες και παιζει videogames δεν εχει αντιπαλο στα χρηματα αυτα και σε αποδοση και σε μεγεθος.

απο χθες ξεκοκαλισα ολα τα review και βιντεο στο διαδικτυο....πηρα μαζι δωρο και ενα blu ray ρυθμισης της εικονας ( PICTURE PERFECT) οποτε ευελπιστω οτι με το καλιμπραρισμα θα δειξει τα δοντια της. 

ηθελα να παω στην 55KS7000 αλλα θα επρεπε να δωσω 1100... 550 με 1100 ειναι τεραααστια διαφορα...ασε να μεινει και κανα φραγκο για VR  αργοτερα.  

Δημοσ.

Αυτο το Curved με χαλαει και μενα . Μονο μπροστα σε monitor για εναν να βλεπει ακριβως στο κεντρο .

H UE50KU6000 δεν εχει θυρα HDMI 2.0 ?

στα χαρακτηριστικα αναφερει οτι εχει 3 x hdmi 2.0a σε ολα τα site που κοιταξα.... όμως σε ενα ξενο φορουμ παρακολουθησα μια συζητηση κατοχων της ku6000 και αναφερουν οτι hdr υποστηριζει μονο η θυρα HDMI 1 .... τώρα πως θα χωρεσω ps4 pro, xbox one s (εχω τα απλα αυτη την στιγμη, για μελλοντικα μιλαω) και gaming απο pc σε 4κ/60p 4:4:4 δεν ξερω.... εκτος και αν με καποιο update της samsung αυτο εχει αλλαξει...ας ερθει στα χερια μου πρωτα και βλεπουμε ρυθμισεις κτλ... 

Δημοσ.

στα χαρακτηριστικα αναφερει οτι εχει 3 x hdmi 2.0a σε ολα τα site που κοιταξα.... όμως σε ενα ξενο φορουμ παρακολουθησα μια συζητηση κατοχων της ku6000 και αναφερουν οτι hdr υποστηριζει μονο η θυρα HDMI 1 .... τώρα πως θα χωρεσω ps4 pro, xbox one s (εχω τα απλα αυτη την στιγμη, για μελλοντικα μιλαω) και gaming απο pc σε 4κ/60p 4:4:4 δεν ξερω.... εκτος και αν με καποιο update της samsung αυτο εχει αλλαξει...ας ερθει στα χερια μου πρωτα και βλεπουμε ρυθμισεις κτλ... 

Eπιβεβαιωνω κ εγω που εχω βαλει ps4 pro στην 6000 και μονο στο hdmi 1 υποστηριζει hdr και uhd color.

Δημοσ.

Παίρνετε ένα HDMI switch και καθαρίζετε. Έτσι και αλλιώς πάντα το ένα ή το άλλο θα είναι ενεργό!

αυτο το σκεφτομουν πριν καμια ωρα αλλα δεν ξερω αν εχουν hdmi 2.0a switch. εχω ηδη ενα 1.4 4port αλουμινιου που με εχει σωσει εδω και 2 χρονια ,  θα το τσεκαρω!

Δημοσ.

αυτο το σκεφτομουν πριν καμια ωρα αλλα δεν ξερω αν εχουν hdmi 2.0a switch. εχω ηδη ενα 1.4 4port αλουμινιου που με εχει σωσει εδω και 2 χρονια ,  θα το τσεκαρω!

https://www.aliexpress.com/4k-hdmi-switch_reviews.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=dsa-42862830006&plac=&crea=64152518716&netw=g&device=c&mtctp=b&memo1=1t2&gclid=CJztorL6mdECFYOfGwodhPkAHw

http://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?keyphrase=hdmi+4k

και αλλα πολλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...