Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά για αυτό έτρεχε καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα! Δεν έβρισκες drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polux_x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για παιχνιδια σε dx12 μονοδρομος τα 10 ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Κατα τ αλλα με τα 8.1 με classic shell ημουν απολυτα καλυμενος με το προηγουμενο pc που δεν ειχε dx12 δυνατοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelhs4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Windows Best to Worst: Windows 7 Windows 8.1 Windows XP Windows 10 Windows Vista Windows Millennium Θεωρώ τα 7 υπερτιμημένα. Έχουν σχεδόν ίδια sys req με τα vista αλλά σε μια εποχή που το hardware άλλαξε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. Νέα γενια GPU/ νέοι CPU, μετάβαση απο το IDE στο AHCPI ενώ είχαμε και DDR3 RAM. Tα ΜΕ δεν τα έχω δουλέψει πολύ αλλά ακόμα και σήμερα θεωρώ ότι η ασφάλεια που παρείχαν ήταν πολύ μπορστά για την εποχή τους. Τα 8.1 και πάλι είναι πολύ τολμηρά και επειδή οι ΘΕΙΤΣΕΣ δε τα συνήθισαν ποτέ δεν έκαναν ποτέ την εμπορική επιτυχία που ήθελε η MS. ΓΙα αυτό και όταν έβγαλε τα 10 δεν ήταν εντελώς εκτός νοοτροπίας απο τα 8.1. Ήταν μια υποχώρηση για τους άσχετους των 7 κρατώντας όμως χαρακτηριστικά των 8.1 Αλλιως θα παραδεχόταν ότι έχασε. Τα 10ρια που έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και είναι free of bugs γενικά. Αν δεν είχαν και τα auto updates θα ήταν μια χαρά για μένα. Τα βάζω σε πελάτες που είχαν Vista laptops και πάνω και τρέχουν πολύ smooth. Παρόλα αυτά εμένα τα 8.1 είναι τα αγαπημένα μου και τα έχω στο βασικό μου μηχάνημα γιατί απλά τα έχω συνηθίσει και είμαι πολύ παραγωγικός μέσα στο περιβάλλον αυτό Στην λίστα σου έβαζα 10 8.1 7 XP VIsta ΜE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetguru Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Σταθερότερο λειτουργικό όλων των εποχών τα Windows 2000 Professional. Τα πρώτα NT Based για το "κοινό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Windows Best to Worst: Windows 7 Windows 8.1 Windows XP Windows 10 Windows Vista Windows Millennium To ότι ξεχνάς τα 8 τα 3.11 τα 95 και τα 98 δεν θα το σχολιάσω, αλλά το γεγονός και μόνο ότι βάζεις τα 8.1 πάνω από τα 10 δείχνει πόσο σχετικός είσαι. Όσο για το spyware που όλοι έχετε φαγωθεί, ως power users που είστε θα γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρόποι να τα ξεφορτωθείτε. Α και ένα νέο, από την στιγμή που μπαίνεις στο internet κι ο πάροχος σου δίνει ip η ιδιωτικότητα σου είναι ίδια με κάποιου που κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Τόσο απλά. Το ότι οι εταιρίες παρακολουθούν τις συνήθειες σας προκειμένου να σας προσφέρουν καλύτερες και πιο χρήσιμες υπηρεσίες και διαφημίσεις είναι κάτι που πρέπει είναι χρήσιμο και καλό για όλους. Καταλαβαίνω ότι σας ενοχλούν οι πολλές διαφημίσεις για αύξηση πέους αλλά έχει να κάνει με το τι βλέπετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 To ότι ξεχνάς τα 8 τα 3.11 τα 95 και τα 98 δεν θα το σχολιάσω, αλλά το γεγονός και μόνο ότι βάζεις τα 8.1 πάνω από τα 10 δείχνει πόσο σχετικός είσαι. Όσο για το spyware που όλοι έχετε φαγωθεί, ως power users που είστε θα γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρόποι να τα ξεφορτωθείτε. Α και ένα νέο, από την στιγμή που μπαίνεις στο internet κι ο πάροχος σου δίνει ip η ιδιωτικότητα σου είναι ίδια με κάποιου που κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Τόσο απλά. Το ότι οι εταιρίες παρακολουθούν τις συνήθειες σας προκειμένου να σας προσφέρουν καλύτερες και πιο χρήσιμες υπηρεσίες και διαφημίσεις είναι κάτι που πρέπει είναι χρήσιμο και καλό για όλους. Καταλαβαίνω ότι σας ενοχλούν οι πολλές διαφημίσεις για αύξηση πέους αλλά έχει να κάνει με το τι βλέπετε... Δεν χρειάζεται να αναφέρω εντελώς όλες τις εκδόσεις των Windows,, με αυτήν την πολιτική που κάνανε με τα Windows 10 φυσικά και βάζω τα 8.1 πιο πάνω γιατί οι απλοί χρήστες έχουν προβλήματα στο ότι κάνει κάποιος την δουλειά του και μετά αρχίζει να κάνει restart + που στο Internet θα σέρνεται επειδή κατεβάζει updates από μόνο του + που όταν πατάς να κλείσεις τον υπολογιστή σου βγάζει μήνυμα για τα updates και περιμένεις να ξημερώσει μέχρι να τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Η δική μου λίστα είναι ως εξής: windows 10 windows 8.1 (και όχι τα 8) windows 7 (με SP1) windows vista (με SP2) windows XP (με <τουλάχιστον> SP2) windows NT 4.0 windows 2000 windows 95 windows 98 (second edition) windows ME windows 3.11 Και απλά για την ιστορία...Η έκδοση win που έκανε την διαφορά και άλλαξε τα πάντα απο κει και πέρα (ευθύνεται και η χρονική συγκυρία βέβαια και η διάδοση του www μετά το '93) ήταν αδιαμφισβήτητα τα windows 95.Κανένα δεν έκανε τον πάταγο που κάνανε τα win 95 τότε. Και δικαιολογημένα. Για τους μη geeks εκείνη την εποχή (που ήταν ελάχιστοι), ο home computer (αφού ξεφύγαμε από τους ibm-compatibles) έβγαινε πραγματικά από το "σκοτάδι" και έμπαινε στο φως. Χρησιμοποίησα win από την έκδοση 1.0.. τότε που δινόταν ως "διαφήμιση" (όπως πχ σήμερα γίνεται με chrome κλπ) όταν εγκαθιστούσες άλλα προγράμμτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα