wolfskinn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι για αγορα του iphone 6s Υπαρχει καποια προταση για αγορα αλο συγκεκριμένο μαγαζι ή να παω στο φθηνοτερο σκρουτζομαγαζο? Υπαρχει καποιο θεμα αν ειναι απο Ηνωμένο Βασιλειο?
ziaba Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 δεν υπάρχει θέμα άπλα το αγγλικό θα χει διαφορετικό φορτιστή και θα χρειαστείς αντάπτορα 1
dimips Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης το αγγλικό μπορεί να μη στο αναγνωρίζουν για 2ο χρόνο εγγύησης 1
wolfskinn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Έχει αγοράσει ποτέ κανείς απο skyfon.gr? Ρωτάω γιατί έχει έδρα την Βουλγαρία!
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Έχει αγοράσει ποτέ κανείς απο skyfon.gr? Ρωτάω γιατί έχει έδρα την Βουλγαρία! Δωστε ρε παιδια 10-20ευρω παραπανω και παρτε απο καποιο πιο γνωστο μαγαζι(εστω και για δεδομενασκρουτζομαγαζου)...
wolfskinn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αμα ήταν δική μου αγορα θα τα έδινα ρε φιλε... Οταν το λες ομως του αλλου και δεν ακουει τι να κανω? Γι'αυτο ειπα να ρωτησω μηπως ειχε καποιος εμπειρία απο το συγκεκριμενο!
ziaba Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Σε περίπτωση στραβής θα πρέπει να το στείλεις στην Βουλγαρία είσαι διατιθέμενες; Αν ναι παρτο από κει;
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αμα ήταν δική μου αγορα θα τα έδινα ρε φιλε... Οταν το λες ομως του αλλου και δεν ακουει τι να κανω? Οταν λοιπον καποιος του το λες και δεν ακουει ας κανει αυτος την αγορα με δικια του ευθυνη να τελειωνει το θεμα.Ειδικα στα Iphone εχει παραγινει το κακο πραγματικα.Μιλαμε για συσκευες 500+ευρω και ορισμενοι νομιζουν οτι αν γλυτωσουν 10-20ευρω θα σωθουν... Ας το παρει το κινητο απο το εν λογω καταστημα αλλα μετα σε περιπτωση στραβης μην ρωταει ''μα,μου,σου ξου''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα